שחרור קיטור :)

llullaby

New member
שחרור קיטור :)

שלום לכולם לא יודעת אם זה קשור לפה, אבל אנסה. השתחררתי לפני חודש מהצבא. היה לי שירות טוב ומשמעותי, פיקדתי על קבוצה של חיילים, הכרתי הרבה חברים ואנשים טובים בדרך ובסך הכל היה לי מאוד כיף. מהרגע שהשתחררתי אני מרגישה פשוט לא קשורה. כולם שם המשיכו להיות מאוד מגובשים, מאוד עם עצמם (מן הסתם הם ישארו בקשור הדוק כי הם מתראים על בסיס יומיומי, גם החיילים וגם המפקדים) אבל זה עדיין נורא קשה להשתחרר. שפתאום אתה כבר לא חלק ממה שהיית מחובר אליו שנתיים. שבבת אחת הסטאטוס שלך השתנה וזה כבר לא אותו דבר. שמישהו לקח לך את המקום שהיה שלך. בהתחלה הרגשתי שהשחרור לא היה כזה קשה כי הייתי עוד ב"היי" אבל עכשיו פתאום נפל לי האסימון אחרי שנפגשתי עם כמה מהם, אני כבר לא חלק. ברור שזה היה צריך לקרות מתישהו וברור שכולם משתחררים בסופו של דבר, אבל אני סתם לא יודעת איך להתמודד עם זה... שיהיה לכם שבוע נעים :) ותודה על האוזן קשבת!

להשתחרר מהצבא זאת חוויה לא קלה...../images/Emo13.gif

הצבא זה סוג של חממה, את בונה קשרים עם אנשים, מתרגלת לעשות עבודה מסוימת מידי יום ופתאום הכל נקטע עבורך ואת צריכה להחליט החלטות-במה תעבדי? האם ללמוד או ללמוד ומה? ועוד המון שאלות שעומדות בפנייך... זה לא קל אבל תנסי לחשוב קדימה-מה את מתכננת הלאה בחייך. אישית אני ממליצה להיכנס כמה שיותר מהר למסגרת-קורס פסיכומטרי, חוג מסוים,עבודה-כך שגם תכירי אנשים חדשים שאליהם תתחברי, וגם זה יתן לך סיבה לקום בבוקר ומסגרת להיות בה, שזה סוג של שליטה ביום שלך. ברכותיי על השחרור
.

chenby

New member
אין מה לעשות יקירתי

שוק האזרחות, קורה לכולנו. בעיקר אם השירות היה משמעותי בשבילנו.. וגם אם לא - פתאום זה נראה לנו נורא גדול - להתחיל את החיים.. יש תקופה של הסתגלות, את חווה אותה עכשיו.. ואת מתמודדת אם זה גם אם את יודעת וגם אם לא.. את פשוט לא שמה לב שאת מתמודדת כי את פשוט חיה :) בכל מקרה, העניין המרכזי הוא - שפתאום אין משמעות.. אני כבר לא חלק.. היופי הוא שאוטוטו (הזמן טס שמשוחררים) כל אלו גם הם יהיו לא חלק מאותו מקום ויהיו שם אנשים זרים לחלוטין.. בינתיים, את תגלי משמעויות חדשות בחיים - מה שנקרא - להלך אין את הדרך - הוא מגלה אותה תוך כדי הליכה.

למעלה