שחרור קיטור קצת!!

theone2468

New member
שחרור קיטור קצת!!

אתמול בלילה היו לי מלא מלא מחשבות שדיי, נמאס לי כבר. לווא דווקא בגלל העניין שהוא טוחן בצבא (אם כי זה גם חלק מהקטע) אלא פשוט שנמאס לי חבר קבוע שאני רואה פעם בשבועים. היום בבוקר אני קמה להודעה ש"שינו לנו את היציאות ל17-4..." אני כבר לא יודעת מה לעשות...והבעיה היא שבפעם הבאה שהוא יוצא זה היומולדת שלו, הוא יוצא ל20 שעות רק ביום עצמו אז איך אני אדבר איתו על כל הקטע, שאולי כבר לא מתאים לי?! :/

theone2468

New member
כן אבל...

לא מאוהבת. אני אוהבת את ההרגשה שיש לי חבר ושמישהו אוהב אותי (ואני יודעת שהוא אוהב אותי) אני מפחדת לאבד את התחושה הזו- לא בטוח שדווקא לאבד אותו...

lia2sh

New member
אז... אולי זה לא בדיוק אהבה...

אולי זה סתם הרגשה טובה שידיד גם יכול לתת לך אם הוא אוהב אותך ומעריך אותך בתור ידידה... אני יודעת שעם כל האהבה שיש בי אני לא אוותר על החייל שלי גם אם מאווווווד יימאס לי מהיציאות שלו הבייתה ובכלל מכל מיני דברים אחרים שלא קשורים לצבא...

Conviction

New member
../images/Emo45.gif.

הקטע של היציאות מאוד קשה, אבל אני יודעת שאני מעדיפה לראות את הבחור פעם בשבועיים, מאשר לוותר ולא לראות אותו יותר לעולם.

OgaliO

New member
מאמי -

אם את לא מרגישה שאת מאוהבת בו, שאת מוכנה לשבת ולחכות לו ולקבל את זה בהבנה ואהבה, אם אין לך את הסובלנות הזאת ואת הכוח לזה.. אז אולי זה באמת לא מתאים . את היחידה שיכולה לדעת אם זה מתאים או לא. ואם את חושבת שזה לא מתאים - ביום הולדת שלו זה ממש לא הזמן לפתוח את זה.

Ray512

New member
אני מכירה את סוג המחשבות...

לפניי כמה ימים הייתה לנו חצי שנה ביחד. כמובן שיצאנו. היה נורא כיף. הוא היה מדהים, באמת. הסתובבתי עם חיוך דבילי מרוח על הפנים כל הערב. עד ש... פתאום, שיחת טלפון ו.... "אני חייב לחתוך". הקפצה, תרגיל, אנערף. כל הדרך שנסענו הביתה, בשתיקה רועמת כמובן, הכל בפנים געש וקפח וחשבתי לעצמי, "למה אני צריכה את זה?!". כל הלילה התהפכתי במיטה וחשבתי מה יקרה אם ניפרד, ואולי זה יהיה באמת עדיף. אחריי בערך יום נרגעתי, והמחשבות עברו. לא יודעת, תמיד יש מחשבות כאלה. אני חושבת שתמיד יש תהיות ולבטים. תחשבי על זה טוב. תחשבי אם עדיף לך בלעדיו. תחשבי על החיים שלך בלעדיו. אם את רואה עתיד טוב יותר, אם את רואה עתיד "חופשי", אולי באמת כדאי שתעשי משהו בעניין... אולי תדברי איתו?

theone2468

New member
אין לי כותרת כ"כ...

אני חושבת שאתן דיי צודקות...אולי לא מתאים לי חבר כבר, אני אני לא מוכנה לקשר כזה שאני צריכה לחכות 17 ימים בשביל לראות אותו רק קצת... לא יודעת כבר :/ תודה לכולכן על הכל, אעדכן מה נהיה מהעניין!

McBlack

New member
סתם שתדעי, 4 ימים ביחד אחרי ה-17 נשמע לי כמו

חלום. אם היה לי דבר כזה עם האקס לא הייתי מוותרת על זה. תקחי לך את הזמן ותחשבי על דברים. אולי זה סתם פרץ הורמונים ששובר אותך פתאום? בקשר למה שאמרת, שאת אוהבת שיש לך חבר שהוא שלך ורוצה אותך ואת מפחדת לאבד את ההרגשה - זה לא קצת אנוכי?
איפה כל ההנאה בלהיות איתו בגלל האופי שלו או לרצות לעשות לו הכי טוב בעולם ולקוות שהוא אף פעם לא יפסיק לחייך וכיו"ב? האמת שקצת קשה לי להבין איך אפשר להחזיק מערכת יחסים צה"לית כשהיא מבוססת על חרדת נטישה ו/או ביטחון עצמי נמוך...

מאורי6

New member
תגובה:]

קראתי את ההודעה שלך וגם את המשך השרשור- תגובות שלך ושל הבנות.. זה מאוד מפחיד לאבד משהו יציב, בטוח, ידוע מראש פחות או יותר... אחת הסיבות העיקריות שלא נפרדתי אני מהאקס הייתה שנורא חששתי ממה שיקרה אחר כך כשאהיה מחוץ למערכת זוגית שהכל בה פחות או יותר שגרתי וצפוי. לפי ההודעה שלך כשהוא כן בסביבה לא רע לך איתו וכביכול אין לך סיבה אמיתית ללכת- הוא נותן לך תשומת לב ואהבה ואת לא יכולה לבוא אליו בטענות.. אבל את לא מאוהבת בו... ואם כרגע את לא מאוהבת בו ותישארי איתו מתוך הפחד לאבד את המקום הבטוח שלך בזוגיות... עם הזמן סביר מאוד להניח שפשוט תתחילי לשנוא אותו ואת המערכת הזאת פעם אנשים בני 40-50 היו נשארים נשואים מתוך הפחד ללכת מהמקום הכ"כ בטוח ונוח הזה... ואם אחוז גבוה מהם כבר לא עושה את זה למה שאת תעשי? למרות שלא יודעת... אולי זה באמת רגע של שחרור קיטור ועוד כמה ימים תבואי לנו בהודעת "איזה מושי החבר שלי" ו "איך העזתי לומר בכלל שאני לא מאוהבת בו"

theone2468

New member
תגובה לMcBlack ומאורי6...

למאורי, קרוב לוודא שזה מה שיקרה...אני סתם קצת קוטרית וזה מרגיז, אבל קשה לא לראות אותו כל הזמן כשאני רואה זוגות בכל מקום אפשרי.. וMcBlack, 17-4 אומנם נשמע לך טוב אבל זה לא בדיוק כך, תחשבי על זה שיש לו משפחה (או במקרה שלו 2, ההורים גרושים), ומלא חברים שהוא לא ראה מלא זמן...הייתי מעדיפה שיצא 11-3 כמו שהיה עד עכשיו פי אלף.. בכל אופן אני חושבת שאני אתחיל להשקיע במערכת יחסים קצת יותר ולרואת מה הרגשות שלנו בעניין- תודה לכולכן! לילה טוב =]

McBlack

New member
גם 11-3 זה מפנק ../images/Emo12.gif איזה קרבי במבה ^^

בהצלחה עם הרצינות, מקווה שהיא תחזיק הרבה זמן. לפחות עד החודש הבא

theone2468

New member
חחח אצלי מדברים בימים...

הקשר הכי ארוך לפניו (שזה כבר חצי שנה +) היה שבועים:) 11-3 זה טוב אשחורמוטה, חבל ששינו להם את זה...

McBlack

New member
חחח זה בסדר, גם אצלי לפני האקס היה ככה ../images/Emo140.gif

למעלה