שחרור ממכס

kosernok

New member
שחרור ממכס

אני מעמינה ששאלו שאלה זאת כבר 20 אלף פעם, אבל כל התשובות שמצאתי רק עשו אותי מבולבלת יותר. הזמנתי כמה מוצרים (את האמת לא מאיביי) ושלחו לי את החבילה דרך EMS. אחרי ששבועה באתר הדואר קיבלתי הודעה, שהמשלוח מחכה לשחרור עמילן, היום קיבלתי הודעה חדשה "הועברה הודעה לנמען. חברת דואר ישראל מציעה לך שרות עמילות מכס בארץ, הפוטר אותך מהצורך לשחרר באופן עצמאי את פריט ה-EMS. לפרטים: E-mail: [email protected]. להלן מספר תעודת טיפול: xxxxxxx" זאת פעם הראשונה שאני מקבלת דרכם משלוח. השאלה היא מה לעשות עכשיו? 1. הם אמורים לשלוח את החבילה שלי עד הבית ואז אני משלמת מסים בשיק או אני מתקשרת אליהם ומבקשת להעביר את החבילה לסניף הקרוב אלי ומשלמת+לוקחת שם או לנסוע עם כל המסמכים לרשות בתא? 2. יש אבדל כמה אני אשלם אם אסע לשם או הם הביאו לי?

ozitex

New member
שחרור ממכס

זה מעניין שהם כותבים גבר כזה. בדרך כלל הם מודיעים לך שהחבילה הגיעה, היא כ ב ר שוחררה ואתה נדרש לשלם להם כך וכך. לדעתי זו חוצפה. מי בכלל מבקש מחברת EMS לשמש עבורי עמילי מכס? אני הבנתי שאם הם מבצעים את השחרור אין בכלל אפשרות ערעור על הטיפול. מה שנאמר לי בדואר הוא שניתן לפנות למכס ולבקש מהם שכל טיפול בדברי דואר לא ייעשה על ידי EMS אלא על ידי הנמען עצמו. זה כמובן יצריך הגעה עצמאית למכס. לשאלתך, אם תקבלי את הצעתם, יגיע שליח אלייך הביתה עם המוצר.

jepe

New member
EMS זה אסון

לפני כחודשיים קיבלתי חבילה EMS והיא נתקעה במכס שבועיים עד שהתקשרתי לשאול מה קורה איתה. אמרו לי שזה מעוכב ואני צריך לבוא לשחרר אותה. שאלתי אז מה נותן EMS אם אני בכל זאת צריך לשחרר אותה לבד. לא הייתה להם תשובה. לא הייתה לי ברירה נסעתי לבית המכס בת"א ושיחררתי אותה לבד ותנחשו מה גם הייתי צריך לשלם 81 ש"ח עמלת שיחרור(מעבר למיסים). איזה חוצפה !!! אני נוסע במיוחד לבית המכס ומשחרר את החבילה בעצמי מבלי ששליח יגיע אלי הביתה והם עוד דורשים 81 ש"ח על כלום! איזה עצבים חטפתי שם,בחיים אני לא מזמין יותר EMS.

למעלה