שחרור וחזרה לצבא.....

alex20sss

New member
שחרור וחזרה לצבא.....

אהלן! יש סיכוי קלוש שזה לא בדיוק בדיוק לפורום הזה אבל יש מצב שיהיה צדיק שיידע את התשובה... העניין הוא כזה, השתחררתי לפני 5 חודשים על 21 רפואי (בזמנו הציעו לי 21 או 24 אבל בחרתי 21), בזמנו הייתה לי עוד שנה לשרת ועכשיו בעצם עוד 7 חודשים.... עכשיו אני שוקל לחזור, השאלה שלי היא היא כזאת... נגיד ואני מחליט לחזור(במידה והמצב הרפואי מאפשר זאת כמובן מבחינתם) האם יחשיבו לי את התקופה כחלק מהשירות כשהייתי ב 21 כמו שמחשיבים 24 או לא (יש לציין שאני רוצה להעלות פרופיל ולא סתם להתנדב עם פרופיל 21 - לא רוצה שיהיה איפה שהוא זכר לבעיה הרפואית בכלל - אלא שיצויין שזה היה משהו זמני), ואז בעצם כשאני "אתגייס שוב" תשאר לי חצי שנה לשרת... מה דעתכם בנושא? לאן אפשר לפנות בנושא הזה? נ.ב: בואו נגיד ויש לי הצעת עבודה ממש סבבה בידיים, האם כדאי טכלס ללכת לעבוד כבר ולהמשיך בחיים או כדאי כן לחזור ולסיים שירות מלא...חשוב לציין שאני לא פטריוט ברמות מטורפות או משו אבל מאמין שכולם צריכים לשרת, אבל בואו נגיד שזה לא השיקול שלי אם לחזור או לא, אלא יותר בכיוון של האם החיים בטווח ארוך יושפעו.. תודה רבה

Jan22

New member
תראה

*בנוגע להאם זה משפיע ובעל אפקט להמשך החיים שלך ,סביר מאוד להניח שכן . יש מעסיקים ,מוסדות אקדמאים , ועוד שכן מסתכלים על שירות צבאי . למה ? ככה ,זוהי הדרך שהם הורגלו והם יסננו כל מי שלא עונה לקריטריון הפשוט של שירות צבאי מלא (אם בנאדם X לא הסתדר בצבא אז איך הוא בדיוק יסתדר אצלנו ,זוהי השאלה שבהחלט סבירה שתעלה ...) . *לאן אפשר לפנות ? ביחידה להכוונה יש את האנשים המקצועיים ביותר ,אבל אם כבר עדיף ללכת לאיזו משק"ית ת"'ש , ברוב המקרים הן המבינות הגדולות בעניין.תתקשר ליחידה הקודמת שלך ותבקש מספרים של המקש'ית שלך מימים עברו ,ותדבר איתה. המבינים הגדולים הם היחידה להכוונה ,אני לא רוצה להביא לך מידע מוטעה. http://www.hachvana.mod.gov.il/

Ping Poong

New member
אין שום מוסד אקדמאי שלא מקבל

כל מוסד אקדמאי מקבל כל אחד שלא עשה צבא, לא סתם להגיד.

למעלה