שחק אותה סטרייט

אלונת1

New member
שחק אותה סטרייט

אני לא זוכרת שפיספסתי את פרק הסיום אבל העובדה היא שאני לא יודעת מה קרה בסוף ואין יותר שידורים. זה אומר אולי שהתכנית נגמרה ואני לא יודעת במי ג'קי בחרה!!!!!!! אולי מישהו יואיל להאיר את עיני? ותודה מראש!

B s B G i R l

New member
אממ אז ככה.. אני יעשה לך סיכום קטןן

ג'קי החליטה לדבר אם כל אחד ביחידות ואז כריס בא, והיא אמרה שהיא לא בוחרת בו, ואז הוא אמר לה שהוא גיי והוא ישמח להישאר ידיד שלה .. אחר כך בא באנקס והיא אמרה לו שיש לו כל מיני תכונות נשיות אבל היא בוחרת בו ואז המנחה אמרה להם שכדי שהיא תדע אם הוא גיי או סטרייט הם יפגשו איפה שהם נפגשו פעם ראשונה.. ואז בא שריף.. והיא אמרה לו שהיא מרגישה שיש להם קשר רק דרך המוזיקה.. ואז הוא אמר לה שהוא סטרייטטט ! חח הייתי בטוחה שהוא הומו... והוא היה שבור כל כך.. והיא חיבקה אותו והוא עזב אותה והלך ובכה
מסכןןן.. וזהו... אז ג'קי ובאנקס נפגשו, והוא אמר לה שלמרות שהוא אוהב להוריד שערות מהרגליים, לבשל, גננות ואדריכלות הוא סטרייט.! ונגמררררר !!

איל16

New member
הפרק האחרון

גקי בחרה בבנקס והוא סטרייט. גם שריף סטריט וכריס הוא הומו

lee_1

New member
לדעתי...

אם היא היתה יודעת ששריף סטרייט באותו ביטחון והרגשה שבנקס סטרייט היא היתה בוחרת בו כי היא הרבה יותר אהבה אותו

ice 007

New member
שחק אותה סטרייט

אני יודע שזה כבר נגמר....אבל רציתי להעיר שהמראה של הבחור הזה ששבר את היד ממש זיעזע אותי ראיתי את השידורים החוזרים כשנשארתי שבת בבסיס והמראה של שבירת היד היהי ממש מזעזע..בכל אופן יש כמה אנשים שממש מוכנים להתערב זה מבוים...מה אתם אומרים?

לפי דעתי

חושבים שזה מבוים אולי כי לבאנקס הסטרייט יש תכונות שיש להומו או כי כולם חשבו ששריף היהה גיי, אבל אין מצב שזה מבוים! אם זה היה מבוים אז זה לא היה ככה.. זה היה טיפה יותר אחרת בואו נגיד.. לפי דעתי זה לא מבוים

למעלה