שחק אותה סטרייט...

MaddyD

New member
ומה בדיוק משדרים בה?

אם את רוב התוכניות המוכרות מכרו לערוצים מובילים?

maya567

New member
ואתה מוזמן לאתר האינטרנט של הערוץ

לבדוק את לוח המשדרים. אני ממליצה על בנות גילמור.

LOVEtheMcMAHONS

New member
סדרה אחת ששודרה שם היא

סופרסטארס USA - הפוך על הפוך על אמריקן איידול / כוכב נולד - נסיון למצוא את הזמר הכי גרוע בארה"ב מתוך אלו שמאמינים שהם כי טובים. כל זאת מבלי שהזמרים ידעו על סמך מה הם מתקדמים בתחרות ובטוחים שהם ALL THAT.

14מתן

New member
בWB יש את סמולוויל, בנות גילמור....

מכושפות היה דוסון קריק, שוב באפי, סברינה

JTיXל

New member
אה הבנתי...

יו יש שם מלא ערוצים והכל מעניין.. ו-spike tv עשו גם את סטריפרלה למי שראה ביס וואי

vaisman7

New member
שחק אותה סטרייט...

מישהו יכול להגיד לי מה יקרה בסוף של שחק אותה סטרייט? מי יגיע לסוף? האם הוא הומו או סטרייט?

פרק 4 -אני בשוק אני בהלם אני המום!!

לי הוא גיי?! WTF?! הייתי משוכנע ב200% שהוא סטרייט, וואו זו ממש ממש הפתעה. כל הכבוד לג'קי שכבר למדה להבדיל בין הומואים לסטרייטים. לגבי ג'ון - לא סבלתי אותו, וטוב שהוא עף! הפייבוריט שלי הוא בראדלי
- אני מקווה שהוא יהיה האחרון שישיאר ושהוא סטרייט כי ככה גם ג'קי החמודה תזכה בחצי מיליון $. לגבי שאר המתמודדים: לואיסנו - הומו. פשוט הפוך הפוך על הפוך. כריס - הוא עדיין אצלי בסימן שאלה ואני לא קולט מה הקטע שלו באנקס וביל - 50 50. בראדלי - הפייבוריט שלי שריף - למרות הכול אני חושב שהוא סטרייט!

אני שם אלף דולר שברדלי הוא הומו!

פשוט 100% אחוז.. הוא משחק!! זה הכל משחק בשבילו.. והוא גם נהנה מזה

Danielushhhh

New member
ידעתי שלי הומו!

זה היה כל כך שקוף מבחינתי. וג'ון היה ברור כבר מהתחלה. בראדלי הוא הכי חמוד והכי שווה!
אבל לא נראה לי שהיא תקח אותו לסוף
נראה שכריס כאילו משחק רק בשביל הכסף. ומנסה להעיף כל הזמן כאילו זה תלוי בו. הוא גם כמעט היה בטוח שהיא תעיף את לוסיאנו רק בגלל שהוא אמר לה. לא מתה עליו.

SweeT DeveL

New member
אני הייתי בשוק כגילית שלי הומו!

ג'ון היה לי את הספקות שלי לגביו.. אבל לי?! לא היה לי מושג!!! כריס הוא נראה לי מזה הומו! כולם שמה משחקים רק בשביל הכסף

אני הכנתי לי רשימה בתחילת הפרק ה1

כתבתי את: לוסיאנו שריף אדי לי צ'אד אלכס ביל בינתיים צדקתי בהכל אבל לא כולם נחשפו עדיין...

למעלה