שחקני עמוק באדמה

anatile

New member
שחקני עמוק באדמה

איפה עוד ראיתם אותם חוץ מבסדרה? מה חשבתם על הדמויות שהם שחקו? שרשרו לכאן!

eldorado

New member
רות

ראיתי אותה בכמה סרטים, היא שחקנית ידועה נכון? ואני כמעט בטוח שראיתי אותה שבוע שעבר בסרט ישן ישן, לא בטוח ב 100 אחוז אם זו היתה היא אבל זה היה לפני איזה 20 שנה. את נייט ראיתי כנהג מרוצים קול כזה עם פאות ארוכות ומגניבות וגם טוב לב באיזה סרט ילדים winning lane נראה לי קראו לו.

קטרפי

New member
רייצ`ל ../images/Emo110.gif

איך שראיתי אותה בסידרה אמרתי כזה זאת ההיא מהחתונה של מיוריאל. אחלה סרט דרך אגב. היא שיחקה שם את החברה של מיוריאל (שכחתי איך קראו לה) גם שם היא הייתה נימפומנית כזאת, אבל בכלל לא דומה לברנדה באופי

../images/Emo110.gifרייצ'ל גריפית

היא שחקנית אוסטרלית די ידועה ששיחקה בהרבה סרטים (כמובן חתונתה של מיוריאל) וכשהגיעה לארה"ב שיחקה בהחתונה של החבר שלי, אני עצמי ואני ןעדיין ממשיכה.

plastique

New member
לילי טיילור

או לחילופין, ליסה, היא שחקנית די ידועה נראה לי. היא אפילו שיחקה בכופר. והיתה מעצבנת.

קטרפי

New member
מה אפשר גם אורחים../images/Emo35.gif../images/Emo110.gif

אם כן אז קתי בייטס (בטינה) היא גם שחקנית ידועה ששיחקה בהמון סרטים. היא הייתה בטיטניק והדמות שהיא שיחקה שם דרך אגב הייתה אמיתית

אורלי_ל

New member
כל פרק אני תוהה מי זו לילי טיילור

בכלל לא חשבתי על ליסה, חשבתי שזו שחקנית עבר כזו...

אורלי_ל

New member
נייט

השחקן פיטר קראוזה, שיחק תפקיד קטן בסרט "המופע של טרומן", כעמית שלו לעבודה.

B עדי

New member
קלייר-

היא שיחקה לא מזמן באיזה סרט בהולמרק ואת ברנדה ראיתי בהילרי וג'קי וגם באיימי (היא פשוט מעולה!) לנייט יצא סרט חדש לא מזמן לקולנוע

ליאוריש

New member
כן ראיתי את הסרט בדיוידי קוראים לו

we don't leave here anymore זה עם מארק רופאלו , שחקן מצוין ונועמי ווטס סרט טוב...על החיים...

למעלה