שחקני דיפלומטיה/Diplomacy

yakutan

New member
שחקני דיפלומטיה/Diplomacy

שלום לכולם , בימים אלו אנו מתחילים להתארגן לקראת כנס הדיפלומטיה הרביעי . מידע אודות הכנסים הקודמים ניתן לקרוא באתר ארגון הדיפלומטיה הישראלי {www.diplomacy.org.il},ברצוננו לוודא שכולכם מופיעים ברשימת הדיוור של קהילת שחקני הדיפלומטיה בישראל (ניתן להצטרף באתר) . הכנס כבכל שנה יתקיים במהלך חוה"מ פסח , טרם הוחלט המיקום . נשמח לתגובות/הצעות . הצטרפות לרשימה מאפשרת עדכון לגבי משחקי FTF (פנים אל פנים) והצטרפות אליהם מלבד הודעות כלליות של המועדון. ניתן לפנות במייל : [email protected] [email protected] תודה .

lord moul

New member
כמה שאלות

דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת למה האתר הישראלי באנגלית, חוץ מיזה שאני יכול להראות לכל החברים שלי באמריקה שיש אתר דיפלומסי ישראלי. אני יודע שהיה אתר בעיברית אבל הוא נעלם. מתוכנן עוד אחד כזה? דבר שני, יש מישחקי אימייל שאתם מארגנים? אני מקווה שלא תפרשו את דברי כחוצפה. תודה מראש. נ"ב אני לא יוכל להגיע לכנס כי אני נימצא בארה"ב.

ycyclop

New member
שלום

אני לא יודע לגבי הארגון אבל כאן בפורום התארגן משחק PBEM אחד ואם זה יעבוד טוב נמשיך עם זה (אחד השחקנים הוא מארה"ב)

yakutan

New member
תשובות

אין ספק , אתה צודק אבל היו לנו "כמה בעיות" -האתר הישראלי מכיל תוכן באנגלית משום שהוא חלק מקהיליה בין לאומית-כלומר המידע באתר מיועד לכל הקהילה ולא רק לישראלית בכמה אופנים- 1)אם במקרה הם מבקרים בארץ ורוצים להשתתף במשחק , 2)אם מעוניינים לדעת את דירוג השחקנים הישראלים בתחרות האחרונה לקראת תחרויות עולמיות אליהן אנחנו מגיעים בד"כ (אליפות אירופה , אליפות העולם, הגרנד פרי ועוד )-וכולם עושים שיעורי בית על המתחרים שלהם . -משום הידיעה שהמשחק גם באי-מייל הוא באנגלית (כי ה judge "דובר אנגלית"- זה מה שהיה אז ) ,אם הם מתמודדים עם ה "שופט" כמו גם עם האי-מיילים של השחקנים האחרים (כי המשחק לא תמיד כולל רק ישראלים) . -כשעלה האתר לראשונה לאוויר (שנות ה- 90 המוקדמות , דרך YAHOO ),מאחר והמשחק כבר לא שווק בארץ , ומי שהביא את המשחק מחו"ל היה צריך ממילא לקרוא את הוראות באנגלית קיווינו שלא תהיה לו בעיה להתמודד עם האנגלית. -על כל אלו נוסיף את הסיבות הטכניות - כפי שאמרתי האתר עלה בשנות ה- 90 המוקדמות , אז היו בעיות טכניות ב HTML עם העברית , זה היה מגיע הפוך בג'יבריש ושאר ירקות - וההחלטה הייתה בינתיים באנגלית . וכמו שציינתי קודם "אין ספק , אתה צודק" היינו צריכים כבר מזמן לתרגם את האתר לאנגלית - אבל החיים חזקים יותר מאיתנו וכולנו עובדים בהתנדבות בארגון המועדון - ולא כל כך היה לנו זמן . ובימים אלו (מאחר ואני בחופשת לידה ) אני באמת עובדת על השער העברי לאתר. לגבי משחקי אי-מייל של ישראלים - כדאי לך להרשם לרשימת התפוצה מתוך האתר - כך תוכל לקבל הודעות על משחקים הנפתחים לעיתים קרובות באי-מייל אם הם לשחקנים דוברי עברית בלבד או משותפים . כמו כן יש למועדון JUDGE שבו רוב המשחקים הם בעברית- ILGT - והכתובת שלו היא [email protected] . חבל שלא תוכל להגיע לכנס . אם תזדקק למידע נוסף תוכל ליצור איתי קשר במייל [email protected] או עם שלומי [email protected] ענבר. נ.ב. - זה ממש לא חוצפה אנחנו תמיד שמחים לשמוע הערות והארות .

lord moul

New member
תודה על התשובות. רק שאלה אחת:

לא מצאתי איך נירשמים לרשימת התפוצה. איך נירשמים?

yakutan

New member
אז ככה ...

אתה נכנס לאתר :www.diplomacy.org.il אתה לוחץ על הלינק main בתוך ה IsraelDip יש שם קוביית טקסט שבה אתה ממלא את המייל שלך והיא שולחת הודעה ליו"ר המועדון (מנהל הרשימה ) הוא ישלח לך אי-מייל עם פרטים שהוא זקוק על מנת להוסיפך למועדון ... אתה מחזיר לו מייל ואתה בפנים- יכול להיות שהוא יאשר אותך אוט' (אני פשוט לא יודעת מה המייל שלך יש לו דרך לבדוק גם לפי זה ) .

idoz

New member
אני מריץ משחק דיפלומטיה

נקווה שהכל ילך חלק.

yakutan

New member
אתה רשום בקהילה שלנו ?

אם לא בבקשה תצטרף על מנת שיפיצו אליך מידע על משחקים שאנחנו פותחים או משחקי FTF שלנו (ובכלל זה טוב להיות מעודכן ) אם תצטרך עזרה בנוגע לחוקים או משהו - אני כאן ואתה יכול לשלוח לי גם מייל . [email protected]

yakutan

New member
כנראה מדובר בטעות

תשלח לי בבקשה מייל ונראה מה קרה שם . [email protected] יש לנו פשוט מיון נגד "ספאם" , ומאשרים כל אחד אישית . אני אכניס אותך לרשימה .

למעלה