שחקנית ראשית

שחקנית ראשית ../images/Emo110.gif

כשאת רוצה להיות רק עם עצמך לדבר ולענות לעצמך...עשי זאת לבד. אנחנו לא חייבים לשמוע הכל ובטח לא לראות זאת (על פני חצי עמוד). יש לי תחושה חזקה שמרגע שאפילוג החלה ברוטצית הניהול יש אינפלציה של הודעות. ניהול טוב אין פירושו השתלטות עליו. זה משהו אחר לגמרי. מוניקה. תוחזר אפילוג לאלתר.

פרידריך

New member
שמנ-מוניקה

אם את כל האנרגיה והמלל + פטרונות שהפגנת כאן היית מקדישה להשתתפות פעילה.. ואני, שלא מכיר את הפורום הזה אלא ימים מספר, יכול לאמר שמאוד אהבתי את שראיתי, מצאתי כאן מקום יפה ואנשים יפים ומיוחדים. ולראייה אני עדיין כאן. אז אנא ממך, תגובות כאלה לא גורמות לי להרגיש טוב כאן. אבל בעצם, אולי אני לא נחשב. או לא נבון מספיק. סליחה.

פריכי

בונבון מצוי אתה נחשב. מאד. ואפילו שווה. אל תשים לב לתמנונה כולההההה מוניקה. שחקנית עושה עינים לפרדי

ברוך הבא ניטשה ../images/Emo110.gif

כאן כל קול נחשב במניין הבוחרים.... ליבי ליבי איתך שביקורת גורמת לך להרגיש לא טוב, לא נראה לי שאוכל להציע לך תרופה כל שהיא. תרצה, תאכל..... לגבי אחד שנמצא כאן זמן קצר, הייתי מציעה לך לעשות קצת שיעורי בית לפני שעתה מחליט מי פעיל או לא.

תגידי מוניקה

הוא הוציא את הסיגר נכון? בגלל זה את ככה ממורמרת לא כדאי ממי. באמת. תאמיני לי נשמה, אם היית מוצצת טוב לא היה הולך. שחקנית את בקשת את זה, בייבי

sweeny

New member
בזק

זה ראשי תיבות של : ביקשת קיבלת ... כשמתחילים לרדת (ע)ל אנשים... הרמה הופכת לעמק בכא אומנם כל קול נחשב, אבל אני את קולי הדרתי והצבעתי בהעדרות מכאן, בגלל הסיאוב של ההודעות שהפכו להיות תחרות מי יספיק יותר ב-24 שעות להגיב לעצמו/ה ועוד יותר מתוחכם מהתגובה הקודמת שלו/ה. רק מספר מועט שמר על שתיקה ואצל חלק מהם היא אמרה המון. שחקנית אומנם התגובה מופנית אליך אבל היא בהחלט נוגעת למספר שחקני(ות) צמרת נוספים. בברכת בזק לכוווווווווווווולללללללללללללללםםםםםםםםםםםםם.

למעלה