שחקנית או זמרת?

ליעדון

New member
שחקנית או זמרת?

לפני ימים מספר נסעתי לחנוך את "סינמה סיטי" ונכנסתי לסרט "יפה במנהטן"
. מה אומר ומה אגיד
סרט תענוג. התרשמתי מאוד מכישוריה של לופז, ומיד אח"כ, בעודי ב JLO-מאניה, אצתי רצתי לבלוקבאסטר ושכרתי את "מארגנת החתונות"
. צ´מעו, הבחורה יודעת לשחק. נטולת כל פוזה, איפור מוגזם, ונפנופים מיותרים בידיים (יו יו, אני ראפרית קולית) היא פשוט במיטבה. תענוג צרוף הוא לראות אותה מבצעת אקטים דרמטיים/קומיים. המיותר לציין כי שום שיר של JLO המותג המוזיקלי מעולם לא "עשה לי את זה"? (פרט לזמזומים לא רצוניים של ג´ני פרום דה בלוק). מעניין אותי לדעת, אתם, כעדת מעריצים מושבעת של לופז, קיימים עקב היותה זמרת בעלת שירים מרגשים, עמוקים, מרטיטים, חכמים וכו? או בגלל שהיא פשוט בובה
של שחקנית?

this is me then

New member
אני מעריץ אותה בגלל...

גם בגלל היותה שחקנית וגם בגלל היותה זמרת!

Mandyִ

New member
האמת היא,

שאני חושבת שהיא שחקנית מעולה
אבל ההערצה שלי היא יותר בתחום המוזיקלי שלה... אני לא אנסה לשכנע אותך שהיא הזמרת הכי טובה בעולם, כי צריך להקשיב לדיסקים שלה בלי דעות קדומות, ולהרגיש את האיכות לבד... (כמו שהלכת לראות את הסרטים)

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif ללא ספק ../images/Emo41.gif

היא שחקנית מדהימה, אבל המוזיקה שלה נכנסת לנשמה, ככה שבקלות אפשר להזדהות עם מה שהיא כותבת למשל את play כיף לשמוע במסיבות וגם את ג´ני פרום דה בלוק ואת dear ben כיף לשמוע עם מישהו שאוהבים.. ומוזיקה היא חלק גדול אצלי, ככה שאני אלך על המוזיקה

אור P

New member
אני אוהב...

יותר את המוזיקה ופחות את הסרטים... המוזיקה, כמו שנסיכת הדובדבן מתארת את זה, היא נכנסת לנשמה והסרטים, לזכרון, אבל לא יותר מזה... אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק - אבל אני אוהב יותר את המוזיקה...

i4britney

New member
אז...

אם כבר מוזיקה עדיפה על הייותה שחקנית , אמנם אני לא מעריץ שלה אבל יש לה שירים חמודים ויפים במיוחד האחרון שלה, מלבד הייותה שחקנית גם כן למרות שאיניני חושב שהיא שחקנית מעולה אלא יש לה כשרון של משחק אבל לא באופן מלא - אם אתם מבינים למה אני מתכוון, אני חושב שהיא אישה בפני עצמה והיא מאוד סקסית ויפה בתור אישה - יש לה את זה...

kashkeshanMC

New member
עיא ביחלל לו שחקניט!!! היא מחכה אט

מאעריה קרי, הזמרט אחי תובה באולמ!!!!! אל מע עתם ביחלל מדברימ??? מאעריה שיחקא בסרת GLITTER שעיה מעוד מצליח ועיא בעמת שחקנית תובה, למע מי זואות ביחלל לופז? חכיינית של מאעריה!!! חכיינית!!!!!

jlo9

New member
אני.....

אני מעריצה את ג´ני כבר 6 שנים.. התחלתי בגלל הסרטים..ואחרי זה היא הוציאה את ON THE 6 אז כמובן שנמשכתי גם לשירים המדהימים שלה..וכומבן שגם בגלל האישיות שלה!

למעלה