שחקנים

חסויH

New member
שחקנים

לסרט "לחזור הביתה בשלום" דרושים שחקנים בגילאים 18-23 45-60. לפרטים נא לפנות אלי לפרטי או ל E-mail: [email protected]

חסויH

New member
../images/Emo105.gif

...............................................................................................................................................................................................................

חסויH

New member
:)

ךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

חסויH

New member
../images/Emo157.gif

................................................................................................................................................................................................................

nata24

New member
מחפשים?

עדיין מחפשים שחקנית? אשמח לדעת עוד פרטים

16תוכי

New member
../images/Emo118.gifפלייייייזזזזז-תענו לי!!!

היייייייי-אני יפעת ואני בת 17 עוד מעט....אני נורא ישמח אם בכל זאת תאפשרו לי להשתתף....אני לומדת משחק כבר 6 שנים! אז אם אתם מעוניינים אז זה המספר שלי-055722474 והאימייל- [email protected] בה ביי....

חסויH

New member
אם

אם את כ"כ רוצה שיענו לך אז למה את לא שולחת הודעה פרטית. בכל מקרה, כרגע זה קצת בעייתי אבל אשמור את השם שלך למקרה שדברים ישתנו....

16תוכי

New member
סבבה...

אני לא ידעתי על המסרים הפרטיים סורי אני חדשה פה!...... עכשיו אני יודעת! אז אם יהיה משהו תחזרו אלי...

למעלה