שחקנים מהדרג השני?

סלים וארזה

New member
מנהל
שחקנים מהדרג השני? יש לא מעט שחקנים בעלי ממוצעים יפים מאוד שאולי מגיע להם להופיע באולסטאר ואולי לא. אני לא מדבר על דאנקן, אייברסון או פול פירס, אלא על שחקנים מקבוצות שלאו דווקא נמצאות בטופ של ה-NBA. אני גם לא ארשום כוכבים דוגמת כריס פול או אלן אייברסון, אלא שחקנים אחרים שפחות נמצאים באור הזרקורים. אנא רשמו את דעתכם על השחקנים. אם אפשר עם הרחבות, אז מה טוב. + שון מריון - הצלע השלישית של פיניקס ביחד עם נאש וסטודמייר. נותן 16.3 10.5 עם 1.5 חטיפות ו1.3 חסימות ורק 1.2 איבודים. חד גוני במשחקו ההתקפי, אבל 52% מהשדה אומרים שאת מה שהוא עושה הוא עושה טוב מאוד. חשבו שהשנה הוא לא יתן הרבה בגלל שביקש לעזוב, אז חשבו. + כריס קיימן - שחקן הפנים הלגיטימי היחידי של הקליפרס. נותן 18.6 14.0 2.1 ביחד עם 2.9 חסימות! ברור שהפציעה של אלטון בראנד עוזרת לממוצעים, אבל כמה סנטרים נותנים תפוקה טובה ממנו? + קארון באטלר - כשהגיעה הפציעה של ארינאס כולם חשבו שוושינגטון גמרה את העונה. כרגע היא במאזן של 50% בעיקר בגלל קארון באטלר שנותן 22.0 7.0 4.2 עם מעל 49% מהשדה ומעל 88% מהעונשין. 2.2 חטיפות ורק 2.6 איבודים במעל 40 דקות משחק מראים שהוא שומר טוב מאוד על הכדור. + ג'ו ג'ונסון - ממוצעים של 22.1 4.0 5.4. ירד באחוזים משנה שעברה וגןם במספר הנקודות. לעומת זאת מוסר אסיסט נוסף ומאבר פחות. + ג'ראלד וואלאס - 19.0 4.9 2.4 והמון הגנה שבאה עם מעל שתי חטיפות וכמעט חסימה למשחק. שחקן אתלטי שהוא בעצם הכוכב של שארלוט. + ג'וש סמית' - אם כבר אתלטיות אז 17.3 8.2 3.6 ביחד עם 1.9 חטיפות ו-3.2 חסימות. הגנה אישית לא ברמה של ג'ראלד וואלאס, אבל ההסבה לעמדה 4 ביחד עם רגליים קפיציות וקלות הגוף הופכות אותו לגורם סביב הסל ולחוטף מצטיין שמנצל את כבדות השחקנים עליהם הוא שומר. מעיבים רק האחוזים בהתקפה. + דיוויד ווסט - אולי השחקן הכי אנונימי ב-NBA ביחס למה שהוא נותן. 18.1 9.3 2.2 עם 1.3 חסימות והרבה יעילות בהורנטס. הסיבה השניה לכך שההורנטס נמצאים בתמונת הפלייאוף חזק. + ג'מאל טינסלי - אמרו שהוא שכונתי, שהוא חודר יותר מדי ושהוא לא רכז טבעי. הוא עונה עם 8.8 אסיסטים לצד 14.0 4.4. כן, האחוזים לא בשמים, מאבד שלושה וחצי כדורים (חוטף כמעט שניים), אבל עם האנמיות שנפלה על ג'רמיין אוניל, הוא מושך את הפייסרס למאזן חיובי ובינתיים מקום בפלייאוף את מי שכחתי?

סלים וארזה

New member
מנהל
נו, אז אני אתחיל עם השניים מאטלנטה לדעתי באטלנטה ג'וש סמית הרבה יותר משמעותי מג'ו ג'ונסון. ג'ו ג'ו הוא שוטר שגם יודע להוביל כדור. הממוצעים שלו נובעים לא מעט מעמדת PG חלשה בחלק גדול של העונה כשאייסי לואו פצוע, קלקסטון אפילו לא ראה דקה העונה ואנטוני ג'ונסון נשאר הרכז הכמעט יחידי. מנגד ג'וש סמית' הוא העוגן ההגנתי של אטלנטה, משהו כמו קירילנקו של יוטה מלפני שנתיים. הניתור של ג'וש סמית' ביחד עם זה שהוא מאוד מהיר יחסית לפאוור פורוורדים אחרים בליגה הופכים אותו לאיום רציני. הוא שוקל כ-106 קילוגרם, אבל מרכז המסה שלו גבוה כך שהוא לא שחקן של פוסטאפים ולא שחקן שיכול להתמודד עם כוח של PF שיש להם מרכז מסה נמוך יותר. אי לכך הוא משתמש במהירות שלו כדי לחטוף ולחסום, אבל בהגנה של אחד על אחד הוא עדיין לוקה בחסר. למרות הכל אני חושב שג'וש סמית' השנה הוא כלי שאין להרבה קבוצות בליגה והמאזן של אטלנטה רשום לא מעט על שמו - אולסטאר. מי שרוצה לקרוא על מרכזי כובד גבוהים, הנה דיון שהיה לי בעבר עם עידו17 על ג'וש סמית'. בדיעבד עידו צדק כשאמר שג'וש סמית' יתקשה בעמדה 3 ויעשה חיל בעמדה 4. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=113&msgid=68123410&archive=1

OrEl74

Well-known member
מנהל
באטלר היה אולסטאר כבר בעונה שעברה וזה כשארינס היה בעונת שיא (עד הפציעה שהגיע אחרי האולסטאר). העונה הוא שידרג את עצמו עוד יותר והפך לשחקן המוביל של וושינגטון בהעדרו של ארינס. לדעתי האישית, ארינס ימצא את עצמו בקבוצה אחרת בעונה הבאה ובאטלר יקבל את המושכות באופן רישמי. אבל בוושינגטון יש עוד שחקן שנראה לי שיש לו מקום באולסטאר השנה וזה אנטואן ג'יימיסון שמעמיד ממוצעים של 22 נק' וכמעט 11 ריב'.

Or Amit

New member
חצאי השקל שלי + שון מריון - הצלע השלישית? נסה הצלע הרביעית (העונה). גם גראנט היל מקבל יותר כדורים ואת מרכז הבמה ממאריון. אין ספק שיש לו את היכולת להיות אול-סטאר - אפילו סופרסטאר, אבל הראש שלו כנראה מחזיק אותו מאחורי הקלעים. היה יכול להכנס לאולסטאר אם לא היו כ"כ הרבה פורוורדים ראויים במערב. + כריס קיימן - השנה מגיע לו אולסטאר, אין ספק. אחת מחיות הרחבה החזקות ביותר, שחוזר אחרי עונה גרועה. + קארון באטלר - אין ספק. אגב, לא מזמן קראתי בוואלה משהו שהזכיר לי שהלייקרס נתנו אותו תמורת קוואמה בראון. אמנם זה לא פוליניס-פיפן, אבל לא מאד רחוק. + ג'ו ג'ונסון - לצערי, לא. מדובר בסקורר, אבל לא יותר. + ג'ראלד וואלאס - הנה הבעיה שלי עם וואלאס - התחיל את העונה גרוע מאד, ושארלוט היו טובים, מאז הוא משתפר ושארלוט הולכת אחורה. אם יש מישהו שמגיע לו אולסטאר על היכולת הטובה של שארלוט בתחילת העונה זה פלטון. + ג'וש סמית' - פאקינג סופרסטאר. אין הרבה שחקנים שתורמים כ"כ הרבה בכל האספקטים הסטטיסטים של המשחק. אולסטאר בהחלט. + דיוויד ווסט - לא קונה את הסטטיסטיקה שלו. מישהו חייב לעשות נקודות מהאסיסטים של CP3. לא בתמונה מבחינתי. + ג'מאל טינסלי - בהחלט. התקדם השנה לדרגת אחת הפוינט גארדים הטובים בליגה. אגב, אם כבר ניו אורלינס אז טייסון צ'אנדלר מבחינתי ראוי לפני ווסט.

ThEgReEnKiNg

New member
קצת ממני חוזה קלדרון-הבחור נותן עונה אדירה (ו"תודה "לאל הרפורד העלוב) שפצע את טי ג'יי לשבוע פחות או יותר קלדרון אפילו פתח קצת בחמישייה אומנם טורונטו לא ממש הצליחה השבוע אבל בטח שזה לא בגלל קלדרון - שממוצע האסיסיטים,איבודים שלו הוא השני הכי טוב בליגה אחרי סטיב נאש . לדעתי הוא ופורד לא יוכלו להמשיך יחד בטורנטו במצוקת הרכזים טהורים שהליגה נמצאת קשה להשאיר שניים כאלה אצלך בקבוצה , בכל מקרה אולסטאר לא מגיע לו אבל הוא גם משחק מעט דקות יחסית , אין לדעת מה יקרה לממוצעים שלו (כבר עכשיו 8 אסיסטים למשחק ב27 דקות בממוצע) אם יפתח וישחק 35 דקות לערב , והוא מסוגל לשחק כמות דקות כזאת הNBA כבר לא חדש לו. כמו שמישהו הזכיר פה , טייסון צ'אנדלר , כן כן אותו אחד ששיקאגו זרקה אותו בשביל כלום (והשאלה היא למה לעזאזל הם עשו את זה? ) , ליד כריס פול הבחור פשוט אדיר אומנם הממוצעים שלו לא בשמיים ( 11 נקודות כמעט 12 ריבאונדים למשחק ו1.4 בלוקים למשחק) אבל צריך לראות אותו משחק כדי להבין כמה הוא העוגן ההגנתי של ההורנטס , אולסטאר כמחליף לדעתי מגיע לו ( אבל זה לא יקרה כי יש את YAO וסטודמייאר). ואחרון חביב מקבוצה שאני לא סובל , אבל מגיע לו קרדיט. קצת אור בעונה העלובה של הנטס בנתיים ריצ'ארד ג'פרסון הבחור פשוט הוא שיא היציבות השנה מהנטס ( 25 נקודות 4.5 ריבאונדים וגם כמעט 3 אסיסיטים למשחק) הדבר היחיד יחיד עם ג'ייסון קיד שטוב ויציב השנה בנטס.

the mnm factor

New member
אלה שחקנים מהדרג השני? כמו שאני תופס את זה טינסלי הוא שחקן דרג שלישי. באטלר דרג ראשון. כל השאר מסכים. מריון- קשה לי להביע את דעתי על שחקנים שמשחקים עם נאש. לא מריון ולא אמרה היו מגיעים לסטיסטיקה שלהם בלי נאש. מריון לא יודע לקלוע משום מקום כשהוא לא פנוי- אם הוא היה משחק בקבוצה שקצב המשחק שלה איטי הוא היה נעלם התקפית ורב הנק' שלו היו מריבאונד התקפה. הגנתית הוא שחקן לא רע בכלל- מצוין און דה בול ואחד שנכנס לך לדם. שחקן לא רע אך מוגבל. קיימן- האמת שנראה לי שהשנה יש קיימן חדש. לא יצא לי לראות אף משחק מלא של הקליפרס השנה ולכן אני לא ממש יכול להביע את דעתי על הקיימן החדש הזה- אני יודע שבשנים שעברו הוא ממש נבלע והיה פועל שחור. מאוד אתלטי ביחס לגובהו (וצבעו ../images/Emo3.gif) ושחקן מאוד מגוון התקפית. מעניין איך הוא יסתדר עם אלטון בראנד כשיחזור. קארון באטלר- באלטר שחקן נפלא. קודם כל כי הוא חכם וצנוע- לקיחת ההחלטות שלו מדויקת להפליא והוא יודע בדיוק מתי להתחמם. הוא השחקן שהכי מזכיר לי באישיות את סקוטי פיפן. שחקן שיודע להיות האיש השני הכי טוב בNBA היום וכשצריך הוא גם יודע להוביל. אולי לא לגבהים נדירים ואולי לא לאורך זמן- אבל הוא יודע והוא שחקן נפלא. ג'ו ג'ונסון- עליו אין לי הרבה מה להגיד. הוא קלעי בחסד וגם לדעתי הוא נישא על גבי המחסור בגארדים אצל ההוקס. שחקן קלאץ' לא רע לפי מיטב הבנתי ומנהיג. זה מספיק. ג'ראלד וואלאס- אצל וואלאס יש בעיה אישיותית לא קלה. הוא פשוט לא מבין את הפוטנציאל שלו. מדובר על שחקן מושלם שיודע לעשות הכל. פשוט הכל- אולי חוץ מלהוביל כדור. הוא אחד משחקני ההגנה הטובים בליגה היום ואולי אחד היחידים שיודע הגנה מהבסיס. בעזרה הוא שני רק לשיין באטייה. מעבר לזה התקפית יש לו פוטנציאל גדול מאוד- יש לו רגליים חזקות וקליעה לא רעה מחצי מרחק. הוא פשוט לא מנהיג באופי שלו ולא יודע לדרוש את הכדור. ג'וש סמית'- אני אוהב מאוד את ג'וש סמית. יש לו כבוד לכדורסל ולמסורת. ראו את זה בתחרויות ההטבעות... מדובר על השחקן עם התזמון הטוב בליגה- לכן יכולות החטיפה והחסימה שלו כל כך גבוהות. הוא לא שחקן הגנה ענק- הוא טוב. הוא יודע לחפות על שחקנים פחות אתלטים והוא יודע לתת היילייטס משני צידי המגרש. אם הוא ילמד לקלוע מחצי מרחק באופן עקבי וילמד להשאר עם השחקן שלו בהגנה הוא יהיה שחקן מאוד מגוון ואחד הטובים בליגה. דייויד ווסט- גם את ווסט לא יצא לי לראות הרבה- אבל לפי הסטיסטיקה מדובר במפלצת מתחת לסל. לפחות התקפית הוא ממש בלתי ניתן לעצירה. אבל כדי לקבוע עליו עובדות יותר רציניות אני אצטרך לראות אותו קצת יותר. טינסלי- טינסלי הוא שחקן מסוג שאני לא אוהב. זה רכז שבמקום לרכז את המשחק הוא מפזר אותו וכמות האסיסטים הגבוהה שלו היא כמו התירוץ לפיזור. כאילו אם אטען מולו שהוא מפוזר הוא יגיד לי "אבל תראה- 8 אסיסטים". 8 אסיסטים הם לא אינדיקציה לריכוז משחק טוב. זה אומר שטינלסי מחזיק כל כך הרבה בכדור שלא משנה איזה מהלך אנדיאנה יעשו הוא ירוויח מזה סטיסטית. הוא שחקן מאוד מרושל ולא חכם. הוא לא יודע את מי להפעיל ומתי. למרות זאת הגנתית הוא לא רע והוא מגוון מבחינת יצירת נקודות. והשנה הוא בכלל מפתיע לטובה. אז סחתיין עליו.

WorldCenter

New member
תכלס מי שיש לו סיכוי להכנס + שון מריון - סיכוי לא רע, לדעתי להיל מגיע יותר אבל. + כריס קיימן - סיכוי אפסי במערב יש שלושה סנטרים ראויים לפניו - מינג סטודמייר קמבי ולדעתי גם ביינום. + קארון באטלר - סיכוי טוב, כנראה שיכנס. + ג'ו ג'ונסון - סיכוי אפסי, אולי בתור מחליף לפצוע שיהיה. + ג'ראלד וואלאס - סיכוי אפסי + ג'וש סמית' - סיכוי בנוני בהחלט יודע לתת שואו והגנה. + דיוויד ווסט - סיכוי אפסי, צנדלר דרך אגב גם לא ייכנס מאותה סיבה של קיימן. + ג'מאל טינסלי - סיכוי בנוני, יש את קיד לפניו זה אחד, השני זה בילאפס, השלישי קורה רק במקרים מסוימים שנבחרים 3 רכזים.

WorldCenter

New member
נוסיף עוד שמות בארון דיוויס - קצת שכחו ממנו , הוא לא נבחר לאולסטאר כבר קרוב ל5 שנים, השנה הוא כנראה יעשה את זה הבעיה היא שיש קרב קשה, יש את נאש שיכנס את פול את ד ווליאמס ואותו, 4 רכזים ? לא נראה לי. רודי גיי - בהחלט שידרג את עצמו העונה, גם מבחנת פנטזי הוא בטופ 20, אין לו סיכוי להכנס אבל ראוי לתת את שמו כאן. מייקל דנלבי - אם הזכרנו כאן את טינסלי אז צריךלהזכיר גם אותו, 18 5.5 3.5 אחוזים טובים, והמון שלשות. ריצארד גיפריסון - בהחלט יש סיכוי לא רע להכנס בפעם הראשונה לטבילת האולסטאר. ברנדון רוי - איך עדיין לא הזכירו אותו, זה בחור שהייתי מאוד רוצה לראות שם, מוביל את פורטלנד לעידן חדש, שחקן ענק. אנדרי איגודליה - עדיין לא נבחר לאולסטאר, נותן כמעט בקביות 18 6 6. סמואל דלמברט - בעונה הטובה בקריירה, 11 10 + 2.6 חסימות, מזכיר טיפה את הממוצעים של דיקמבה. לאמר אודום - אני יודע שזו ממש לא העונה הטובה בקריירה שלו, אבל הלייקרס עם מאזן מעולה, וכבר 4 שנים שהוא מקופח אולי הגיע הזמן לשים סוף לקיפוחים.

למעלה