שחקנים יפים

סוכריה16

New member
מההההההה???

מה חברה שלה!! היא כולה פוזות! לא ג'סג'ס!! אתה שלייייייי אל תשכח!!! כפרה עליך יפה שליייייי

סוכריה16

New member
אמממ

היום יש שידורים חוזרים של סאמרלנד.. אני חייבת לראות עכשיו אבל המתמטיקה קוראת ליייייי חחח ג'ס.. מתמטיקה.. אני לא יודעת מה לעשותתתת!! ואוי אולי השירר קיסינג יו גוד ביי אז ג'סג'ס מנסה לזרוק אותה ולא מצליח לו!?!?

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifמתי היה?!?!!?!!?../images/Emo10.gif

קמתי רק עכשיוו

O u R u S h

New member
חחחחחח דחקלה איזה מצחיקההה

היא גם מופיעה בקליפ she's no you אם ראית...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifהיי!! תירגעו כולכן!!!../images/Emo2.gif

טוב שלא השתלטתן על ג'סי שלי ל-ה-י-ר-ג-ע! תודה
אבל כל הכבוד על כל התמונות
אני לא בבית אז אין לי פה תמונות
אה.. והנדחפת היא החברה המעצבנת שלו
ושיר- על איזה קליפ את מדברת? ביקוד יו ליב??

shir08

New member
אין לי מושג איזה קליפ זה!

אני לא זוכרת איך קוראים לו אבל אלה התמונות ממנו
את בטוח יודעתת!! תגידי לי איך קוראים לו שאני ידע מה להוריד...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאין לי מושג...:/

אני רק יודעת שזה לא שיז נואו יו.. ולא ביוטיפול סול... בגלל זה חשבתי שזה בטח מביקוז יו ליב... כי ת'קליפ הזה ראיתי רק פעם אחת ואני לא ממש זוכרת אותו... כשאני יהיה בבית (מחר ב"ה בערב) אני אגיד לך:] או שפשוט תשאלי בקומונה...

shir08

New member
טוב כפרה...

אז תדברי איתי ואני כבר ישאל בקומונה ויודיע לך

shir08

New member
ישש אני יודעת מאיזה קליפ זה../images/Emo27.gif

אמרו לי שזה מהקליפ ביקוז יו ליב, הקדם לקליפ או משהו כזה... את יודעת איפה אפשר להוריד את זה? טוב,דברי איתי כבר

TuTyBoP15

New member
../images/Emo2.gif

הוא מדהיםםםםםםםםםםםםםםם פיליפ הרבה יותר חתיך משון
את רואה נורט' שור
החוץ הצפוני
הוא משחקק שםםםםםם את כריס נראה לי חחח

סוכריה16

New member
לא. שון יותר.. שון

זה אהאהאהא.. טום קרוזי צעיר כזה ופיליפ קצת בובה... אבל שניהם כוסונים רצחח חולה עליהם אני לא יודעת מה זה! תשיגי שעה וימים.. ואני אראה חח

LimoR L

New member
יאאא איך אני זוכרת את קרי! חח

הכי אהבתי אותה! אבל אני כבר לא רואה ימי חיינו..פעם ראיתי

סוכריה16

New member
כן.. היא עזבה עם מייק לישראל

ומאז שהאי עזבה ואת אוסטין הראו פחות, והוא היה שבור לרסיסים, הפסקתי לראותתתתתתתתתת.. אין זה היה הזוג הראשון שאהבתי, וסמי תמיד סכסכה והם חשבו שאחד שונא תשני... פעם אחת.. לא יודעת אם את ראית.. אז אוסטין אמר לקרי שהם ייפגגשו ב 12 בול בעליית גג. אם היא תבוא זה אומר שהיא אוהבת אותו!! ואז סמי שינתה תשעה.. וקרי לא ידעה.. ואז היא הגיעה ב 12 ורבע.. ואוסטין עזב והוא היה עצוב.. ואני גםםםם! הפרק לא יוצא לי מהראש! עד שהם היו יחד.. היא התאהבה לי במייק אז למה כל זה היה!? בלאט! סתם הרסו תזוג.. הייתה שם פול אהבה

LimoR L

New member
כההה ראיתיי

גם אני הכי אהבתי אותםםם ביחד!! הכי אהבתי את קרי ואוסטין! אחר שהיא עזבה אז אהבתי את גניפר את רואה עדיין??

TuTyBoP15

New member
ג'רמיהההההההההההההה../images/Emo187.gif

ג'רמי יפה אחדדדד אוףףףףף ולחשוב שגם אותו כמו את ג'סי מקרטני הכרתי בטעות באמצע שיטוט באינטרנטטט אייייי השמיים מובילים אותי לאהוביי החתיכיםםם גאד גל יש לך טעם טובבבבבבב

למעלה