שחקנים אלימים מדיי

eyalcohen2004

New member
שחקנים אלימים מדיי

לא מזמן רכשתי שחקן מצוין מהליגה הראשונה בברזיל להפועל חיפה, מאחת מקבוצות המחליפים. שילמתי עליו 100k בפאונדים. בכל מקרה,השחקן מצוין,צעיר,עם פוטנציאל ענק,20 בפינישינג ועוד נתונים מדהימים. הבעיה היא שהוא מאוד אלים, כל הזמן במהלך משחקים (במיוחד אחרי שהוא כובש,וזה קורה הרבה למרות שהוא קשר מרכזי),הוא מקבל אדום שטותי, באופן שיטתי,בגלל שהוא בועט בשחקני יריב או מתנהג בצורה אלימה. הדבר חזר כבר 3 פעמים עם 3 הרחקות ואנחנו רק במחזור ה7 של ליגת העל. מה עושים? איך אפשר להפוך אותו ליותר ממושמע ופחות אלים? מרוב שהוא בהרחקות הוא כמעט ולא משחק. תודה.

Asify

New member
קניסת שחקן

אתה נכנס לפרופיל שלו, בתפריט בוחר Discipline player for, אחר כך אתה בוחר את הסיבה לעונש ואז אתה בוחר את העונש (קנס לכמה שבועות)

אסִי

New member
זה עוזר

בהתחלה רק תזהיר אותו ואל תקנוס אותו. אם הוא ימשיך לחטוף אדומים, תתחיל להעניש.

אתה נכנס לפרופיל שלו ולוחץ מצד שמאל למטה

על discipline player for. שם אתה בוחר למה אתה רוצה לקנוס אותו ויש לך אפשרות לא לתת משכורת שבוע או שבועיים או לתת לו אזהרה בלבד. אם לא הבנת תכתוב.

eyalcohen2004

New member
אני לא בטוח

לגבי האיות המדויק, והמנג'ר והמחשב עושים לי בעיות כרגע, אבל נדמה לי שזה- cristiano timao\cristiano timeo שחקן מצוין, תבדקו.

pasglila

New member
המלצה נוספת מעבר למה שאמרו:

יש אפשרות בהוראות של הקבוצה tackling ואם סימנת את הסעיף להיות High השחקנים נוטים לעשות יותר עבירות, ולקבל יותר כרטיסים. בדרך כלל זה מצויין למגנים שיודעים להימנע ממצבים כאלה (יש להם tackling גבוה) אבל שחקנים אחרים לא יודעים להתמודד עם זה טוב. אז תיכנס לפרופיל שחקן (במסך tactics בחץ שליד השם שלו) ותסמן את הtackling להיות low או משהו כזה. בקיצור הכי לצד שמאל. ואז רק הוא יעשה פחות טיקולים וכך הוא יספוג פחות כרטיסים ועבירות...

pasglila

New member
ומעבר לזה:

יש משהו שאני לא ממש יודע לפתור. אבל בכללי כאשר קבוצה נמצאת בפיגור, או במצב רע המורל נמוך. ושמתי לב שיש נטייה שהמורל נמוך/שהקבוצה בפיגור ובלחץ שהשחקנים סופגים יותר כרטיסים מיותרים. אני לא ממש יודע איך פותרים את זה. אבל אם הקבוצה במיקום לא טוב תנסה להרגיע את השחקנים איכשהו. להוריד ציפיות או משהו. אולי זה יעזור.

למעלה