שחקנים אחרים..

Padme Amidala

New member
שחקנים אחרים..

זה דומה למשהו שדיברנו עליו בפורום השני שבניהולי (789), וחשבתי בכלל על הרעיון בהתחלה כדיון לפורום הזה, אז בבקשה- אם הייתם צריכים לבחור שחקן אחר לדמויות, במי הייתם בוחרים? לי היו כמה רעיונות... שון קונרי (הצעיר יותר!) בתפקיד האן- למרות שאני לא חושבת שאפשר למצוא להריסון תחליף מספיק ראוי, ואולי שחקן אחר להיידן? אני יודעת שהוא השחקן שרוב חברי הפורום ישמחו למצוא לו תחליף...

girlol

New member
חחח... כשמתחשבים בזה שהוא

התחרה על התפקיד עם ליאונרדו דיקפריו... (יאק!!) אני מאוד שמחה שהיידן נבחר!!!

very dark girl

New member
אימל'ה!

אני כתבתי את זה (של ליאונרדו) ומשום מה זה שינה לי ת'שם ות'פרטים... מוזר!

very dark girl

New member
המחשב של השתגע!

התכוונתי לשרשר את ההודעה הזאת לשירשור על השחקנים!
סליחה אנשים! סופשבוע נעים...

MajorWinters

New member
דווקא טעות../images/Emo19.gif

די קפריו הוא שחקן מצוין. כולנו זוכרים לו את טיטניק, ולכן קשה להפריד אותו מדמות הPretty Boy, אבל אין ספק שההחלטה שלו לשחק בזה, מקצועית היא נכונה. אבל אם מניחים לרגע בצד את טיטניק, או אפילו את יומן נעורים, מקבלים סרטים כמו כנופיות ניו יורק ותפוס אותי אם תוכל המצוין. היה לי בהתחלה קשה לעכל את העובדה שאני, שסולד כל כך מתרבות הפופ המסחרי, אוהב את די קפריו- אבל אין מה לעשות שהוא פשוט שחקן מצוין, מלבד שהוא הרבה יותר דומה לג'ק לויד, והוא היה הבחירה הנכונה לדעתי. שון קונרי, הזקן דווקא, למרות שהוא לא היה כל כך זקן ב77' מתאים לשחק את אוסי וואן הזקן. בערך את אותה הדמות ששיחק בלמצוא את פורסטר- זקן, חכם, שלא מרבה לצאת מהבית.

Padme Amidala

New member
את האמת...

אני ראיתי אותו ב-3 הסרטים שנחשבים להכי גרועים שלו- רומיאו ויוליה, טיטאניק, והאיש במסכת הברזל... אז אין לי כ"כ מה להגיד בנושא הזה. אבל מה שכן, שמעתי שבסרטים איכותיים כמו "יומן נעורים" הוא היה מעולה. אבל עדיין- לפי דעתי לתפקיד אנאקין צריך מישהו עם מראה יותר נערי...

lamour

New member
יצא פוסטר..

לא יודע אם הוא מקורי או לא.. אבל קבלו! סתם משהו שהייתי חייב לחלוק אתכם בעקבות הדיון יום טוב לכם

Padme Amidala

New member
לא מקורי, אבל יפה ../images/Emo13.gif

אם הוא היה מקורי, היינו רואים כבר את ליאו במקום היידן...

thorondor

New member
"מה קורה עם גילברט"

התפקיד הכי טוב של דיקאפריו בתור האח הקטן בעל הפיגור השכלי. תפקיד קשה, אבל הוא עשה אותו מצוין.

lamour

New member
זה לא מה קורה עם גילברט..

זה מה עובר על גילברט לא? וכמעט אי אפשר לזהות שם את די קאפריו

thorondor

New member
possible, possible.

ודיקפריו הוא באמת דמות משנית שם, אבל הוא עושה תפקיד מצוין.

lamour

New member
להבדיל מבסרטים

אחרים, ובכל מקרה אני לא חושב שדיקפריו עם כשרון משחק או בלי, היה מתאים לSW

MajorWinters

New member
אתה מלכלך../images/Emo19.gif

כאילו, למה אתה יורד על קרמיט? מה הוא עשה?

למעלה