שחקן [1]

Hasselblad

New member
היי בן

דמויות נחמדות מאוד
להבא כדי שכל ההודעות יהיו באותו שרשור במקום לפתוח כל פעם הודעה חדשה תכנס להודעה שכתבת בסוף שלה למטה יש +הוסף הודעה שם תוסיף את ההודעה שלך והם כולם יהיו באותו שירשור. ועל הדרך כי פיספסתי את השירשור הכירות שלך, אני סיון בת 27 עם שדוארית ברמה 131 בברה, שתהייה השתלבות נעימה בפורום

Guid

New member
אנצל את ההזדמנות גם אני,

כבר הרבה זמן שלא יכולתי להיכנס לפורום בעקביות אז יצא שפספסתי כמה שרשורים~ אז אני עידן, בן 22, ויש לי האנטר ברמה 67 בווינדיה. D:

yonVata

New member
גם אני אנצל את ההזדמנות...

אני יונתן בן 22, יש לי לוחם רמה 52 (בתקווה שבקרוב 53) בקהיני, קוסם קרח רמה 37 בברה וגנב של הסדר רמה 21 השתלבות נעימה ומהנה :)

yonVata

New member
מיותר לציין...

שאני משחק קרוב לשנה.. וזה כל מה שהגעתי בגלל הצבא... נכון? :p אבל בכל זאת תודה :)

Tarzan96

New member
../images/Emo2.gif זה טוב ../images/Emo59.gif

זה טוב יחסית לצבא חח

Tarzan96

New member
שחקן [3] ../images/Emo59.gif

קשת רמה 28 תוך יום ברה. אבל עכשיו אני לא משחק במייפל בגלל שאני אצל בת הדוד שלי והיא לא מסקימה להוריד מייפל סטוריי =[ היא אומרת שזה עושה ווירוסים

קודם כל, תרשה לי להציג את עצמי...

אני יעקב בן 31 ממעלה אדומים. יש לי פיראט בבארה, אגרופן רמה 36 ולוחם טרי מאתמול רמה 14. אתה יכול להסביר לבת הדוד שלך, שכל עוד מורידים את המשחק מהאתר הרישמי של מייפל אין חשש לוירוסים. לגבי אתרים אחרים, אני לא הכי בטוח. יש בפורום הזה בסרגל למעלה, קישור להורדת המשחק, חוקי ובלי חשש לוירוסים.

אז יש לי רעיון יותר מקורי...../images/Emo11.gif

תקח לך דיסק של אנטי וירוס, תלך לבת הדוד שלך ותסביר לה כך: "אין לך מה לחשוש מוירוסים, יש לי אקמול ( פה אתה שולף את הדיסק של האנטי וירוס ) ובמידה ויש וירוסים, אני ( כלומר אתה ), מכניס את האקמול למחשב ותוך דקות ספורות הוירוס מת. עורכים לו הלוויה קטנה ונגמר הסיפור.

Tarzan96

New member
אחי תודה אבל...../images/Emo59.gif

היא ממש צחקההה מההקמול וההלוויה חחח אבללל היא אמרה שאין בעיה אבל אבא שלה לא מסקים לה
אהבתי את הקטע של ההלוויה חחח =]

Tarzan96

New member
אהההההההההההה ../images/Emo59.gif

טוב אחי !!!!!!!!!!!!!איזה כינוי זה הכינוי שלי אמא שלי קוראת לי ככה

למעלה