שחקן תפקיד

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

dragon zlotnik

New member
הממממ

אופי הדמות שלי הוא לא רע כמו אביר טומאה אבל לא טוב כמו אביר קודש, אבל זה יותר קרוב לאביר טומאה... , הדמויות שלי לא מזיזות את קצה עכוזם למען החוק אלא אם זה עוזר להם או שממש לא בא להם להיכנס באמצע המשימה החשובה בחייהם לכלא, אבל הדמויות שלי די נחמדות לסתם אנשים ברחוב(חוץ מדמות הערפד) בקיצור זה משהו בסגנון תוהו-נייטראלי. אבל המקצוע של הדמות שלי תמיד יהיה מקצוע מעניין (לא נדוש כמו לוחם) אבל יהיה תמיד חזק פיזית, זה ממש מעצבן ברמות נמוכות להיות אשף, אתה מרגיש שאתה לא עושה הרבה. אני לא משחק הרבה בתור שחקן, רק שלוש דמויות שיחקתי עד היום, סייר,נזיר, ולוחם ערפד.

up until now

הייתי נעול על דמות הנוכל בעל ערכי המוסר הגבוהים והזילזול לחוקים מקומיים (AKA אלאדין). והוא עדיין נראה לי הדמות הכי מעניינת למשחק בשבילי. אבל.. אם וכאשר תינתן לי ההזדמנות נבנת אצלי בראש כבר הרבה זמן דמות שונה לחלוטין. תמימה לדרכי העולם (גובלת בטיפשות מוחלטת) , בעלת אמונה דתית חזקה וקנאית , גזענית ואכולת סטריאוטיפים. זה כמובן רק שלד בסיסי כי.. וול.. עוד אין לה קמפיין. אבל זה צריך להיות נסיון מעניין בשבילי לחרוג קצת מסגנון הדמות האהוב וה"רגיל" שלי.

fate spinner

New member
אני לא חושב שאני משחק רק תפקיד אחד.

אבל בהחלט יש משהו משותף לכל הדמויות שלי (במשחקים שולחניםם. בלארפים דווקא יצא לי לשחק הלכ מהכל אבל זה גם בגלל שלא תמיד אני כתבתי את הדמות) הדמויות שלי הן תמיד פרקטיות (מעשיות). הן תמיד חושבות מהר (ועושות בגלל זה לפעמים לא מעט טעויות כמו המתת חסד של בן אדם שבסוף לא מת ונשאר שלם ובריא) והן בד"כ לא פתוחות לדעות של אחרים תחת לחץ (בד"כ צועקות על כל מי שמסביבן רק שיעשו מה שאני אומר)

akeno

New member
לצערי... כן.

(היי, אני חדשה, בלה בלה...) הרבה מאוד מהדמויות שלי הן יחסית טובות, תמימות עד מוות ובעלות עבר יחסית גרוע. אפילו לפני כמה שבועות כשהחלטתי שאני הולכת לשחק סוף סוף בן-אדם מניאק- נכשלתי. בקשר למקצוע וגזע... טוב, אני חייבת להודות שיש לי חולשה מסויימת לפייטנים אנושיים.

DDN

New member
ברוכה הבאה!

אני מאמין שכתבת כבר, וטבעת בשרשור של מישהי חדשה אחרת. :) אבל את הברכה שלי קיבלתן כבר. בכל מקרה, גם אני, הדמויות שלי תמיד יחסית טובות. זה רע.

igurman

New member
אני מודה... ../images/Emo10.gif

אני שחקן, רק של לוחם, אני לא אומר שאני פשוט לא יכול לשחק דמות אחרת, כי אני ניסיתי ופשוט לא המשכתי כי זה פשוט לא כיף, אני אוהב לוחמים, שיריונות כבדים, חרבות, גרזנים, כח! זה מה שאני אוהב ואני לא יכול לצאת מזה.., ניסיתי קוסם, אני לא יכול פשוט, לראות אותו עם החיים הפיצפונים האלו, עם הכח החלוש הזה, בלתי אפשרי. אה וגם אני חייב תמיד לשחק את הדמות הטובה
שתמיד רצה לעזור לאנשים, מתחשבת ונחמדה.

DDN

New member
../images/Emo13.gif

אל תתבאס. גם לי לקח המון זמן עד שהצלחתי להתרגל לדמות קטנה וחלשה עם מעט נק"פ.

למעלה