שחקן מחפש קבוצה

עישון

New member
שחקן מחפש קבוצה

שיטות פנטזיה עדיפות, שומר על ראש פתוח בן 21, אזור חיפה, הרבה ניסיון ומוטיבציה!

מישהו מנסה בכלל?

אני לא רשום שם, וכך גם רבים אחרים שאני מכיר. מבין אלו שכן רשומים רבים שמות פיקטיביים של אנשים שלא קיימים או סתם אנשים שנרשמו פעם אחת לפני שנים רבות ומאז שכחו מהעסק וממשחקי תפקידים באופן כללי. אני לא בטוח שמישהו בכלל מבקר במאגר הזה פרט לקוצרי כתובות לצרכי ספאם.

ogmios

New member
אני לא רשום שם

אבל נראה לי שלו הייתי מחפש קבוצה, חיפוש מהיר שם הוא מעין בדיקת שפיות ראשונית, ואם תיכשל, אפשר להתחיל לחפש ברצינות.

Serpent Axis

New member
אני רשום שם

ואני מתחרט על זה. כי כל מה שזה הביא לי, זה פעם בחצי שנה מייל על קבוצת מו"ד שנפתחת בקצה השני של המדינה. ניסיתי בזמנו לחפש קבוצת Call of Cthulhu או V:tM דרך הגילדה. נחש איך זה עבד...

לפני שבועיים

זרקתי את ערימת העיתונים הישנים שנמצאת בקומה התחתונה של כוננית הטלוויזיה. בהינתן העובדה שיש לי מנוי ל"הארץ" ושאני גם קונה במכולת כל סופ"ש את עיתון השבת של ידיעות, איך נראית הקומה התחתונה של הכוננית עכשיו?

אם היו לך 4000 עיתונים אחרי הניקוי

אז כל הכבוד לך. הגילדה לפני שבועיים עברה ניקוי מרשומות פקטיביות וכפולות, התוצאה היא שרק כ4000 אנשים רשומים נשארו. אנחנו לא יכולים לשלוט על כמה מהם מעדכנים את הפרטים שלהם ומציינים שהם כבר לא מחפשים משחק, או מעדכנים את המיקום שלהם אבל את מה שיכולנו לעשות (להוריד כפולים, פקטיבים וכאלה ללא דרכי יצירת קשר) כבר עשינו. בסופו של דבר הגילדה היא רעיון שנועד לעזור לאנשים לאתר פרטים של שחקנים ואנשים אחרים, היא אולי לא עושה את זה בצורה הכי טובה שאפשר אבל לא צריך להיות שלילים לגבי זה. בנוסף, אם יש לך רעיונות טובים יותר לשיפור הגילדה אני כמובן אשמח לשמוע אותם וליישם אותם על הגילדה. אלעד

עיתון לכל יום, פלוס מוספים

הגילדה היא רעיון טוב, אבל מוגבל, ודי קשה לשפר אותו. מבצע נקיון טוב רק עד לפעם הבאה שיתחילו למלא ברישומים כפולים ופיקטיביים. האם אנשים מוצאים קבוצות דרך הגילדה? היו כאן כמה שאמרו שלא - מה שאומר שאולי יש מאגר שחקני תפקידים, אבל זה כל מה שהוא, לא כלי למציאת שחקנים לקבוצה, ולפחות מנסיון רע שלי ושל אחרים - מכרה זהב למפיצי ספאם. ולא, כנראה שהסיכוי שאולי כן נמצא שם שחקן לא שווה את הפרסומות של מארה ומכסילון, שלא לדבר על כל החבר'ה שמוכרים ערכות להגדלת הפין.

backdoorslam

New member
הגילדה איננה שימושית למציאת קבוצה

יתכן שהיא מהווה אפשרות מוגבלת מאוד למנחה שמחפש לעצמו שחקנים, אבל שחקן שמחפש קבוצה עדיף לו לשאול בפורומים.

Serpent Axis

New member
נסיונותיי להקים או למצוא קבוצה

דרך הפורומים לא העלו בידיי אלא חרס. אין לי קבוצת V:tM עד היום. הדבר הכי קרוב לזה יהיה משחק קצר (סשן עלוב אחד בלבד) עם קבוצת המו"ד הנוכחית שלי.

Ihavenonick

New member
אתה הוזה ../images/Emo3.gif

בינתיים עד שיהיה פה סשן של (הוסף יריקה פה), אז צריך לסיים את העלילה הנוכחית, הקודמת והעתידית, לעבור את הסשנים של דני, לשחק כמה סשנים של קאטאן ואז אולי אם יהיה כח

Serpent Axis

New member
כשדיברתי עם שאר החבר'ה

דני אומר שכל עוד אפשר לשחק מו"ד הוא רוצה לשחק מו"ד, חגי אומר שנקבע יום ונריץ את זה ומתן הסתכל על העכביש שעמד לו על הקיר... כבר אמרתי לך שאתה לא חייב לשחק משהו שאתה לא רוצה...

DDN

New member
וזה בדיוק מה שחנן אמר

אתה הוזה. אתה תשחק 1 על 1 עם חגי, כי אני נשאר עם מו"ד (ואם זה לא של חגי, זה שלי), חנן ירק על הרצפה ומתן יבהה בעכביש

ogmios

New member
הצלחתם לפתח אנטי מרשים למדי לומפייר

אפשר לשאול למה, או שלא כדאי לי לדעת?

Ihavenonick

New member
מאיפה להתחיל?

רק דבר אחד: זוכר את מה שהלך פה עם Serpent Axis לפני כמה זמן? כן? עכשיו תאר לך את זה בדיבור ובכל מפגש D&D. אצל מתן אין פינה יבשה במרתף מרב הפעמים שירקתי לשמה המלים הללו בהקשר הזה.

Serpent Axis

New member
חנן קצת מעוות את הדברים

קצת... אני לא יושב ומתווכח איתך יומם וליל. אני לא מתווכח איתך באופן קבוע. למעשה, אני לא מדבר איתך על המשחק באופן קבוע. ורוצה לדעת עוד משהו? כל הויכוחים שהלכו בפורום? אני הגבתי, לא יזמתי.

Blue Beetle

New member
עזוב, זה עקיצות קטנות שהולכות בינהם

בזמן הפגישה ומחוצה לה. טל החליט שהוא חייב להריץ וומפייר וחנן החליט שטל חי בסרט. ברגע שזה יתפתח למשהו רציני (נניח אלימות פיסית ממשית) אני פשוט אביא פופקורן ואצפה בהנאה.

למעלה