שחקן חדש ב"הנפילים"!

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

daeve1

New member
צודק! ובלי קשר, כנס...

תגיד עדן, ראית פעם את אחת מהתוכניות הבאות... "באלסטר גלקטיקה", "סטארגייט", "סטארגייט - אטלנטיס", "סמולוויל", "אאוריקה", ו"גיבורים"? ואם כן אז מה חשבת עליהן?

Yarinv

New member
כבר התחיל לחלטר

ידעתי שאפשר לסמוך על שלומי שילך לאן שטדי יקחו אותו לתפקיד משחק באחת מההפקות שלהם, ולא ציפיתי יותר ממנו. חבל לי ש"הנפילים" גם נפלה קורבן לצד המתמסחר של טדי הפקות, נכון שמדובר רק בתפקיד מזערי, אבל עדיין זה מציק שדוחפים את זה גם ל"הנפילים". הצד היותר טוב היה לשמוע שולדימיר פרידן יגלם את נשיא רוסיה, פעם אוליגרך ופעם נשיא (ופעם אין לי מושג מה, וגם לא אכפת לי, ב"מסכים") והכל סובב רוסיה
מוזר איך שנתנו לספוילרים האלו להתפרסם - נפילה שגורמת למחלות, נשיא רוסיה, מסיבה (מבין כמה, ככה אומרים) בפרק האחרון. למארינה זה לא היה קורה.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif למה לחלטר? אולי הוא רוצה להתפתח גם בתחו

*בתחום המשחק?

Yarinv

New member
לא בשביל זה הוא בא לכוכב נולד

רוצה לשחק? שילך לבית צבי, לניסן נתיב... אבל זה רגיל שתגנו עליו בגלל שאתן מעריצות אותו.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif אויש מה הקשר?

אתה יודע כמה שחקנים יש שא למדו בשום ביצפר למשחק? כוכב נולד פותח דלתות לכ התחומים,לא רק לשירה.. ועובדה [דוגמא-נינט, רונלי.. ]

Yarinv

New member
וזה רק מוכיח עד כמה הם צריכים

להתעסק במה שהם באו מלכתחילה. רונה לי ונינט משחקות כמו הנעל שלי. הוא בא לשיר מההתחלה, אז שיעשה את זה ולא משהו אחר. הצבעת לו בכוכב נולד כדי שישחק? לא... אבל את מדברת מתוך הערצה עיוורת, את רק שומעת את השם שלו ואת ישר קופצת מהמקום. הרי כל מה שהוא יעשה זה יהיה בשבילך טוב ותוכלי לתרץ את זה בכל מיני שטויות. עוד מעט הוא יעלם לו וכולם ישכחו את השם שלו.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif מה הקשר?

אף אחד לא אומר שהוא צריך להיות רק בשירה, כמו שכתבתי למעלה, כוכב נולד פותח לך דלתות, והוא מנצל את זה כמו שצריך. הוא יעלם וכלום ישכחו את השם שלו? אם הוא לא היה מסכים להצעות, אז זה באמת היה קורה. כרגע נראלי שלא :|

לא חשבתם

שאולי הוא יבוא רק לשיר ולא לשחק גם זה יכול להיות לפני שראינו אנחנו לא יכולים להגיד כלום.

sn22

New member
אבל בכתבה כתבו ש...

אבל בכתבה כתבו שהוא יהיה שחקן אורח אז זה אומר שהוא ישחק...

שחקן אורח לא חייב לשחק

זה אומר שהוא יופיעה בסידרה יש הרבה תוכניות בהן שחקנים אורחים רק שרו

sn22

New member
אני לא חושב שזה נכון... כי אם כתבו שהוא...

אם כתבו הוא שחקן אורח אז הוא ישחק... וגם שחקן אורח לא חייב לשחק בכל הפרק הוא בטח ישחק כמו כל השחקנים אורחים בסרה כמה דקות...

מה זה משנה

לפני שראינו אנחנו לא יכולים להגיד אם שלומי עושה חלטורות או לא. וגם אם כן זה לא איניננו זה ענינו בלבד

sn22

New member
נכון...

ולשחק בסדרה זה לא משהו רע... הוא מנסה לקדם את הקריירה שלו...

למעלה