תגיד עדן, ראית פעם את אחת מהתוכניות הבאות... "באלסטר גלקטיקה", "סטארגייט", "סטארגייט - אטלנטיס", "סמולוויל", "אאוריקה", ו"גיבורים"? ואם כן אז מה חשבת עליהן?
ידעתי שאפשר לסמוך על שלומי שילך לאן שטדי יקחו אותו לתפקיד משחק באחת מההפקות שלהם, ולא ציפיתי יותר ממנו. חבל לי ש"הנפילים" גם נפלה קורבן לצד המתמסחר של טדי הפקות, נכון שמדובר רק בתפקיד מזערי, אבל עדיין זה מציק שדוחפים את זה גם ל"הנפילים". הצד היותר טוב היה לשמוע שולדימיר פרידן יגלם את נשיא רוסיה, פעם אוליגרך ופעם נשיא (ופעם אין לי מושג מה, וגם לא אכפת לי, ב"מסכים") והכל סובב רוסיה
מוזר איך שנתנו לספוילרים האלו להתפרסם - נפילה שגורמת למחלות, נשיא רוסיה, מסיבה (מבין כמה, ככה אומרים) בפרק האחרון. למארינה זה לא היה קורה.
להתעסק במה שהם באו מלכתחילה. רונה לי ונינט משחקות כמו הנעל שלי. הוא בא לשיר מההתחלה, אז שיעשה את זה ולא משהו אחר. הצבעת לו בכוכב נולד כדי שישחק? לא... אבל את מדברת מתוך הערצה עיוורת, את רק שומעת את השם שלו ואת ישר קופצת מהמקום. הרי כל מה שהוא יעשה זה יהיה בשבילך טוב ותוכלי לתרץ את זה בכל מיני שטויות. עוד מעט הוא יעלם לו וכולם ישכחו את השם שלו.
אף אחד לא אומר שהוא צריך להיות רק בשירה, כמו שכתבתי למעלה, כוכב נולד פותח לך דלתות, והוא מנצל את זה כמו שצריך. הוא יעלם וכלום ישכחו את השם שלו? אם הוא לא היה מסכים להצעות, אז זה באמת היה קורה. כרגע נראלי שלא :|