שחקן חדש ב"הנפילים"!

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

sn22

New member
שחקן חדש ב"הנפילים"!

שלומי בראל (כוכב נולד5) ישחק תפקיד אורח ב"הנפילים" עונה שנייה
מה אתם אומרים על זה?! הקישור

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifידעעעעתיייי!!!! פשוט ידעתי!!

ואני חייב גם קרדיט לעוד מישהי שאמרה את זה (נופר?
), זה היה צפוי שייקחו אותו. כבר מעכשיו הוא מתחיל להתפתח בדרך להיות הכוכב נולד הבא. עכשיו נראה למי מבין השלישייה באמת יש יכולת להשתלב בתחום הזה.

ילד רע 16

New member
ניצן, זה פתטאי. הוא עוסק במוזיקה או משחק?

כולה נתנו לו תפקיד קטן, אז: א. זה תפקיד אורח קטן, איפה הוא מתפתח פה בדיוק? אתה לא רואה כאן מגמה ברורה מאוד של כמה שנים שבמהלכה טד"י מנסה להפוך את הכוכבים הנולדים, בעיקר הזוכים במקומות האחרונים והפליטים - לכוכבים ושלא ישכחו אותם? שיראו אותם כמה שיותר? ב. שוב, זה תפקיד אורח קטן, לא תפקיד ראשי בסדרה (כמו שקבלה נינט ב"השיר שלנו") - כבר נתת לו "להתפתח בתחום המשחק"? איזה שטויות.
ג. זה שלקחו אותו באמת אומר שהוא כוכב, לא נולד, אבל כוכב. לא אומר שום דבר על יכולות משחק, ובטח שלא על מוזיקה. לקחו אותו כי לא רוצים שישכחו ממנו, כי רוצים להפוך אותו לכוכב עוד יותר, שיופיע יותר, כי שכחו ממנו. מה הקטע?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifכל צעד גדול צריך להתחיל ממשהו קטן

ולא התכוונתי להתפתחות בתחום המשחק, התכוונתי לתחום הכללי של ההכרה הציבורית, הפריצה לתודעה ולגורמים אחרים, ההגעה לטלוויזיה, וכן גם קצת משחק (למרות שלא בטוח שיהיו לו קטעי משחק עיקריים, לפי העלילה הוא בעיקר עומד לשיר).

ילד רע 16

New member
בזה אתה צודק ולא צודק,

אם טד"י רוצים הם יפתחו אותו, זה בינתיים מתחיל ממשהו קטן, אבל התכוונתי לזה שלא תצפו יותר מידי - בין אם אתם אוהבים אותו או לא, נכון שתופעת נינט בטח לא תחזור יותר, כי היא המנצחת הראשונה שתפרו לה מסביב סדרה, אבל... הוא מתחיל בתפקיד ממש ממש קטן. לדעתי האנשים בתגובות אפילו הלכו רחוק מידי עם ה:"די להביא אנשים לא איכותיים, עושים כסף על חשבוננו, זו מאפיית טמירה" וכו'.. כי בסה"כ זה לא עניין של חן, של רובי, של השחקנים האחרים, של הצופים. ההפקה סתם מביאה אותו, הוא לא ישפיע על כלום. יכולים להביא אפילו שחקן מוכר שיעשה את זה לא יותר טוב, או בדיוק אותו הדבר, מי יודע - אולי שלומי יכול להפתיע, ואני מזכיר: אך ורק מזכרת התפקיד הקטנטן הזה, אז זה לא בדיוק מדד או משהו גדול! לטלוויזיה הוא הגיע, אני בספק אם יקבל משהו אחר אחרי "הנפילים", לא משהו רציני, ואפילו לא עוד משהו קטן. לפי העלילה הוא סולן, אז כן - הוא ישיר ויופיע, משהו שהוא טוב בו יחסית לסדרת דרמה-הרפתקאות, שכולה מביאים שחקן אורח, אבל אל תפתחו ציפיות. הוא יישאר במוזיקה.

noam270

New member
אההההה../images/Emo153.gif

ראיתם מה שכתוב????? והשחקנית מיכל טראוריג בתפקיד נפילה שגורמת למחלות. מפחיד! חסר לה שהיא תעשה משהו לעדי, או לצורי, או ליובל, או לליאה, או למאור או למישהו!!! טוב זה די הגיוני שמישהו יפגע.......על מה אני חושבת? טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה שום בצל

ילד רע 16

New member
זה נשמע דווקא מעניין, רק מקווה שיהיה מושקע,

ולא סתם שפעת. XD חחח בכל מקרה, עם 25 פרקים אני בטוח שדווקא עניין הנפילים יעבור לנו מהר, יהיה מהנה ואפילו יותר מעניין, וגם תקציב כמובן.

Yarinv

New member
עוד נפילים?

כנראה ששדה הכוח לא ישרוד שוב הרבה זמן על פני כדור הארץ. או שנפילים חדשים יצליחו בצורה כלשהי להתגבר על שדה הכוח בצורה כלשהי. חן גם לא ממש הייתה מעוניינת לדבר על שדה הכוח בצ'אט של הלילה הלבן

ילד רע 16

New member
וואי, יש הרבה ספויילרים!!!../images/Emo58.gif

דבר ראשון, לא מת עליו, אבל מעולה שזה רק תפקיד אורח, אז לא אכפת לי. ולהלן הספויילרים: משתתפים בין היתר: שלומי בראל, מיכל טראוריג, ולדימין פרידמן (המעולה בעיניי!) , יגאל רביד. בין הנפילים - אחת שגורמת למחלות! ולדימיר פרידמן בתפיקד נשיא רוסיה?
יהיה מעניין לשלב את זה בעלילה. נשמע טוב! גדול כזה. שלומי ישחק בפרק האחרון של העונה השנייה, כסולן של להקת רוק שמגיעה להופיע באחת המסיבות? מה זה אומר? שבעונה השנייה יהיו מסיבות, לפחות מסיבה אחת, שתהיה בפרק האחרון, ותופיע שם להקת רוק. אממ.. כנראה שלשלומי לא נתנו סתם תפקיד של להיות סולן ללהקת רוק שסתם תופיע ותנעים לדמויות המוכרות לנו את הערב, ואז יקרה משהו. שלומי וכל השאר יתקשרו ישירות לעלילה, מה זה נראה לכם המסיבה הזאת והלהקת רוק? לְמה זה קשור בדיוק? נשמע מגניב. ^^
ו... כנראה שיקרה משהו מפתיע במסיבה.

noam270

New member
בטח מסיבה כדי לחגוג את הניצחון של צורי והשאר

זוהי רק השערה! ואולי במהלך העונה צורי ועדי יריבו
ואז במסיבה הם ישלימו ויהיו ביחד??? למרות שעדיף שכל העונה הם יהיו ביחד אבל לא משנה... או שבסוף המסיבה מישהו רע יופיע ויעשה בלאגן? אין לי מושג, אני סתם זורקת רעיונות מתוך הדימיון הפרוע (מדי) שלי....אל תיקחו אותי ברצינות, זה בגלל הספרים שאני קוראת, הדימיון שלי התרחב מדי....

ילד רע 16

New member
העליתי את זה משום שחן קלימן אמרה ש../images/Emo58.gif

שימו לב זה
=ספוילר: הסוף של העונה השנייה הוא גם סגור וגם פתוח. סוגר עלילות קודמות ואחרות, נותן פתרונות, מדריך, סוגר הכול - אז יכול להיות שאם עדי וצורי יריבו הם באמת ישלימו, ויכול להיות שבאמת יחגגו את הנצחון של צורי (אבל במסיבה של הופעת רוק? ולמה גם רשום "הופעות"? בכל מקרה, למדתי לא לתתפוס אותם על מלים. אבל עדיין, שלומי יופיע רק להופעה אחת? כי אז זה לא יהיה רלוונטי, לא תהיה לזה תכלית. כנראה יש לו משהו מיוחד, או נפיל או שפשוט הוא אורח לתפקיד שמקדם את העלילה באופן מסויים כלשהו, זאת אומרת ש... יהיו כמה מסיבות, זה לא שפתאום ובמקרה הוא יהיה במסיבה לכבוד צורי הכמ"ג ואלה.. וגם לא לחד פעמי, כי זה לא נשמע הגיוני, בכל מקרה:) - ועם זאת גם פתוח, מרמז לעונה הבאה שיכולה להיות.

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif בדיוק באתי לשים! :]

אעאעאעעאעאעאעאע, עכשיו אני בכלל לא יכולה לחכות שהעונה הזאתי כבת תתחיללללללל2!#%^#!@
וכמו שניצן אמר- עכשיו נראה למי מהם יש את היכולת להיות כוכב מחוץ למסגרת כ"נ :] |פקאצה| אעעעעעעאעאע כפרעליו
|סופקאצה|XD

ילד רע 16

New member
את מפספסת כאן נקודה חשובה,

א. מה זה נראה למי יש היכולות להיות כוכב מחוץ לכ"נ? לכולם יש, אה, התכוונת מבחינת משחק או שירה? מארינה ובועז באו לעשות מוזיקה, לא חלטורות, ולתפקיד הקטן הזה אני קורא חלטורות, מארינה לא רוצה להיות שחקנית, והאמת היא שהיא בתאטרון או משהו, וכ"כ מתאים לה לשיר ולשחק בתאטרון. היא מלכה. לבועז מתאים יותר להופיע, ונכון, שלומי באמת כוכב טלוויזיה, לא כוכב של מוזיקה בכלל. ב. זה כולה תפקיד קטן בפרק אחד. מה אפשר להוכיח כאן?

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאעאעאעעאעאעאעעאעע

שלומיי
. תדוה ^^. מי ראה הייסקול מיוזקל??????? , זה כזה מדהים *-* טריו
, גבריאלה
.

ילד רע 16

New member
לא הבנתי מה כולם נדלקו על זה? היה לזה הרבה

באזז, ממה שהבנתי. סרט נחמד, חרטא בסופש"ד. גם פתחו לזה אתר באינטרנט או משהו LOL

daeve1

New member
רק שתדע לך עדן שכל אמריקה ובכלל רוב העולם...

השתגעו על הסרט הזה, הוא קיבל ביקורות מעולות, הפסקול שלו היה הכי נמכר בשנה שעברה, הסרט זכה בפרסים רבים ושבר שיאי רייטינג. גם הסרט השני ששודר לא מזמן באמריקה שבר שיאי רייטינג, קיבל ביקורות מעולות והפסקול שלו (שיצא לא מזמן בארה''ב) כבר הספיק להיכנס לראש טבלת המכירות, והוא כנראה בדרך להיות גם הפסקול הנמכר ביותר של השנה כמו שהפסקול של הסרט הקודם היה הפסקול הכי נמכר שנה שעברה.

ילד רע 16

New member
עשו ממנו יותר מידי כאן בישראל, תראה..

מי יראה את זה בכלל בג'טיקס? אפילו בערוץ בית של יס או הוט היו רואים את זה יותר! הפרסום שלהם גרוע.. כל שנייה שמים את הקליפ במקרה גם אחים שלא ראו והם לא צופי ג'טיקס קבועים, בכלל לא זה שהוא הצליח לא אומר שהוא טוב ולהיפך, למרות שהוא טוב תראה,,לא יודע בדיוק איך לומר כי ראיתי ממש קצת היה לי משהו אחר לעשות..וממה שראיתי זה נחמד וטוב וזה.. אבל בג'טיקס?! ואם זה כזה מצליח איך זה שהוט ויס לא רכשו את הסרט? הם יכולים לעשות פרסום שחבל על הזמן ולא פוקס קידס..

למעלה