שחקן ותיק מחפש קבוצה

nirrub

New member
שחקן ותיק מחפש קבוצה

שלום לכולם אני מעוניין להצטרף לקבוצה, אשר משחקת באזור ת"א, בתפקיד שחקן. אני בן 27, גר בת"א ושיחקתי שנים רבות משחקים שונים. מה שכן, ממש הייתי מעוניין בקבוצה אשר לא(!) משחקת D&D לגירסותיו השונות - כל דבר אחר, החל מ Shadowrun וכלה ב Exlated (שניים שהם לא ממש קצוות מנוגדים, אבל זה מה שיצא
). אשמח לקבל תגובות במסרים או בשירשור. שבוע טוב

nirrub

New member
תלוי לאיפה

אני בעליו הגאה של טוסטוס 50 סמ"ק מה שמאפשר לי להתנייד ברוב רחבי גוש דן. לזוגתי היקרה יש גם רכב בשימושה אשר מתפנה במידת הצורך. מסוקרן לגבי ההתעניינות מצידך, אנא פרט עוד!

Inquisizione

New member
../images/Emo207.gif The Spanish Inquisition

The Spanish Inquisition was overrated נפתחה ההרשמה לטיול מאורגן של קבוצה איכותית באיטליה הקלאסית (של המאה השש-עשרה). מחפשים מטיילים מבוגרים ומשומשים (בלאי סביר בלבד) למשחק חופשיטה שולחני שבועי במרכז ת"א. מהרו להענות - מסר או במייל (עדיף), ליל כל הקדושים קרב ובא

Blue Beetle

New member
יותר מדי פרטים בכרטיס המשתמש

ומפרטים אלו אנחנו יודעים מי את, איפה את גרה ואיך לתפוס אותך. אנשינו יבואו לביתך לקחת אותך במועד הכי בלתי צפוי מבחינתך, couse no one expect the spanish inquisition את מודעת היטב לחטא אותו חטאת. נ.ב. אין טעם לנסות לברוח מהארץ, נתפוס אותך בשדה התעופה. בתודה, נציגי האינקווזציה הספרדית החדשה בא"י. ובנימה רצינית יותר: על מה המשחק,בעצם? (איטליה של המאה ה-16 לא אומר הרבה). מה מצפים משחקנים שידעו לפני המשחק (אם בכלל)? "מבוגרים ומשומשים" זו הגדרה התלויה בעיקר בגיל המגדיר, עד איזה גיל אני נחשב בוסר?

Inquisizione

New member
לא בורחת

והעובדה שחשפתם שתתפסו אותי בביתי רק מוכיחה את הטענה שלי על ההערכה המוגזמת אליכם ואל שורשיכם (אני מצויה שם כל כך מעט שאין מועדים בלתי צפויים שם ואין לחמוק מההתרעה האפקטיבית של כלבי האימתני, הידוע בכינוי פוצי). המשחק הוא של אנטי-גיבורים. כפריים פשוטים ששלוות חייהם השקטים תופר ע"י הצעה בחגיגות ליל כל הקדושים (שמתוכנן להיות ערב סשן ראשון). נראה שהרמז הבוטה הנוסף שלי באיזה כיוון כבר נקלט איכשהו... השחקנים אמורים להבין שימי הביניים באיטליה זה לא המאה ה-21. יש כנסייה ואפיפיור וכולם קתולים. אין אמונות טפלות, יש רק אמונות. אין דעה חופשית גלויה. להכיר מעט מאד היסטוריה שרובנו כשחקנים כבר מכירים ושאפשר לקרוא אני מניחה (רגע הולכת לבדוק, כן, אפשר) אפילו בערך המאד בסיסי שיש בויקי העברית. לגבי גיל, הכרתי שחקנים בני 20 שהם מנוסים ומצויינים, והכרתי שחקנים בני 30+ שהיו המשלימים של ההגדרה הזו. בכוונה פירטתי בכרטיס את גילי, כדי שיובן מי המגדירה. אין בוסר - אם אתה מרגיש מבוגר ומשומש, אתה יכול להתאים. אה, ודרך הכרטיס האישי אפשר לשלוח מסר ומייל, אבל כדי שיהיה לך אפילו יותר נגיש - יש אפשרות לשלוח לי מסר גם באמצעות ההודעה הזו (ממש פה למטה) ו- [email protected] יום טוב

למעלה