שחקן גדול מייקל!

MineraL

New member
לא מסכים

מייקל יותר משקיע חומר ומחשבה במה שהוא עושה ועושה אותם בצורה הכי מושלמת שאפשר, גם אם התוכניות שלו נכשלות הוא מוצא דרכים להגיע לפתרון הכי טוב שיש. ג'ק באוור לעומת זאת, מנסה לעשות את עבודתו בצורה הטובה ביותר כמו מייקל, אבל גם מוכן לסכן את עצמו ועוד מספר אנשים (שלזה מייקל לא רוצה להגיע בשום אופן) כדי להצליח במשימות שלו (שמן הסתם זה להציל את ארה"ב). וכמובן ג'ק הרבה יותר קר רוח ממייקל ומודע לגורמים שיכולים להזיק לסביבה, מה שמייקל לא יודע (בריחתם של מספר אנשים מזיקים מהכלא: טי באג, אברוצ'י. ועוד כמה דברים שהיו...) אם ג'ק יהיה מול אדם עם אקדח, הוא מסוגל להתעמת איתו.. מייקל לא היה עושה את זה.

Gilliana

New member
לא רואה את "24", אבל...

בחייכם - קיפר סאת'רלמד מול וונטוורת מילר??? סאת'רלנד לוקח בהליכה, ולו רק בגלל הנסיון הקולנועי העצום שיש לו - סרטים כמו "קו הדממה", "נשיכות קטנות", "אני והחברה" ועוד ועוד החל מגיל 17.

דוקודור

New member
כל הסרטים שהזכרת הם זבל

חוץ מ" אני והחברה" לא ששם היה לו תפקיד גדול אבל הוא שיחק שם טוב למרות הכול. LOLYPOP

mrOrange22

New member
קיפר.....

שיחק גם ב"תא טלפון" שם הוא גילם את המתנקש שרוב הסרט לא ראו אותו אלא רק שמעו את קולו ורק בסוף התגלה שזה הוא (רק לצופים) וגם אז רק היה אפשר לראות שמדובר בקיפר סאת'רלנד

דוקודור

New member
כן הציטוט לקוח מ...

פרק 22 בעונה השניה של אבודים . ציטוט של מר אקו. אחד המונולוגים האהובים עלי בסידרה.

MineraL

New member
האמת התכוונתי יותר לדמויות../images/Emo2.gif

אבל גם אם משווים בין השחקנים, מן הסתם שקיפר לוקח..

DivineComedy

New member
אין ממש מקום להשוואה

בלי קשר ל24 (שאני לא רואה) קיפר הוא פשוט שחקן אדיר, שיחק בהמון סרטים מעולים ולמילר יש עוד כמה שנים טובות בשביל שיוכל להיחשב באותה הרמה.

BeRo

New member
עשית כאן שתי השוואות

גם בין השחקים וגם בין הדמויות... שאם כל הכבוד למיקל ווורנוורת' אין יותר טוב מג'ק באוור וכנראה גם מקיפר כי הוא שחקן גדול אם הוא עושה את ג'ק...

abou1

New member
לדעתי טי באג שחקן אדיר

לדעתי טי באג משחק הכי יפה בקסט של נמלטים

למעלה