שחצנות ?

שחצנות ?

"חח, אני לא מאלה שכותבים.., אני רק קוראת..כבר איזה שנתיים", היא אמרה לי בשחצנות. מתנשאת על הכותבים. האם יש כאן זן חדש של פורומיסטים..שחלילה לא כותבים..אלא רק קוראים וטורחים להשוויץ בכך השקם והערב? מבליטים את שונותם, ומתנשאים על הכותבים..כאילו הם 'מתאפקים'..

jdpworld

New member
הכל מכל

יוצר הכל,בו לפעמים היום יהיה מחר,ומי עכשיו,אחר כך כבר לא. כולם עושים הכל,ברגע כזה או אחר של החיים,לפני שמשתנים ועושים אחרת. מתנשא,הוא כזה,שעושה זאת בכל מצב,זה שלא,כנ"ל.

יקירי...

מי שיש לו מה להגיד - אומר. מי שאין לו מה להגיד - שותק. אבל יש עוד זן של אנשים. אלו שאמרו להם: אם תשתוק אז אף אחד לא יגלה כמה אתה טיפש....

tal061971

New member
ומה רע בכאלה שרק קוראים / קוראות??.

שחצנות? התנשאות? בהחלט פירוש אישי וחד צדדי שלך. (לטעמי ). ומי קבע שכאלה הם "זרם חדש של פורומיסטים" יש, היה ויהיו לבטח בכל מקום ובכל חברה.... בטח ובטח במדיה וירטואלית שמאפשרת זאת ועוד כמה מעשים (שעדיין לא תוייגו כמו נעשה כאן) לדוגמא:כאלה שמחזיקים ברשותם עשרות (במקרה הטוב) ניקים, ומנסים להבליט בכך את "שונותם" הוירטואלית המתחסדת,מבלי לנסות להתאפק!!

היי....אל תעליב את החברים שלי!

יש כאלו שיש להם הרבה מה להגיד, ויש להם דעות הפוכות אחת מהשניה. ויש כאלו שכל הזמן חוסמים אותם. ויש כאלו שסתם בא להם לענות לעצמם.... מ'כפת לך? תזרוםםםם

מצוטטת

New member
../images/Emo46.gifדברי בשם עצמך, טוב

שחצנית מתנשאת חצופה.........

R a c h e li

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ומה רע בלהתנשאות אההההההההההההה תדיגי לי יש לך זמן פנאי

מצוטטת

New member
תלוי...........

לאיזו פוזה את 'תכוונת.... כי מוחי קודח... דברי איתי ישר לעניין פתוח עם הק'לפים על השולחן ומהר
...

R a c h e li

New member
אההההההההההה

כלומרת צריכה להסביר מה אני כותבת ומהר אין סיכויי למה אני בקושי מבינה מה אני אומרת חחחחחחחחחח

זו המדיה, בכל פורום יש כאלו שרק

קוראים, יש כאלו שכותבים מעט ויש כאלו שיש להם מה להגיד על כל דבר. אז אמרה.... ביג דיל!

מישהו קרא לי../images/Emo6.gif...

בפורום הזה אלפי פעמים קראו לי מתנשאת... ועל מה? שהפגנתי את אהבתי לעצמי... שהבאתי את הישירות שלי לדעתי מי שצורם לו שאנשים מפרגנים ושמחים עם עצמם או משחצנים ומתנשאים יש לו בעיה עם הערכה העצמית שלו מה איכפת לי מה הם חושבים? ומי בכלל יכול לרצות את כולם? יש פרשנים, יש חסרי בטחון, יש רעים, יש מפרגנים, יש אנשים שיודעים להעריך את עצמם, והערכתם או התבטאותם של אחרים לא נוגעת בהם אלא יודעים לקבל את האחר כפי שהוא

ילוטייל

New member
מה הסערה בכוס מים???

מי קיבל תשובה שלילית? הביצה המקומית תתחיל לגעוש...

דונה M

New member
אני....

בדרך כלל רק קוראת.... זה לא בריא - אז אני לא 'מתאפקת' פשוט אין לי מה - אז אני לא אומרת או שאני שחצנית , או פשוט סתומה או בכלל סובלת מפחד במה.... וכנגד כל אלו התרופה הכי בדוקה היא כמובן ההתקפה ! ובקיצור , אז מה אכפת לך? אז היא אמרה? אז מה?

ד ו ל ה

New member
כאחת שפעם כתבה כאן הרבה יחסית

והיום די מעט יכולה לומר לך שאצלי לפחות זה נובע משעמום או מתחושת שובע. בהתחלה הכל חדש ומלהיב ויש לך מה לומר כמעט על כל דבר אבל לאחר זמן הנושאים מתחילים לחזור על עצמם יש מעט מאוד אמירות שמחדשות לך משהו וכבר היינו שם... אז מידי פעם יש משהו נחמד שמגרה אותך לענות או מישהו שבאמת נגע לליבך או נושא שבוער בעצמותיך אבל זה קורה לעיתים רחוקות יותר ויותר... וכאן נכנסים ה"חדשים" לתמונה, לרענן את השורות זה טבעו של המקום הזה וזה יופיו. לא חושבת שיש בכך התנשאות וגם לא התאפקות... התבגרות אולי
דולה (מזקני השבט הזה...)

למעלה