שחפופית
ש ש חף New member 31/5/09 #11 את פשוט מלכה כל כמה חודשים נותנת קפיצה לא פלא שכולם פה מתגעגעים אליך! <אני חושבת שזה שווה שיחת טלפון,מגיע לי לא? :>
את פשוט מלכה כל כמה חודשים נותנת קפיצה לא פלא שכולם פה מתגעגעים אליך! <אני חושבת שזה שווה שיחת טלפון,מגיע לי לא? :>
ק קושקושית מתולתלת New member 31/5/09 #19 אני כמו החיים מלאת הפתעות.. חכה ותראה. סבלנות יש? כרטיס מועדון יש? חבר לייף סטייל? יש לך סטייל?
מ מורן אחת New member 31/5/09 #7 היה שווה לקפוץ כדי לראות את שמך כאן מה שלומך,ילדה? מקווה שהבריאות תקינה והכל בסדר!! מאוד שמחה לראותך אותך
היה שווה לקפוץ כדי לראות את שמך כאן מה שלומך,ילדה? מקווה שהבריאות תקינה והכל בסדר!! מאוד שמחה לראותך אותך
ק קושקושית מתולתלת New member 31/5/09 #15 אלופה!! מה קורה מורנוש? ברוך ה הכל תקין אצלי ואיך אצלך? את יודעת שגם אני דודה עכשיו? ל2 מותק! אחד בן שנה וחודשיים ואחת בת 11 יום..
אלופה!! מה קורה מורנוש? ברוך ה הכל תקין אצלי ואיך אצלך? את יודעת שגם אני דודה עכשיו? ל2 מותק! אחד בן שנה וחודשיים ואחת בת 11 יום..
פ פלפל חריףף New member 31/5/09 #10 קושקוש......./images/Emo24.gif מה העניינים איתך? יותר מדי זמן לא שמענו ממך, הכל שלם אצלך?