שחף!!!

nina love amir

New member
שחף!!!

שחף קודם כל מזל טוב דבר שני אני לא עומדת במטח אמיר התקשר כבר???? בבקשה תגיבי מהר!!!!!

לאאא../images/Emo10.gif איזה חברה סטומה אחת של אחותי

כללל דקה מתקשרתתת כל שנייה מישהו מתקשר נמאס לי כבר!! בחודשיים האחרונים בקושי היו 7 טלפונים פתאום כל היום יש טלפונים נמאססס לייי היומולדת הזהה חראא ושומדבר לא ישנה את זה עד שאמירוששש יתקשר..אמירוש אל תיקח את זה אישית אני פשוט כבר מתהה שתתקשר!

חחעחעח ואיי שכחתי שאמיר בן 31 או משן כזה..../images/Emo9.gif

סורי חתיך שלי!! ותתקשר כבררר כוס עומוווווקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חעחחעח

אני חייבתצ לציין שאני מאוד מצטערת על הניג'וס

בקשר לאמיר...סורי...אני פשוט מנסה לברר למה הוא לא מתקשר.. אני יודעת שזה מעצבן...מה לעשות אני מעצבנת..חעח אם מישהי יודעת למה הוא לא התקשר ואם אפשר לספר לי אני אשמח מאוד..[כן רעות ובתאל
] ושוב סליחהההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שחף הוא יצלצל, אם לא היום אז מחר אם לא מחר אז

מחרותיים. אני בטוחה , הוא ייתקשר.

../images/Emo108.gifהוא לא מצלצל כי את מציקה כל הזמן!!!../images/Emo11.gif

לפי מה שהבנתי [אנוכי חדשה בכל הדברים האלה בפורום אמיר], זו אמורה להיות הפתעה.. לא? זה כאילו ילד היומולדת יושב, עוסק בשומדבר.. ולפתע טלפון! "הלו?" "הלו, זה אמיר" "אנ'לא מאמינה!!!! |מתה|" זה ככה, לא? בכל אופן, אני בטוחה שאם הוא לא צלצל זה כי הוא קצת עסוק, אני בטוחה שהוא יצלצל [היום\מחר\יומולדת הבא שלך
] [אמג, ההודעה הזו יצאה מרושעת נראלי, אבל זה בצחוק ~מסמיקה~]

חעחעחח אני יודעת שאני מגזימה אבל זה מעצבןן

אותיי!!! כל פעם שיש טלפו אני רצה כמו סטומה!! חעחעח וגם זהיהיה עוד יותר מבאס שעכשיו אני ארגע כי אמרתם לי שהוא בטח יתקשר לא היום אלא מחר או בעוד כמה זמן ובסוף יעבור שבוע ושבועיים ומלא זמן והוא לא יתקשר!!! באאא לי כבר שהוא יתקשררררררר סס'''עמוקקקקקקק!! חעחחע

טוב אני עפה לי לכמה זמן..אחותי רוצה ת'מחשב

אני אחזור עוד מעט אמיחררר תתקשרררררר!!! בבקשההההה!!
תכף אני אבכה

ג ב ש ו ש

New member
את סתם נלחצת..אלי הוא יתקשר למחרת../images/Emo88.gif

ולא ביום היומולדת עצמה.. אל תדאגי,בסופו של דבר הוא יתקשר. לא צריך לקחת קשה.

לסיכום[על הנושא של אמיר שיתקשר או לא]

היום הוא כבר לא יתקשר! בטח מחר או עוד יומיים או משו... אני אנסה לא להציק לכם יותר!!! ותודה רבה לכולם על הברכות המקסימות!! איזה פורום מדהים! לאב יו אול
שחף

Jen74

New member
גבירותיי ורבותיי, אתם לא מאמינים מה שקרה

אתמול משעות הצהריים שחף הייתה לחוצה כמו טמפון והסתובבה ליד הטלפון ועשתה לו כישופים שיצלצל. והטלפון צלצל. לא פעם ולא פעמיים. כל כמה דקות הטלפון צלצל. פעם זו הייתה חברה של אחות של שחף, פעם זה היה דוד של שחף, אחרי זה טלפון לאמא של שחף ושוב חברה של אחות של שחף. אבל מי לא התקשר? אמיר פיי גוטמן
הו! האסון... איך זה יכול היה לקרות? איך נגמר יום שלם של יום הולדת בלי טלפון מאמירצ'וק פיי גוטמנצ'וק???? שחף לקבלה
אמיר יתקשר מתי שהוא, רק תפסיקי להיות לחוצההההההה
הכל בהומור ואהבה ילדה מעצבנת שלי
חכי... חכי... על "שלושים זה זקנה" את כבר תראי מה זה.

oOosapiroOo

New member
שחףףףףףף

תפסיקי להיות לחוצה ניראה לי בגלל שאת עומדת ליד הטלפון ומחכה כל היום הוא לא מתקשר חעחעחחע

למעלה