שחף נו מה??????????????????

שחף נו מה??????????????????

מה?????????????????????????????????? מה ????????????????????????????????????????? מה?????????????????????????????????????????????? מה?????????????????????????????????????????????????? מה????????????????????????????????????????????????????????? וווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איפה האייקון של בוכה איפה???????????????????????????????????? וווווווווווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מי עשה לך את זה??????????????????????????? ולמה????????????????????????????????????????????????????? _בוכה...)

ווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

וווווווווווווווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אל תעזבי..אם את עוזבת חכי קצת...

שיר של נו ההואץץץבועז שרעבי.... אל תעזבי....אם את עוזבת...חכי קצת אולי לא מאוחר... אם את צריכה....אם את חייבת...חכי קצת...עוד רגע עוד מחר..... יכול להיות...שאת צודקת...מה תעשי בצדק בלעדי... יכול להיות שאת שופטת....אל תשפטי אותי יותר מידי..... תחזרי כבר נוווווווווווווווווווווווווו

j a s t i n

New member
../images/Emo4.gifמשה איך ידעת שמותר לצטט רק 4 ..

שורות , ..... יש פה קונסיפירציה ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע סופגי כושילדודה .. בס'דר ... ראית פעם רומני עצבני , .... משה תפוס אותי או שאני שולח לה קבב רומני מקו-אופ של טיב טעם בעעע ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע משה , . .. שמעתי שהיית בפארק הזוחלים ספר לנו איך היה ....אה?!!?!@? משה מחר בבוקר חודש חדש, שבוע חדש וזה.... חשבתי נעשה משהו חדש ומרגש... אני אעדכן אותך במסרים ו.... רק אפשר לתת לכם רמז ... זה קשור לשחף ... ולטפוווו...

../images/Emo24.gifמשה ... תודה...

1)תודה ליפה שלי לנסיך שלי למהמם (משה) 2)תודה על שסבלת אותי כל השנים האלה (משה) 3)תודה ש לקחת אותי למעודון של הרוסיות האלה.... 4)בשבילי אתה כל העולםםםםםםםםםםםםםם כל העולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נ.ב סופגי , .. לקחת תכחול יותר מדי ברצינות ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע! זה הכרזת מלחמה מושון , היא מחקה לי הודעה ועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo12.gifמה קרה מה זה זה??????

אי אפשר לנתק ת'מחשב לאיזה סופ"ש? טפיי עלייך משה..ישר רץ לעשות רעש וזה.. אחטטטטטטט טפוווווווווווווווווווווווווווו

שחף יש לי חרדת נטישה!!!!

את לא יכולה לנתק כככה בלי להכין אותי נפשית ופיזית לכך!!! וווווווווווווועעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ואני חשבתי שתוקפת אותך חרדת ביצוע

כל הזמן..מסתבר שאתה סובל מכמה חרדות יחד אה? טפיי אתה מקרה אבוד!

משה אני לא רוצה ללכלך אבל רצה שמועה

שמוישלה הקטן כבר לא מה שהוא היה פעם שהוא זקוק כבר לעזרה חיצונית

למעלה