שחלות פוליציסטיות

SIGAL202

New member
שחלות פוליציסטיות

אני בת 20 ומטופלת בדיאנה בגלל שיעור יתר כבר שנה וחצי, עם הדיאנה אני מטופלת גם באנדרוקור וגם בפריאלק (בגלל פרולקטין גבוה) האנדוקרינולוג אמר שצריך להיות מטופלת בדיאנה לפחות שנתיים כדי שאחרי הטיפול לא יחזור לי השיעור. במהלך כל התקופה הזו עשיתי שעווה באיזורים שבהם הייתה לי שעירות: פנים, ידיים וכו'. האם באמת כשאני יפסיק את הטיפול בדיאנה לא יחזור לי השיעור?

אני לא בטוחה שה מה שהוא התכוון

שלום סיגל, אני חושבת שהוא התכוון לומר שלאחר שנתיים של טיפול רואים את מלוא האפקט כי השערות שהיו צריכות לשנור נשרו ולא צומחות במקומן שערות באותה כמות. אני לא חושבת שמישהו היה אומר לך שלא יחזור השיעור יתר לאחר הפסקת הדיאן. יש מקרים שזה באמת הרבה יותר טוב, אבל יש לא מעט מקרים שבהם הנשים מרגישות את הצמיחה המחודשת עם הפסקת טיפול. זו הסיבה שאני תמיד ממליצה על שילוב עם טיפול קוסמטי שנועד להשמיד את הזקיק (לא שעווה).

SIGAL202

New member
האנדוקרינולוג

אמר שכל דרך טובה להורדת שיער חוץ מגילוח. שאלתי אותו כמה פעמים שאם אני מורידה שיער בשעווה אז השיער לא יחזור לאחר הפסקת הטיפול אז הוא אמר שכל דרך טובה להורדת שיער חוץ מגילוח שעושה את השערה חזקה יותר.

SIGAL202

New member
ואם כך את אומרת

אז למה האנדוקרינולוג נתן לי את הטיפול בדיאנה ואנדרוקור(כל כך הרבה הורמונים) אם לאחר הטיפול כל השיער חוזר? אז מה עשיתי פה לקחת תרופות סתם כי בא לי לא נראה לי הגיוני!!!!

זה לא חייב לחזור

במיוחד לא אם את דואגת גם לעשות טיפול קודמטי לצמיתות במקביל. חוץ מזה, יש לא מעט נשים שבשלב הזה של החיים מרוצות שיש הטבה, גם האי זמנית או חלקית.

למעלה