שחלות פוליציסטיות

מיקה2233

New member
שחלות פוליציסטיות

אהלן, שמי מיקה, בת 29.
יש לי שחלות פוליציסטיות, בעלת עודף משקל קל, מקבלת מחזור כל חודשיים-שלושה.
עשיתי עכשיו סבב איקקלומין ואוביטרל, אך הרירית שלי הייתה ממש דקה (בכל זאת מנסה לשמור על אופטימיות לשבוע הקרוב;) ).
מזה כ-3 שבועות שהורדתי לגמרי מהתפריט שלי סוכרים ופחמימות פשוטות, ואני מאוד מקפידה על תזונה מתאימה לשחלות הפוליציסטיות.
עד כה ירדתי 2 קג (אולי קצת יותר, יש לי קצת נפיחות מהאוביטרל).
השאלה היא-תוך כמה זמן השינוי התזונתי הזה יכול להשפיע על ההורמונים, מלבד הירידה במשקל?
תודה וסוף שבוע נעים!
מיקה

מיקה2233

New member
ועוד התייעצות- אוביטרל ונפיחות

הזרקתי אוביטרל לפני 8 ימים.
בהתחלה לא הרגשתי משהו מיוחד וביומיים האחרונים אני ממש מרגישה נפיחות בבטן ובאופן כללי מרגישה את הבטן התחתונה וכל האיזור שם.
הבנתי שזה חלק מהתופעות של האוביטרל, ומניחה שזה גירוי יתר, אבל למה בעצם זה קורה?
יש זקיקים שהיו קטנים בזמן הביוץ ועכשיו גדלים?
&nbsp

דווקא יותר סביר שזה מהאיקוקלמין

ממליצה בחום לא לעשות סבב איקוקלמין או כל סבב הורמונלי אחרי בלי ליווי בדיקות אולטרסאונד ובדיקות דם.
לפי זה שאמרת שהרירית דקה, סימנת שאכן עשית.. כמה זקיקים היו ומה היה ערך של ה e2?
&nbsp
אם הבעיה היא רק פולציסטיות, תשקלי יחד עם הרופא לקחת גליקופג' במקום הורמונים. אצל הרבה פולציסטיות הוא מסדיר ביוץ. בהצלחה !

מיקה2233

New member
אני במעקב רופאת פוריות כמובן

וכמובן הייתי במעקב זקיקים ובדיקות דם עד לאוביטרל.
הe2 היה 2500.
עברו כבר 10 ימים מאז הזרקת האוביטרל (250) ויש לי ביומיים-שלושה האחרונים בחילות, סחרחורות, חולשה, כאבי מחזור.. מחכה שזה יעבור.

בכל מקרה במידה ואני לא בהריון הסבב הבא יהיה גונל f לאור מה שהאיקקלומין עולל לרירית שלי;)

אצלי איקוקלמין גרם לכאבי בטן חזקים רירית דקיקה

ואחרי הסבב השאיר ציסטות.
גונל f במינון נמוך לעומת זאת.. ממש לא גרם לתופעות.
אגב גם לאיקוקלמין סיכונים גבוהים יותר מאשר לגונל בהקשר של סיכון גבוה י6תר למומים והפלות שלא נדע. אך בשני המקרים מדובר בסיכון נמוך מאודדדד

מפעם

New member
כל הכבוד על השידרוג התזונתי ויופי שזה משתלם לך

נראה לי שההשפעה היא מידית, לפחות בהיבט האמוני שאת עושה השתדלות אמיתית כדי להצליח
לגבי האוביטרל אחרי 8 ימים כבר אמור להתחיל להתפוגג אז מה שזה לא יהיה שאת מרגישה כבר פחות קשור אליו וגם לא לגדילה של זקיקים
בהצלחה

למעלה