שחכתי ..

שחכתי ..

ליז אם את רואה משהו ...תקשיבי אני אנסה כמה שאני יכול !!! מבטיח !!!! את הילדה הכי תותחית שיש במיונים לא ניראה לי שאת לא תתקבלי אין שום סיבה ! את חכמה והתנהגויות סבבה .. לא אין סיבה שאת לא תתקבלי ..אם יש לי בנות בקורס שהם בוא נגיד לא מגיעות ל....אממ... איך נגיד את זה ... השאריות של הגזיזת ציפורניים שלך והם התקבלו אז אין שום סיבה .. שאת לא תתקבלי !!!! באמת שהיה כיף חברה ושניר אני יודע שהיה קשה לישון על הרצפה אחרי שנירן ומאור נתנו לך מכות והעיפו אותך מהמיטה חחחחחחח אז אתה אמרת להם ככה " אוף נימאסתם עליי אוף איתכם " חחחחחח ואז ירדת לישון עם שק שינה על הריצפה חחחחחחחח איזה דפוווווווק איזה כיף לא היה לנו כיבוי אורות .. ישנו בהלטון 190 טיילנו כל הזמן אחרי כיבי אורות ומצאנו שתי חניכים במיון שהיו בשעה 2 וחצי בלילה !! מחוץ לחדרים !! ועוד שאמרנו להם פעם אחת לא יוצאים !!!! הם ציפצפו עלינו ויצאו בשעה 2 וחצי !!! ועוד לאיפה !?!? למג"ח !!!!! ליהיות שם עם איזה בת הודית כזו ...שעשו לה מה שעשו לה .. חברה התנהגות כזאת מה שאומרים" לא בבית סיפרינו " עמוקטעת המבי"ס

Prince Yoni

New member
חחחח

שניר ישן ברצפה?!?!?!? חחח מי אלו ליז ואורלי האקסיות שלך? מה עשיתם לחניכים שיצאו ב2 וחצי בלילה?

למעלה