שחיקת סחוס

• פותח הנושא bu82
  • פורסם בתאריך

bu82

New member
שחיקת סחוס

שלום, אבי סובל מבעיות ברכיים זה מס' שנים אולם בתקופה האחרונה יש לו כאבים איומים. הוא לא יכול לעלות במדרגות, בכדי לשבת עליו "לזרוק" את עצמו לספה עקב קושי בכפיפת הברכיים, יש לו הליכת drop foot כתוצאה מכך (זה נראה ככה מהידע הכללי). עוד דבר קטן שיש לציין זה שבמשך שנים אבא שלי היה עומד על הרגליים במשך שעות רבות. לאחר ביצוע צילום התברר שיש לו שחיקה בסחוס – בשלבים מתקדמים... האורתופד נתן לו כדורים ושלח אותו לעשות מדרסים. האם לדעתך זה מה שיעזור? ממה שידוע לי על מדרסים – עבודה בעיניים. הרי השחיקה כבר קיימת, הכאב נוכח האם זה מה שיעזור או שאולי אתה מציע פתרון אחר? תודה רבה

דגנית34

New member
לכאבים בברכיים

איני יודעת לגבי מדרסים אך אני יכולה להמליץ לך על תרופה טבעית מועילה מאד בשם וונדרפלקס שמנסיוני ומנסיון כמה ידידות עזר לנו מאד גם במקרים של כאבים קשים ואחרי כמה שנות סבל זה עזר לנו מאד לחיי היום יום. אני מצרפת את כתובת האתר שלהם לעיונך WWW.WONDER4ME.COM דגנית

שחיקת סחוס

שלום, לא בדקתי את אביך ולא ראיתי את הצילומים ועל כן אינני יכול להמליץ על טיפול. מדרסים בד"כ אינם פתרון לשחיקת סחוס בברכיים, לפעמים הם מעט עוזרים בהקלת הכאבים. הטיפול המקובל בשחיקת סחוס כולל טיפול בתרופות נוגדות דלקת, הזרקות של סיטרואידים למפרק, הזרקות של תרכובות גלטיניות למפרק, שימוש במכשירים אורטופדיים שאמורים מעט להסיר עומס מחלקים בברך, ניתוח להחלפת ברכיים. הטיפול הנכון תלוי במצב הברכיים ובמידת הפגיעה באיכות החיים כמו גם במצבו הכללי של המטופל. בברכה,

למעלה