שחיית תינוקות

שחיית תינוקות

תינוקת בת שנה אני מתלבטת אם לקחת אותה, בעיקר בגלל דלקות אזנים אשמח לקבל: המלצות או דעתו לגבי שחית תינוקות האם מתאים לגיל שנה? המלצה איפה לעשות זאת באיזור הרצליה

tiger mom

New member
יש לה דלקות אזניים?

כי דלקות אזניים נגרמת בגלל בעיית נוזלים בחלל הפה ולא בגלל כניסה של מים לאוזן מבחוץ. אם היא סובלת מדלקות אולי הייתי מתייעצת עם רופא אבל אם לא, אז זה מאד כיף אנחנו התחלתי בגיל 8-10 חודשים (לא זוכרת בדיוק) והיה מאד נחמד לא סבלהבכלל מדלקות אזניים או מחלות או שום דבר כזה. לא מכירה מקומות באזור שלך

a g 2 7

New member
הומלץ לי לא ללכת לבריכה בגיל כזה...

בעיקר שגלל שהסיכוי לדלקת אוזניים יותר גדולה... וגם בכל בריכות שחיה ,אפילו הכי נקיות ,עדין יש הרבה ווירוסים שבגיל הזה התינוק לא מתמודד איתם...אין בריכה נקיה ב100 אחוז.... דיברתי עם חברה שלי שהיא מורה להתעמלות במים לילדים נכים...בר"ג

מאד כיף

אנחנו שוחים מגיל 4 חודשים ולא היו שום בעיות עם וירוסים/מחלות/דלקות אוזניים, גם לא בחורף עד ש....נכנס לגן לילדים עם אסטמה או נטייה לדלקות אוזניים זה יכול להיות יותר בעייתי - למרות שדווקא מומלץ לחולי אסטמה לשחות, לא פעם ולא פעמיים קיבלנו התקף סטרידו חמור בלילה שאחרי השחייה (בחורף, בקיץ פחות בעייתי)

mom2ia

New member
ברעננה

יש בבית איזי שפירא חוגי שחיה לכל הגילאים. אם אין לה דלקות אוזניים אז אין מניע לקחת אותה לשחות. אנחנו שחינו מגיל ארבעה חודשים עד גיל שנה וארבעה חודשים...

לא יודעת לגבי חוג שחייה

אצלינו הנסיך הולך עם אבא לבריכה מגיל 9 חודשים בחודשי הקיץ בלבד ונהנה מאד. בהרצליה את יכולה לרכוש כרטיסיה לבריכה בנווה אמירים, יש שם שתי בריכות לפעוטות (אחת לפיצפונים ואחת לבני שנתיים ומעלה). שווה אולי לקפוץ לראות ולוודא שזה תואם את מה שאת מצפה לו. לחוג שחייה למטרת שחייה נטו לא הייתי הולכת בגיל הזה - אבל זו אני

tiger mom

New member
שחיית תינוקות לא מלמד שחיה

זה פשוט תרגילים במים שעושים ביחד עם ההורה לא מזה הם ידעו לשחות בסוף זה פשוט נחמד וכיף בהחלט אפשר לעשות את זה לבד (בעקיר בגיל שנה שכבר אפשר ללכת לבריכות רגילות), אבל לפעמים יותרנוח שמישהו מלמד אותך מה לעשות ועל מה לעבוד

iamiris

New member
שחיית תינוקות

תנסי את עולם המים של אורי סלע בצומת גלילות. בני בן ה- 12 וביתי בת 4.5 לומדים שם והמורים אחלה. יש גם ימים לשחיית תינוקות שבהם המים מחוממים יותר מהרגיל. תבדקי.

אדי30

New member
מה הקשר בין השניים?

דלקות אוזניים אצל תינוקות זה לרוב מתחיל בנזלת. אם את רוצה לחזק את המערכת החיסונית שלה - קחי אותה לים, למה לכלור, לבריכה?

למעלה