שחייה עם תינוקות

Shellylove

New member
סליחה על השאלה, אבל

למה חוג? למה לשלם הרבה כסף על משהו שאת יכולה לעשות לבד עם התינוק/ת (ללכת איתו/ה לברכה)? הרי הם לא באמת לומדים לשחות וזה בשביל הכיך והבילוי המשותף עם התינוק/ת, אז נראה לי שאפשר לעשות את זה ביוזמה עצמית, או אפילו עם עוד חברות אימהות. תקנו אותי אם אני טועה ובחוגים האלה נותנים משהו מעבר.

almost

New member
לא שאני מסכימה עם התשלום...

אבל זה לא בדיוק משהו שאת מסוגלת לעשות לבד. את הגדול שלי - ארד לקחתי לחוג בכפר המכביה - דברים שהם עשו לו (נשמע מפחיד) שום אמא פולניה לא תעשה - הם כמעט נתנו לו לשחות לבד (בלשחות הכוונה כמובן להשפריץ בידיים וברגליים) כשלעצמו זו חוויה לא רעה וטוענים שזה נותן להם איזשהו סוג של ביטחון נוסף, אני לא הצלחתי לאשש את התאוריה הזאת. בסה"כ אם יש לך קצת כסף לבזבז זה נחמד לאללה - לא מעבר

הי מאמאל´ה

אנחנו התחלנו בשבוע שעבר. כייפי לאללה. הקטנטנים מאושרים. חשוב שהבריכה תהיה מותאמת לפשושים הקטנים. זה לא רק שחייה אלא גם זמן איכות עם הילד . הפעילות נעשית תוך שירה ופעילות עם משחקי מים. המינוס היחיד הוא המחיר....

אני אימא ומדריכה!

באימא וכמדריכה, אני בקרוב- כגלגל תבריא, אני שולחת אותה ביחד עם אבא או איתי, מידי פעם, לקורס השחייה לתינוקות! אני מוסמכת לקורסים כאלה וכו´...- מה שאני רותה לומר לך שיש הבדל גדול בין למידה מכוונת, לזמן איכות מכוון לשהייה עם תינוקות שונים בני אותו גיל וכדומה... מה גם שהבריכה מותאמת במיוחד לתינוקות: טמפ" המים טמפ" יציאה מהמים, חומרי ה"ניקוי" שהמים, כמות כלור שונה ועוד ועוד....

dana29

New member
מאמא כושר ומי שיודעת....../images/Emo53.gif

האם ניתן להכניס תינוק בן 4 וחצי חודשים לבריכה של מלון(5 כוכבים) למעט זמן רק כהתנסות- מבחינת ניקיון??? ואם כן אז איזה ציוד כדאי להביא בשבילו?

כן. כבר שנה כמעט.

מה את בעצם רוצה לדעת? אנחנו בחוג מים בבית איזי שפירא ברעננה. הקבוצה היא קבועה, וגלי מאוד אוהבת את החברים שלה שם, ובגלל שקצת חסרה לה חברה- היא עדיין עם אמא בבית - היא מאוד שמחה לפגוש אותם. גם ההורים נהנים. רק בשביל ידע כללי- בחיים לא הייתי מעיזה לעשות לגלי דברים שהיא עושה ואוהבת בחוג. אני לא מדברת על התפתחות, או בטחון במים, אלא על כיף נטו. יתרון גדול- פתאום לחפוף ראש זו כבר לא טרגדיה.

בדיוק אני בהתלבטות בעניין../images/Emo4.gif

אני הייתי בטוחה שככה לקראת גיל חוצי שנה וכשיהיה חם אני בטוח אקח את איתמר לשחייה ואפילו כבר בררתי והכל... אבל שמעתי על כמה מקרים של ילדים שחטפו דלקות אוזניים רציניות שנגמרו באשפוז ובכפור באוזן!!!! אמאל´ה.... יש למשהי ידע בנושא... כי מאד רציתי שחיה אבל אין ממש מפחדת

מנסיוננו בלבד-

לא חטפנו דלקות אוזניים, טפו טפו טפו אף ילד מהקבוצה שלנו לא חטף דלקת משום סוג. אבל זו לא תעודת אחריות. לגלי לא היתה מעולם דלקת אוזניים, טפו טפו טפו
, כך שלה אין בעיה עם נוזלים באוזניים. אולי ילד שכן חלה, ויש בעיה עם הנושא, לא הייתי לוקחת לחוג כזה.

אני מאוד רוצה להשתתף בכזה חוג

אבל לא שמעתי על משהו מתאים באזור שלנו (זכרון יעקב) אם מישהי יודעת - אשמח מאוד לשמוע.

ענבל30

New member
חנה - יש בספורטן ../images/Emo8.gif

טוב לדעת שאנחנו שכנות...אני מבנימינה
רק השבוע ראיתי במקומון את המודעות על חוגים חדשים בספורטן - חוג העשרה מוזיקלי לפעוטות, וחוג שחייה לפעוטות. אוף, למה אין לי כסף?
אנחנו נסתפק בביקורים "רגילים" עם אמא בבריכה רגילה... ובים... ובגיגית...

יש גם מרכז משגע

בפרדס חנה "דרך אם" שבו יש המוווון חוגים לקטנטנים. לא חושבת שיש שם שחיה אבל יש המון דברים אחרים.

אנחנו כבר שנה ורבע בחוג כזה

עידן מאוד אוהב את זה, והפעילויות שעושים שם הן לא כאלה שאני הייתי מסוגלת לעשות איתו לבד (מבחינת ציוד, מבחינת ידע, וגם מבחינת יצירותיות - לצערי אני בן-אדם לא יצירתי במיוחד). גם לעידן מעולם לא היו דלקות אוזניים (טפו טפו). עד כאן יחסי הציבור. החיסרון העיקרי הוא המחיר. בנוסף לכך - מנהל המקום טוען שהפעילות מפתחת ביטחון עצמי, שיווי משקל ועוד. מכיוון שאני לא יודעת איך עידן היה מתפתח ללא השיעורים בבריכה, אין לי בסיס להשוואה ואני לא יכולה להגיד לך אם זה נכון או לא. אם אני לא טועה זה אותו מקום שבו התחילו אשרת ויעלי (נתניה - נכון אשרת?)

אנחנו כבר 7 חודשים בחוג כזה

נהנים מכל רגע. פתאום המקלחת בבית לא גורמת לבכי ולחפוף ראש זה בקלות. אם נכנסים מים לעיניים זה לא נגמר במלחמת העולם השלישית. בקיצור כייף. מה שכן היא צוללת באמבטיה גם בבית אחרי שהדריכו אותנו איך לבצע את התרגיל הזה גם בבית. זה ממש הציל אותי השבוע כשדפנה החליטה לשחות לבד בברכה (האמבטיה) ולעזוב את הידיים שלי. וגם אצלנו לאף ילד לא היתה דלקת אוזניים. המים מחוממים והם נהדרים ומותאמים לילדים שלא יהיה להם קר מדי אפילו בקיץ הם מחממים את המים, אין בכלל כלור בברכה שלנו או כל חומר אחר. והם מחליפים את המים ככה נאמר לנו כל הזמן גם תוך כדי שחיה. בשבוע שעבר למשל לא היה לנו חוג בכלל כי רוקנו לחלוטין את הברכות לנקיון אביב ואמרו לנו שלוקח להם 3 ימים למלא מחדש.

אנחנו כבר כמעט 10 חודשים

בחוג הזה וזה עוזר ביציבות חיזוק של השרירים(גם לדעת חברות שלי שהילדים שוחים) הפחתה של הפחד מהמים ולימד אותי להצליל אותה( דבר שלא הייתי מעיזה בעצמי). אם את רוצה יש לי סירטון במחשב של השחיה שלה . אנחנו מגדרה ושוחות בבריכה פרטית כאן(ומאוד מאוד נהנות).

שקדון

New member
אנחנו שוחים ברמת חן ודי מרוצים|../images/Emo105.gif

אמנם המחיר מאד מאד יקר, אבל לראות את הפשוש במים זה מדהים........ כמו שהבנתי ההבדלים מבריכה רגילה הם שזו משמשת רק לקטנים (אז אחוז הפיפי נמוך יותר - כנראה..), הטמפרטורה הנעימה ביותר, וההבדל העיקרי הוא שאת המים מנקים במלחים ולא בכלור. אז עד שיגדל קצת אנחנו שם. אה, וחוץ מזה הם עושים תרגילים (כמו צלילות ושחיה לבד) שבחיים לא הייתי עושה לבד.

etilly

New member
מה הסדר גודל של מחירים

כמה עולה קורס שחיה? למשל ברמת החן??? שמעתי שגם בבריכה השיקומית בתל השומר יש קורס? מישהי שמעה עליו?

למעלה