שחייה לילית

september

New member
שחייה לילית

האביב הזה… ריחות עשירים כאלו באוויר ממלאות כל נקבובית שדומה כי נסתמה במהלך החורף הארוך.. אנרגיות.. הרבה אנרגיות.. חשק לטעום מהאוויר הזה.. לנגוס ממנו מלוא פה…לטרוף את החיים ומהר..והרבה. עומדת שם בקצה שלה.. מביטה במים שנראים שחורים בשעת ערב זו… טובלת אצבע אחת ויוצרת גל קטנטן.. בהחלטה של רגע פושטת הכל… הגוף מתוח כולו על המקפצה.. זכרון לימים של תחרויות.. שקט מסביב אבל דומה ששומעת קולות מסביב.."קדימה… קדימה"… גוף לבן בחושך עומד על מקפצה ומתכופף כשהזרועות קדימה.. כל השרירים מתוחים מרוכזים רק בקו המים שם על שפתה של בריכה מפונקת ומפנקת… עוצמת עיניים… מדמיינת לשמוע את שריקת הזינוק… גוף לבן מרחף באוויר בתחושה של התעופפות נצחית.. ומפלח באחת את המים .. כשחותרת כאילו רודף אחרי מישהו, חותרת הבנות.. חותרת מסקנות.. חותרת החלטות… היפוך בקצה הבריכה וממשיכה… חיוך שמתמלא במים עם כלור… קלילות פושה על כתפיים שנמתחו כל כך בתקופה האחרונה… הזרועות מפלחות את המים וכאילו מסלקות מחשבות טורדניות… מסלקות פחדים וחששות.. מסלקות דימויים עצמיים.. מסלקות געגוע שדומה שאי אפשר לחיות איתו… חותרת ממני והלאה כאבים.. מתרכזת במה שישנו ולא במה שעשוי היה להיות… בכל חתירה אוהבת אותי יותר.. כל חתירה מתגבשת לרצון לעשות ולא לרצון שיקרה.. כל תנועה הופכת להיות מושלמת יותר ויותר..כמו התחושות שם בלב שהולכות ומתחברות לאלו שבראש.. הרגליים בועטות ודומה שלא יכולות לחכות יותר לרגע בו יתחילו ללכת באמת במסלולים חדשים, בנתיבים עלומים וללא חשש כל כך גדול… גוף ונפש הופכים לאחד.. בשחייה לילית אחת קטנה. התרוקנות לצורך מלאות.. יודעת שיהיה טוב. יודעת לא לחכות לטוב. יודעת לייצר אותו. ספטמבר

מסתכלת קדימה

במקום לא מבינה זה אומר שהספקת להבין? או שפשוט לא רוצה להביט לאחור

september

New member
מאחלת

לעצמי להבין כל יום, כל החיים משהו חדש נוסף. ומאחלת לעצמי את הכוח והיכולת לעשות שימוש נכון (לי) בהבנות הללו. וגם לך.. מאחלת. יו נואו.

september

New member
כל מה

שחולם עליו.. כל מה שמייחל לו... כל מה שיעשה לך לקום בבוקר עם הרגשה שיש מקום לחיים האלו גם בשבילך.. כל מה שמחפש, מאחלת לך למצוא אותו. ולמה? ככה

תודה

ככה זו לא תשובה

september

New member
מה אתה

מאחל לעצמך? ולמה? וככה זו באמת לא תשובה. אז מה? :)

אני מאחל לעצמי

את הכח לרצות. את הרצון לחיות. ושני כדורי גלידה האחד פסיפלורה והשני לימון

september

New member
בטוחה

שתמצא את שני הראשונים. לגבי הגלידה נראה לי קצת יותר מסובך... :) ואני, אני הולכת לאכול את היום המשגע הזה עד תומו.. ובהחלט לא לבלות אותו כאן מול הקופסה! יום טוב לכולם וחוויות חדשות למכביר. :)

system 1

New member
האביב הזה ... ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif|@

עומד בפתח, קורא אל הלב לפרוץ החוצה, הריחות באוויר כמו עומדים מלכת, השדות מלאו באלפי פרחים, מכסים את האדמה בשלל צבעים, מחכים הם לאוהבים . . . חדשים וישנים התחלות חדשות ... הפשרת השלגים ... כל אלה בפתח מחכים, עומדת על סף הבריכה, סתיו יקרה, לא יודעת אם לקפוץ אל תוכה, מדשדשת, נוגעת רק בקצה אצבעה, מרעידה קצת גלים ... בוחנת שרירים ... רואה את האמיצים מראש מקפצה, ולא יודעת אם להצטרף לחגיגה, סתיו, את החורף עברה, הקור המקפיא אל ראשה חדר, מחשבות, דיונים, אך ללא מענים, ועתה עם בא האביב, החום, הפריחה את הלב מדליקה, האביב אל הסתיו קורא בכמיהה, בואי איתי לרקוד את ריקוד השמחה, בואי ראי את טוב הפירחה קחי את החופש אמצי אל ליבך בני לך את בית חלומותך סתיו יקרה את החורף עברה, באביב היא אושר לה בונה ולקיץ החם היוקד בעתיד הרבה מים תאגור בחבית עד לסוף השנה ולסתיו חזרה נאחל לה כולנו

september

New member
:)

תודה סיסטם.. הקפיצה למים היא זו שעוצרת בעדנו לחתור בסופו של דבר.

system 1

New member
מים עמוקים ... ../images/Emo182.gif

מבחוץ הם נראים כה שקטים ורגועים, ביום קיץ חם, אין כמותם ... גופנו לטבול, לתת למים לעטוף את נשמתנו לצלול אל תוכם, לפתוח עיניים לנסות ולראות מה חבוי בתוכם, לפעמים גלים הם שולחים, כמו מבקשים את ידנו בגיל, עליזים ושמחים כמו הוללים נראים הגלים אל מול החופים אותנו אלה העומדים אל מולם שובים את ליבנו בהדר יופיים לפעמים יש ימים ימי סערה פחד ואימה היא מטילה הגלים כבר לא מה שהיו הגלים אותנו לבלוע רצו לטלטל, להוריד אל המצולות ולפלוט את גופנו חזרה אל החוף זה הסוד הגלום בתוכו, זה הים אשר פניו לו רבות זה המים צורה אין להם ממלאים הם את כלי קיבולם לעתים גואים על גדותם ואיתם גם כל עולמם ...

חתלטולי

New member
אהבתי

אהבתי את הסיומת - התרוקנות לצורך מלאות יודעת לא לחכות לטוב אלא לייצר.

המפתח לאושר - ידיעת היעוד

אני רוצה לשתף אותך בתחושה שההודעה שלך עושה לי - אני מרגישה את הבדידות והעצב שמתחת למילים . נדמה שאני מזהה חוסר נחישות החלטה. "כשחותרת כאילו רודף אחרי מישהו, חותרת הבנות.. חותרת מסקנות.. חותרת החלטות.." את משדרת כאב הנובע ממקור חיצוני, שעדיין לא התחלף בהבנה היכן מקום "האני" שלך בחיים. ואני רואה שאת יכולה לזהות את הכאב הזה ,להתמודד איתו פנים אל פנים - אך חסרה לך נחישות וביצוע ההחלטה. אני רואה שאת בתהליך של גילוי עצמי, שאת מתחבטת בתוכך ביחסים אם הזולת. "כל תנועה הופכת להיות מושלמת יותר ויותר..כמו התחושות שם בלב שהולכות ומתחברות לאלו שבראש" ואני שואלת אותך היש מושלם בעולם? למה את דורשת זאת מעצמך? והסיבה לפחד לחשש לצעוד "בנתיב עלום" אולי היא הסיבה שהנתיב צריך להיות מושלם? וחסר לי כיוון היעוד שיעדת לך עצמך בחיים. "לרגע בו יתחילו ללכת באמת במסלולים חדשים" מסלולים חדשים זו עדיין תאוריה ? והסיבה לחוסר ההחלטה כפי שאני רואה מדבריך היא - שהרצון שיקרה עדיין נמצא בגדר תאוריה או מחשבה, והרצון הזה עדיין אינו בשל למעשה. "בכל חתירה אוהבת אותי יותר.. כל חתירה מתגבשת לרצון לעשות ולא לרצון שיקרה.." אני חושבת ותתקני אותי אם אני טועה שעדין לא הבהרת לעצמך את יעד המסלולים החדשים שאת רוצה וטוב לך לצעוד בהם. את יכולה להכנס להבנה ולהרגשה של היעוד שלך בחיים? להגדיר לך לעצמך במדוייק - מה הנפש שלך באמת רוצה? מה עושה לנפש שלך טוב? (ללא קשר עם גורם חיצוני כל שהוא.) שם תמצאי את הדרך - את המסלול החדש שאת מחפשת. דרך צלחה

september

New member
המפתח ש-ל-ך לאושר

את מתכוונת.... יש לי בעיה כשמנסים להחליט מה טוב ונכון בשבילי. תודה על הכוונות הטובות. ו-כן. את טועה.לא בראייה שלך את מה שנכון בשבילך. בהחלטה שלך שמה שנכון בשבילך הוא גם הנכון בשבילי. :)

למעלה