שחייה בעירום..

VIRTUALIZER2

New member
הפלאפון שלי משכפל הודעות

מה לעשות, אני גולש דרך סלולר, עם כל האי נוחיות הכרוכה בדבר. אגב תרשי לי להיות חוצפן, ולשאול אותך, למה את כותבת על עצמך בגוף שלישי כל הזמן? לי זה נראה קצת מוזר

VIRTUALIZER2

New member
אגב יש לי עוד משהו להוסיף

כשהייתי בגרמניה, אז הלכתי עם האקסית שלי לשחות באיזה אגם, אז כמעט כל אישה שראיתי שם היתה ערומה בלי קשר לגיל. אפילו איזו סבתא ישבה לה והשתזפה לה . איכס!!! לקחתי את הרגליים וברחתי לחלקו האחר של האגם. בשורה התחתונה, זו הדרך חיים שלהם שם. אני באופן אישי בעד הקטע של שחייה בערום, אבל לא נראה לי שאני אעשה את זה לפני שאני אוריד את המשקל המיותר שצברתי בגלל שהפסקתי לעשן לפני שנה וחצי

shant

New member
גם אני הייתי....

והשתזפתי...ושחיתי....בעירום...... אבל, לעומת בד"כ, העירום דווקא לא היה שם נוח כל כך, בעיקר מפני שהסתובבו עם מצלמות סביבי רוב הזמן, כך שברחתי הצידה לאיים הקטנים.... עירום זה נפלא ויפהפה, בעיקר עם בן זוג, וגם לבד, וגם בכלל, אבל ראבאק איזה אווירה הייתה שם....פפפפפפפפפ.......... מישהו נתן לי רימון בחוף ואמר שבתנ"ך כתוב ששדיי הם כמו רימונים...אהההה...חחחח..... טוב

שחיה בעירום - מהנאות החיים !!!

התחושה הזו של המים העוטפים אותך. של ליטוף הגלים על הגוף ... לחוש את בן הזוג קרוב אליך מתחת למים. אין כמו שחיה בעירום !!! (בעצם יש - סקס במים
)

alfalf

New member
בהחלט תחושה משחררת

יצא לנו לשחות בכינרת בלילה, והיה מוצלח למדי. הרגשה אמיתית של חופש.

Multi Orgasm

New member
אין כמו שחייה בעירום ../images/Emo13.gif

אולילישון בעירום, אבל זה לא אותו דבר... חוץ מלשחות בעירום עשיתם שם עוד משהו? כי אם לא ואת חושבת לעשות את זה שוב לא הייתי ממליצה לך על סקס בתוך המים, כי החיכוך במים ממש לא נעים.

basket case

New member
סתם מזמוזיישן, לא משהו רציני..

אני בכלל נורא פוחדת מהים, יש לי טראומה מאז שכמעט-טבעתי לפני כחודשיים, ולכן הייתי כל הזמן לחוצה.. ולא הסכמתי להשאר יותר מדי במים (היה כבר 5, והגלים הפחידו אותי
..)

alfalf

New member
תלוי אם יש כרישים באזור

ואגב כרישים, כששכבתי להנאתי על המיטה בערום - סתם לנוח, החתול שלי התקרב בלי שהרגשתי וההמשך היה פחות מוצלח

למעלה