שחייה בעירום..

basket case

New member
שחייה בעירום..

בסוף-השבוע האחרון הייתי בפסטיבל סגול (מישהו היה?), ועשיתי שם דבר שלא האמנתי על עצמי שאני אעשה.. אני ובן-זוגי נכנסנו לים, עירומים לגמרי, כשמסביבנו - א ל פ י אנשים!!!

Gardner

New member
אח.. איזה כיף

רחצה בעירום זה בהחלט דבר נפלא, בעיקר באמצע הלילה, תוך כדי שיכרות מה (רצוי להיות קצת מודעים, כי זה יכול להיות מסוכן..)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עירום זה הדבר האמיתי... חבל שאנשים פשוט לא יודעים להפריד בין עירום ומין וכנ"ל בין מגע למין. אז איך היה בפסטיבל? אנחנו תכננו לבוא, אבל בסוף המלאכית נסעה לשאקטי ואני שמירטפתי.

basket case

New member
הפסטיבל עצמו..

לא היה משהו.. ז"א, הסדנאות והכל - דיי שטחי וסתמי. אבל האווירה הייתה כזו כיפית ומשוחררת.. והאנשים גם היו אחלה

shellush

New member
כל הכבוד. ../images/Emo45.gif. אני אומרת שכל עוד..

זה לא פוגע באחרים, U GO FOR IT, תעשו מה בראש שלכם ואל תתחשבו באיך זה יראה לסביבה.

זה נהדר

אנחנו הולכים מידי פעם לחוף נודיסטים זה ממש נהדר רק חבל שמגיעים לשם הרבה שלא מבדילים בין ערום למין זה פוגע באוירה

n i r k o

New member
תתחילי להאמין

קודם כל יפה שאת מעיזה להתנסות בחוויות שזרות לך. שחיה העירום היא דבר נפלא, אני בטוח שנהנית יותר כי הרגשת הסיכון הבעירה לך את האנדרנלין בדם והאיצה לך את הדופק...

basket case

New member
נהניתי כי..

אני בנאדם שלא מרגיש הכי בנוח עם הגוף שלו.. ז"א, בנוכחות זרים. אז מה שגרם לי להרגיש כ"כ טוב זו ההרגשה שאכן עשיתי את זה, פשטתי את בגדיי לפני כל האנשים האלה!!

זה בהחלט משהו שיכול לעשות את זה ../images/Emo9.gif

לעשות את זה בחוץ. כל ההתגשות מסביב, הסיכון, האדרנלין במקום חדש ומרגש... אחחחחח

עצם פריצת הגבול - יש בזה הנאה

שלא נדבר על מה שהתרחש.... תהנו.... ושאלה: היית שיכורה או צלולה בדעתך ?

אז מה תגידי על...

12-1 בצהריים,בים הכנרת הישראלי,בין כמה עשרות אנשים קופץ לו בסאלטות הברבארי יחד עם חבר'ה עירומים כמו היום בו נולדנו...

VIRTUALIZER2

New member
בחול כל הקטע של שחייה בערום

וכל זה כבר קיים שנים. אני מדבר על ארצות כמו גרמניה. שלא לדבר על הטלויזיה שלהם. כל היום סקס . זה מה שאפשר לראות שם. זה סבבה לנו, המבוגרים. אבל לילדים זה בעייה.

למעלה