שחייה בחלום.

lili1812

Member
שחייה בחלום.

שלום לך טופי יקרה,חלמתי שאני שוחה במים עם הבגדים עלי חוצה את אגם המים ונעזרת במוט עץ שהיה לידי, הצלחתי לחצות את האגם שהיה צלול שקט ורגוע. כשכולי רטובה יצאתי מהאגם, הרכנתי ראש וראיתי שנעלי הספורט שנעלתי היו רטובות לגמרי. ואז התעוררתי לבוקר. תודה לך על ההקשבה. מה פירוש חלום זה. יש לציין שבמציאות בכלל אני לא יודעת לשחות,אני פוחדת ממים עמוקים.

שלום לך
לא כתבת רקע נו נו נו

אולי מדובר בהנפשת הביטוי לקפוץ למים העמוקים . שחיה דורשת גם התמדה לעשות את התנועות שוב ושוב עד שמגיעים לגדה השנייה נראה שאת לוקחת את הדברים בשיוויון נפש כי המים שקטים ורגועים מחוסרי סערות. את נעזרת בעץ. עץ צף זה עץ כרות או כזה שנשבר. אולי זה סימן לאיזשהו שינוי של סיום כלשהו שמגשר לדבר הבא אך השונה ממנו בתכלית.
כמו כן שחית עם הבגדים והנעליים עלייך שזה לא בדיוק בגדים שמיועדים לשחייה וסביבה מימית. זה נראה לי כמו הגנה ומעטפת שמונעת מהמים לחדור עד הסוף לגוף. או שזה מעיד שיש לך איזושהי רשת ביטחון פנימית או חיצונית שעוזרת לך להמנע מהמגע עם המים ( מים לרב קשורים ברגש והתמודדויות רגשיות), ועוזרים לך לצוף מעל הדברים או שאולי זה איזשהו פחד ליגוע בדבר האמיתי ולנסות לשחות מעליו . או שאולי זה הדרך של החלום לשכנע אותך להעיז ולכניס את כף רגלך ל"מים"( תחשבי איזו תחום או התמודדות זה המים ) ומכיוון שהמוכנות שלך עדיין לא מלאה את עם בגדים ולא ערומה או עם בגד ים שהוא יותר מינימליסטי מבגדי יום יום
מה דעתך?

שלום לילי יקרה

חלום על מים עוסק ברגשות.
נכנסת למים עם בגדים ז"א שנכנסת למקום ריגשי בלי רצון להחשף (יכול להיות זוגיות, קשר במשפחה) להפתעתך הצלחת לעבור את המשוכה בצורה טובה. השימוש במילה חוצה מעיד על כך שהיית חצויה קודם. היה לך קושי ריגשי לעשות את הצעד. נעלתי - היית נעולה מבחינה רגשית. הרכנתי ראש == התבישתי לבטא את ריגשותי.
רטוב == ראה טוב. בסוף ראית שזה היה לך טוב, שקט,רגוע לעשות את הצעד הזה.

תוספת מטופי - המוט עץ (מטה) וחציית האגם ( כמו ים סוף) והתאריך היום ז אדר, כל אלה מזכירים את משה, משמע שעשיית תהליך של יציאת מצרים, מחושך ריגשי לאור ריגשי.

שלום

מים ותנועה בהם מסמלים מיניות ושינוי. האגם היה רגוע, וכך את מרגישה בחיים בקשר למצבך הזוגי והשינויים שאת עוברת. את חשה שאת משתפרת בהדרגה ובמתינות אבל שוקעת בתוך חוסר מעשה ואולי גם הנאות ולכן את יוצאת מהמים רטובה. נעלי ספורט מציינת פעלתנות ומרץ לשנות ולשפר, ובחלום הזה הן נרטבו וזה סימן שאת תקועה באיזשהו אופן וגם נהנית מזה כי השינוי רגוע ושלוו. מוט העץ נלקח מהטבע ומקשר אותך כמו המים לטבע שלך ושל עולמך הפנימי והחיצוני, והוא עוזר לך לשחות וכך את זקוקה לעזרה כדי להתקדם.

למעלה