שחיטויות בעירייה,,

sssmeir

New member
שחיטויות בעירייה,,

שלום, ברצוני לשתף ולהתייעץ איך להתקדם: אני דייר בניין משותף, אחד השכנים החליט להפוך את החניה הפרטית בכניסה לחניון למספרה, שפועלת מעל שנה ללא רשיון ומהווה מטרד יומיומי-קבוע, אני ומספר שכנים כל הזמן בהתנהלות מול העירייה-שמוסרת שהטיפול במחלקה משפטית,אך לא מניעה כלשהי! לאחרונה הגיעו מכתבים שהדייר הגיש הקלה לשינוי היעוד והעירייה מבקשת אם יש למישהו התנגדות להגיש..וכל אחד רשאי לעיין בתוכניות בעירייה. מאחר ואני מכיר את הנהלים בעירייה ולא ניתן להגיש תוכניות ללא לפחות חתימות של 75% מהדיירים,פניתי כידי לברר מתי אני יכול להגיע לעיין ונאמר שאין מה לעיין רק אם יש התנגדות אז זה הזמן להגיש לדעתי אין 75%חתימות ולדייר קשרים עם בכירים בעירייה שדואגים לו ובנוסף הוא אחראי לעוד מפגעים ובניה ללא רשיונות.. מה לעשות,איך פועלים?

דויד52

New member
שחיתות בעירייה

אני לא יודע באיזו עירייה מדובר, אך זה ממש לא חשוב. אבל יש פתרון יצירתי, מהיר ויעיל אם גם לך יש מקום חנייה משלך. תגיש בקשה דחופה ל"שינוי ייעוד" מחנייה פרטית לעסק מסחרי "בית זונות" למשל, ושם תציין שהעסק החדש יכול להשתלב עם המספרה השכנה. כמובן שהעירייה והדיירים יתנגדו אבל זה יעורר את הבעייה מחדש. ובכי חשוב, העתק של הבקשה תעביר למקומון ואפילו לעיתונים ארצים. אני מבטיח לך שזה פועל, ומהר.

למעלה