שחיטה זה לא רצח!

Gidi Shemer

New member
תהיה לי בריא. אם יש באמת איזשהו אלהים

או זאוס או כל מה שאתה לא מאמין בו, שיסלח לך

אם היית מוציא את הכוחות שלך לטובת

דברים יותר מועילים כמו נזקקים ומשפחות במצוקה מצבנו היה הרבה יותר טוב במדינה..
אתה דואג לבע"ח יותר מאשר לבני אדם.
מזכיר לי קצת את העם הגרמני לפני מלחמת העולם השנייה,דאגו וקידשו את הכלב יותר מהיהודים

Gidi Shemer

New member
טוב, מהודעה להודעה אתה נעשה יותר גרוע

אז אפרוש מהדיון. לנסות להסביר אני מסכים, גם אם זה חסר טעם. להסביר למישהו שיודע שאני כחוש וחולה, לא דואג לאנשים, ועוד ממישהו שחי על ההזיות שהוא נזר של בריאה- זה כבר יותר מדי. שתהיה שבת שלום. יום אחד האסימון יפול.

יוספה 51

New member
מאיפה יש לך את החוצפה לטעון שהוא דואג לבעלי חיים

יותר מאשר לבני אדם? עכשיו אני נכנסת לתגובה, ואני פחות נחמדה מגידי, נראה לי... לפחות מול תגובות כאלו. כמי שעוזרת לילדים במצוקה כל יום, במסגרת תפקידי וגם מחוץ למסגרות תפקידי, המשפט הנמוך שלך שאומר שעצם זה שגם אכפת לי מאד מבעלי חיים זה על חשבון או במקום עזרה לאחרים, ולהשוות אותי לנאצים, לזה אתה קורא להכנס לדיון אינטיליגנטי? ואני מוצאת להיפך, שהרבה מאד אנשים שאכפת להם מבעלי חיים, אכפת להם מאנשים ומפגיעה בחסרי אונים- מוגבלים, ילדים וכאלו. זה היכולת לראות את הסבל של האחרים, אנשים או חיות.. זהו, תהנה בשבת.

Gidi Shemer

New member
חשבון נפש. אכן.

Gidi Shemer

New member
מעולם לא ראיתי שרשור

שהציור הזה מתאים לו בול כמו השרשור הזה

גידי עזוב...אין טעם להאכיל את הטרול...

הוא שוחט אז כנראה שהוא אוכל מספיק...

זכורות לי כבר הודעות מהסוג הזה...
כנראה שזה אותו אחד שמנסה להשקיט את המצפון שלו...

שתיהיה שבת שלום..

המצפון שלי הכי נקי שבעולם,אני בא בשם האלוקים

ובניגוד אליכם אני אוכל מאוד טוב..סטייק עין,וסינטה פילה הרבה יותר מזינים ומשביעים מתוספות מזון
ואגב הבריאות שלי ברוך השם תקינה ומעולה ללא תוספי מזון וכל מיני ויטמינים,אני כמו זאב כל יום אוכל בשרי,עושה המון ספורט ומשקל מצויין..
רובכם כחושים,רזים,ולבנים כאילו שראיתם שד..תתחילו לאכול בריא ותפסיקו לנסות ולתקן את העולם..
אכילת בע"ח הייתה ותהיה תמיד..מאז שנח הכניס לתיבה את הבע"ח והציל אותם מהמבול הם מותרים לנו באכילה,האדם הוא נזר הבריאה.

יוספה 51

New member
הלוואי שהייתי כחושה.ואגב, גם אני באה בשם האלוקים. באופן אישי

אין לי ספק שכשיום אחד אעלה לגן עדן (בתקווה שיש) הוא יקבל אותי בחיוך ובברכה, כי עזרתי לכמה נשמות בעולם . כולל הרבה בעלי חיים.

אם את מפקפקת בגן עדן אז למה שתקבלי גן עדן?

אז בן אדם לחברו נגיד שיש לך.אבל מה עם בן אדם למקום?זהו?התורה והגן עדן שלך זה רק בלעזור לאחרים?

אז רובכם שמנים ומזיעים...

איזו אימרה מפגרת...
מי שאוכל בריא נראה בריא! טבעוני/צמחוני או אוכל בשר!
&nbsp
וגם אוכלי בשר לוקחים ויטמינים.
&nbsp
תאכל מה שאתה רוצה אבל להרוג יצור חי מתוך אמונה שהוא לוקח ממך את החטעים שלה היא אמונה...אממ...לא הגיונית ופשוט טפשית!!
אל תעשה את החטר מראש, מה הרעיון בלרצוח חיה בגלל שאתה לא יכול לשלוט על עצמך.
&nbsp
ובנימה זאת....
שבת שלום, סיימתי את הדיון איתך.

RSPA

New member
סתם שאלת אגב...

למה ביקשת מגידי להפסיק להאכיל את הטרול - בעוד את ממשיכה בכך ?
סתם שואל מסקרנות.

כי אני חושבהת שגידי סתם מדבר לקיר ומבזבז את האנרגיות שלו

לחינם וגם על מישהו שלדעתילא שווה את זה.
&nbsp
זה לא בא ממקום שהשרשור מפריע לי או משהו כזה...
לא תכננתי להגיב בעצמי יותר כי הוא ממש הצליח להרגיז אותי ושימי לב ש5-6 שעות הצלחתילא להגיב אבל התגובה הזאת ממש הצליחה לעצבן אותי :)
&nbsp
בקיצור, ההצעה לגידי להפסיק להאכיל את הטרול באה ממקום טוב כלפי גידי ולא כהערה או משהו כזה

RSPA

New member
אם יש לך קשר עם אלהים - דבר איתו שיסדר לי שיחה עם אראלה

ממפעל הפיס.
אני בטוח שאחרי שיחה עימה אני כבר לא אהיה כחוש, רזה ולבן כאילו ראיתי "שד"...

וזאת אראלה (כן, אראה לה...)

למעלה