שחיטה זה לא רצח!

שחיטה זה לא רצח!

שלום.
יום הכיפורים בפתח ויש לי מקום קבוע בשוק מחנה יהודה בירושלים שאני עושה כפרות בו ושוחט לאנשים את התרנגולות.
יש שמה כמה מפגינים טבעונים שצועקים לי תמיד "רוצח רוצח" וזה מאוד פוגע ומעליב..
אני שוחט כבר מ2002 בצורה מסודרת וקבועה בכמה משחטות בארץ ותמיד מרססים לנו שמה גראפיטי אישי נגד ציבור השוחטים..
מאז שאני בענף כמויות השחיטה רק גדלות,אתם לא מרגישים שאת נלחמים בדבר אבוד?95% מהעולם צורך בשר ועופות.
אתם קבוצה קטנה,ורעשנית שאוהבת להיכנס לאחר בצלחת מתי תבינו שאנשים לא יוותרו על בשר,דגים,וביצים?
לא כולם רוצים להיות כמוכם שאוכלים כל היום רק טופו,וחסה..
חוצמזה 80% מהאנשים הטבעונים שמתבגרים סובלים מחוסר בוויטמינים ובפרט ברזל.
די!תרפו!תאכלו כמה פחממות ותוספות שאתם רוצים אבל מה אני אשם?יש ביקוש אז אני שוחט..
מחשבון מהיר שערכנו פעם כמה שוחטים בישראל כל יום נשחטים מיליון עופות!למה אתם חושבים שאתם משפיעים על מישהו או משהו?

Gidi Shemer

New member
שכנעת אותי

עוזב את החסה והטופו וחוזר לפרגיות.

כבר לפני חודשיים כשבאת לביקור הראשון בפורום והסברת כמה מעט מינרלים וויטמינים אנחנו מקבלים, הרגשתי שמשהו לא בסדר איתי והתחלתי לצמצם את כמות החסה. הפעם השתכנעתי לגמרי. ביום כיפור הבא כעת חיה אלך לי השוקה, אבחר תרנגול, אסובב אותו מעל הראש, אקריא פסוקים, אלך לשחוט אותו אצלך ובזאת אסיים את המצווה ואוכל ללכת בשקט לבית הכנסת ולהרגיש כל כך טוב עם עצמי על החסדים והתשליך שעשיתי.

תישאר עם חסה שלך אבל למה אתה נכנס לי לצלחת?

יש רצח ויש שחיטה,אלו 2 דברים שונים.

Gidi Shemer

New member
מודה שמעולם לא הבנתי את הטיעון ״אל תיכנס לי לצלחת״

וזה נכון גם לרוב שנותי, בהן הייתי אוכל בשר.
אני לא נכנס לעניין ה״רצח״. גם אני לא מחובבי השימוש בביטוי הזה מסיבות שונות. מה שאני לא מבין הוא מדוע הכניסה לצלחת אינה ברורה ולגיטימית.
יש לי שאלה אליך. אם בל״ג בעומר תצא לך לטייל בין מדורות ירושלים ולפתע תבחין בחבורת נערים שזורקים חתולים למדורה להנאתם (של הנערים, לא של החתולים). האם תעיר להם או שתמנע מכך? בסופו של דבר, הם עושים את זה להנאתם. מדוע להיכנס להם לצלחת?

אומנם אני חרדי

יש לי 2 יורקשיירים בחצר,דגים,ואוגרים..
אני מאוד מאוד אוהב בע"ח ולא רואה שום סתירה במקוצע שלי לבין אהבת בע"ח,אם אני יראה מישהו שמתעלל בבע"ח אני הראשון שיתעמת איתו,יש הבדל ענק בין שחיטה לצורך מאכל לבין התעללות בבע"ח!שוחטים לא מתעללים ומה שאתם רואים בתוכניות טלווזיה אלה עובדי קבלן ערבים..שוחט מוריד סכין וזהו..
ובגלל זה אני יתערב להם כי הם מתעללים לצורך סיפוק נפשי ושוחט ממש לא..
ליד הבית שלי מצאת בקרטון 3 גורי חתולים והפכתי עולמות למצוא מישהי שתטפל בהם,צב"ח זה מהתורה לא המצאה של כמה טבעונים

Gidi Shemer

New member
אבל למה אתה נכנס להם לצלחת?

מבחינתם, למה שאתה קורא התעללות, הם קוראים כיף חיים. זה גורם להם הנאה רבה, לא פחות ממה שסטייק עבה גורם לאדם הממוצע. אתה חושב שזה מיותר? סבבה, תחשוב. אבל למה אתה קובע בשבילם שזו התעללות?

תפסיק להיכנס לצלחת עם כל הרצון שלך למנוע צער בעלי חיים. רוצה להציל גורי חתולים (בין שיסוף גורים אחד למשנהו)? תציל. תעזוב את הנערים במנוחה.

עכשו אתה מבין את ההבדל ביני לבין הנערים

שהם עושים זאת לצורך "כיף חיים" ושוחט לצורכי פרנסה ואידיאולוגיה

Gidi Shemer

New member
טוב, האסימון כנראה לא נפל

אתה מתעלם מהנקודה שלי לגמרי בהקשר לטיעון המגוחך של ״אל תיכנסו לי לצלחת״.

בדיוק כמו הנאצים

שהשמידו מיליוני יהודים לצורך פרנסה ואידיאולוגיה..

דייהטסו

New member
אה, הרגעת אותי

אם זה רק עובדי קבלן ערבים שמתעללים, אני ממשיך לאכול את התוצרת בכיף

ולמה אתה נכנס לפה???

לפורום יעודי שמתנגד לזהוכותב כמה אנחנו הזויים ואתה מסכן...
זה כמו שאני אכנס לפורום דתיים ואכתוב שכולכם טיפשים שמאמינים באגדות...
&nbsp
אגב, כתבתי את זה כדוגמה בלבד!
אני כן מאמינה באלוקים וקשה לי להאמין שהוא היה רוצה שישחטו סתם ככה חיים שהוא יצר.
מנהג שהיה צריך להעלם מזמן מהעולם!!
&nbsp
אני אומנם צמחונית ולא טבעונית אבל את השחיטה אני עוד יכולה להבין.
שוחטים למטרה מסויימת- מזוןץ
פה זה פשוט סתם...
כאילו שאותו תרנגול מסכן לוקח ממך את החטאים.
אל תעשה אותם מהתחלה...זה קצת מזכיר לי את המנהג בנצרות : אחרי שרצחת אתה הולך לכומר והוא אומר לך להגיד 100 פעם "הייל מרי " או משהו בסגנון...
אמממ...זה לא עוזר...

בכנות?מנסה להבין איך תפיסת העולם שלכם עובדת

ואגב אני לא מצליח להבין אותה.
ההבדל שאני לא נכנס לפה וחושב שאתם טיפשים ממש לא הפוך דווקא בגלל שאני חושב שאתם אנשים נבונים אני כן רוצה לקיים איתכם דו שיח לנסות להבין אתכם וגם שאתם אולי מעט שבמעט תבינו את הצד השני.
כפרות זו לא התעללות,יש שיטה לתפוס אותו בעדינות ולא קורה לו כלום..
בואי למשחטות ותראי מה זה התעללות!השחיטה זה הרגע הכי מועדף על הבהמה אני חושב,ואגב פה אני מאשים את משרד החקלאות לא את בעלי המשחטה הרודפי ממון שמביאים בשיא החורף עופות מדרום החרמון במשאית חשופה עד ירושלים למשחטה שחצי מהם קפאו למוות.למה?כי הוא השיג אותם מדרום הר החרמון במיד זול יותר..ואגב הוא לא מפסיד כלום יש לא ביטוח על דברים מסוג זה.

אני בטוחה שהם לא מרגישים כלום ומאוק נהנים כשמסובבים אותם

באוויר שנייה לפני ששוברים להם את המפרקת או מה שזה לא יהיה..
איך אתה יודע שהם לא מרגישים?
ניסית?

מהההה? יום הכיפורים בפתח?

באיזה לוח שנה אתה חי? עוד לא י״ז בתמוז!
קשקשני...

תמוז זה ר"ת זמני-תשובה-ממשמשים-ובאים

מאלול אנחנו עושים חשבון נפש והכנה לימי הדין.
סיפור של עוד חודש וחצי.

ציפור ציפור...

שערי דמעה לא ננעלו
ברור שזה מטריד את נשמתך
היתה פרה בחיים, היתה תרנגולת בחיים, ובגלל מעשיך היא וגם היא מתה. ברור שזה מפריע לנשמתך.
מאחלת לך תשובה שלמה

Gidi Shemer

New member
ואללה, יהוה ציווה על כפרת תרנגולות....

כל יום לומדים משהו חדש

על כפרות לא אבל על שחיטה אם רוצים לאכול בשר כן

על כפרות זה מנהג בהררי קודש של המקובלים.

למעלה