שחיה וחדר כושר

adirc

New member
שחיה וחדר כושר

אני בן 16 ואני מתאמן באימוני שחיה פעמיים בשבוע שעה כל פעם ושוחה כ2 ק"מ אני מעוניין להוסיף ג ם אימון בחדר כושר 3 פעמים בשבוע, אני מתאמן בימי שני ושישי והשאלה היא האם זה אפשרי להתאמן בנוסף לפעמיים אלה עוד 3 פעמים והאם זה בריא וטוב או שמעייף. מטרתי בחדר כושר היא בעיקר לבנות מסת שריר ואם זה אפשרי באיזה ימים על סמך נתונים אלה אני צריך להתאמן תודה מראש

yaronm

New member
אין בעה

רק תתחיל בהדרגה ותבקש ממדריך כושר שיבנה לך תוכנית אימונים מתאימה.

בהחלט

כפי שירון ענה לך, בהחלט אפשרי ! נסה לשלב בין אימוני הכוח לאימוני השחיה כמו כן נסה להגביר את קצה השחיה שלך. כנס למאמרים בפורום לתוכנית אימון למתחילים והתחל בה. בהצלחה

BlueMage

New member
באותו הנושא

לפי מה שהבנתי ניתן להתייחס לשחייה כאל חימום לפני אימון, אך האם כדאי לשחות אחרי האימון במקום?

שחיה

שחיה היא בהחלט לא חימום לפני אימון. חימום כליי צריך לקחת 5-8 דקות, רק ההתארגנות לפני ואחרי השחיה לוקחת יותר. מומלץ לבצע חימון כללי על הליכון בקצב איטי/בינוני ואחריו חימום ספציפי שחיה בהחלט מומלצת כאימון אירובי או אפילו אימון עצים אחרי אימון לשיפור סבולת לב ריאה ושריפת קלוריות.

BlueMage

New member
אוקיי אז למה

באחד המאמרים זה הוחשב כחימום עד עכשיו שחיתי לאחר האימון, אך אחרי מה שקראתי שקלתי להעביר את זה אחורה, וכך לחסוך לעצמי את ה10 דקות על ההליכון.

עוד

תאורטית זה בהחלט אפשרי, מעשי זה לא פרקטי ! לדוגמא: הגעה לחדר כושר התלבשות לשחיה חימום 5-8 דקות יציאה מקלחת התלבשות לאימון רק זה יקח 20 דקות !!!!

BlueMage

New member
הבנתי תודה רבה

אין לי דילמות יותר, בכל זאת זה דיי מבלבל ככה שזה רשום במאמרים

למעלה