שחזור sql server 2000 - 2005

rashko

New member
שחזור sql server 2000 - 2005

שלום, יש לי קובץ גיבוי של בסיס נתונים sql server 2000. ניסיתי לשחזר אותו ל-sql server 2005 express אבל ללא הצלחה. האם ניתן לבצע זאת ?

rashko

New member
הודעת השגיאה

An exception occurred while executing a Transact-SQL statement or batch. (Microsoft.SqlServer.Express.ConnectionInfo) ------------------------------ ADDITIONAL INFORMATION: Cannot open backup device 'C:\**********'. Operating system error 5(error not found). RESTORE HEADERONLY is terminating abnormally. (Microsoft SQL Server, Error: 3201) For help, click: http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Server&ProdVer=09.00.1399&EvtSrc=MSSQLServer&EvtID=3201&LinkId=20476 ------------------------------ BUTTONS: OK ------------------------------

rashko

New member
כבר הסתדרתי

משום מה הוא רצה שהקובץ שאני משחזר ימוקם בתיקיה מסויימת (C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.1\MSSQL\Backup ) ואח"כ הוא נתן לי הודעת שגיאה נוספת. על ההודעה הבאה התגברתי באופן הבא: 1. יצרתי בסיס נתונים חדש וריק. 2. בזמן השיחזור סימנתי V על האפשרות של לדרוס את הנתונים הישנים ולשים את החדשים. חבל שאין מדריך מסודר על הנושא...

למעלה