שחזור נתונים

• פותח הנושא gz3
  • פורסם בתאריך

gz3

New member
שחזור נתונים

שלום לכולם אז ככה היו לי מספר פתקים...והם נמחקו בטעות...כמה חבל.. שאלתי היא יש דרך להחזיר אותם??? יש אולי סל מיחזור או משהו דומה שאני לא מכיר??? לא סגרתי את המכשיר מאז.... אולי תוכנה שיודעת לעשות את זה??? ונגיד שאין דרך אז לעתיד יש תוכנה שאני מתקין שיודעת להחזיר אינפורמציה שנמחקה??? יש לי גיבוי כלל מערכתי אבל לא על הפתקים שנשמרו בשעות האחרונות....אני לא עושה גיבוי כל כמה שעות אלה פעם בכמה ימים.... תודה רבה

BravoMan

Active member
באיזה מכשיר מדובר?

אם מדובר במכשיר WM 2003 והפתקים היו שמורים בזכרון הראשי - אין מה לעשות. אם הפתקים היו שמורים על כרטיס זכרון תוכנה זו יכולה לעשות UNDELETE (לפחות לפי מה שכתוב באתר, לא ניסיתי בעצמי). לא בטוח אם יש תוכנה שיודעת לשחזר קבצים בזכרון הראשי של WM5 (בכל זאת הוא FLASH אז יש סיכוי). בכל אופן הייתי ממליץ לסנכרן את המכשיר לעתים תכופות כך עדיין ישאר אותק של הפתק בOUTLOOK. לפוקט אין סל מיחזור לכן צריך להזהר כשמוחקים דברים.

gz3

New member
מדובר על מכשיר

wm2003 וכן הם היו שמורים בכרטיס.. ואני ממש ברגע זה מנסה את התוכנה.. המשך יבוא תודה רבה

gz3

New member
חשבתי להתקין את התוכנה אך...

האם היא תוכל להחזיר את הקבצים שנמחקו גם כאשר היא לא היתה מותקנת על המחשב?? ז"א לאחר שאני מתקין אותה היא תחזיר לי קבצים שנמחקו טרם התקנתה??? דבר נוסף בכדי להתקין את התוכנה צריך לעשות soft reset אחרי ההתקנה מה שנראה לי יביא ליידי מחקיה סופית של הפתקים??? מה אתה\אתם אומר\ים?? להתקין?? יש משהו אחר שיכול לעזור לי לשחזר את הקבצים ??? וכמו שאמרתי הם היו שמורים בכרטיס!! תודה רבה

atoo

New member
שלך לחמך...

ניסית כמוצא אחרון /ראשון פשוט לבצע ב"חיפוש" חיפוש של תוכן הפתקים ?

atoo

New member
לא מדובר בתוכנה שרק מחליפה -

את ה-activesync ? Switch USB mode from Active Sync to Card Export Insert your Pocket PC into cradle or connect to USB cable And after few seconds desktop drivers automatically mount cards as a logical disk!

atoo

New member
נסה את זה !!!

פעולות הניתנות לביצוע: 4.1.1 שחזור פריטים שנמחקו: בחר ב"סל המחזור" תחת עץ הקבצים. בחר את הפריט שברצונך לשחזר. "הקפץ" את התפריט על-ידי לחיצה ארוכה על הפריט הנבחר. בחר ב-"Restore". הקובץ ישוחזר למקומו המקורי. 4.1.2 שחזור פריטים שנמחקו למיקום שונה: בחר ב"סל המחזור" תחת עץ הקבצים. בחר את הפריט שברצונך לשחזר. "הקפץ" את התפריט על-ידי לחיצה ארוכה על הפריט הנבחר. בחר ב-"Move To". בעץ הקבצים שיפתח הגדר את הנתיב אליו יועבר הקובץ. הקובץ יועבר למיקום החדש. 4.1.3 ריקון סל מחזור ומחיקת פריטים לצמיתות: בחר ב-"Empty Recycle Bin" תחת תפריט ה-"File". אשר את פעולת הריקון. לאחר פעולה זו לא ניתן יהיה לשחזר את הפרטים שנמחקו. http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=99#4 בהצלחה.

gz3

New member
כמובן שבוצע חיפוש

אך הקבצים לא נמצאו.. צריך משהו אחר אחד מהתוכנות של התוכנה זה גם לאפשר למצוא קבצים שנמחקו..ועוד כל מיני דברים... Format your flash cards, undelete files check filesystem integrity using desktop operation system utilities from your desktop PC or Mac.

gz3

New member
אין לי את תוכנת הסייר המדוברת

לצערי אין לי אותה Resco File Explorer 2005 אבל תודה יש עוד רעיונות ??? היו שם דברים חשובים???

BravoMan

Active member
ככה:

הUNDELETE עובד משום שהנתונים לא נמחקים אלה רק רישום הקובץ כך שהתוכנה אמורה לשחזר קבצים שנמחקו לפני התקנתה (רק על תתקין אותה על הכרטיס כדי שלא תדרוס אותם בתאות). SOFT RESET לא ישפיע על הכרטיס כך שאין ממה לחשוש. לדעתי התוכנה הנ"ל היא הסיכוי האחרון אבל כמו שאמרתי - אין שום הבטחות. אגב סל המיחזור של RESCO לא קיים עד שמתקינים את התוכנה, אז הוא לא יעזור במקרה זה.

gz3

New member
תוכנה לא כולכך ברורה softick card

softick card export2 היתקנתי אותה... וזהו בערך אין יותר מידי אופציות מישהו מכיר אותה??? יודע כיצד מוצאים קבצים שנמחקו?? תודה

למעלה