שחזור נתונים דחוף!!!

• פותח הנושא gz3
  • פורסם בתאריך

gz3

New member
שחזור נתונים דחוף!!!

המכשיר אותחל שלא בכונה ....על פניו נראה שהכל עובד פרט לעיברית!!!! מישהו יכול להסביר לי כיצד אני מחזיר את העיברית.... וכן היה עיברית לפני זה.... תודה

AYELET1

New member
התקן את תוכנת העברית שהיתה לך

ובצע רישום עפ"י הרשיון שיש לך איזו עברית היתה? מי התקין? האם העברית הותקנה על המחשב שלך?

gz3

New member
אז ככה

דבר ראשון תודה קיבלתי את המכשיר במתנה אז... היתה לי עיברית של רוןלייט היא הותקנה על המחשב שלי ובקשר להצקנה מאיפה אני מתקין אותה? מי התקין???לא יודע אולי בחנות אבל בתוכניות היתה לי אופציה של רוןלייט לבחור עיברית או אנגלית וכרגע אין לי כלום

AYELET1

New member
הורד מאתר רונלייט את העברית

שלהם התקן , כשהפוקט מסונכרן ל-PC, את התוכנה ב-PC לחץ שם על רישום (כשמחשב ה-PC מחובר לאינטרנט), והמחשב יתקשר לשרת של רונלייט, אשר יזהה את המכשיר שלך (משום שהוא כבר נרשם שם בעת ההתקנה הקודמת) וירשום עבורך את העברית. נוח מאד...

gz3

New member
עשיתי בדיוק ככה אבל בעיה

זה באמת קרה ככה ויש לי את הצלמית של רונלייט תחת תוכניות אבל זה מציג לי הכל במרובעים ולא פונטים בעיברית... כמו כן גם במהלך ההתקנה בכל ההודעות של ההתקנה של העיברית זה לא היה פונטיפ בעיברית אלה סימני שאלה אבל נעזרתי בקובץ העזרה שיש באתר כך שידעתי מה כתוב ומה לעושת אבל בסוף זה לא עזר לי... מה לעשות למה יש לי מרובעים ולא פונטים בעברית

למעלה