שחזור מכרטיס זכרון...SD

gold33

New member
שחזור מכרטיס זכרון...SD

שלום יש לי מצלמה של HP850 עם כרטיס זיכרון 128MB , פתחתי את המצלמה ליכולת צילום עם הכרטיס ואני מצלם בה כבר שנה + . לפני שבוע צילמתי משה כמו 40 MB מתוך הכרטיס , הוצאתי לצורך בדיקה את הכרטיס, החזרתי ופתאום הוא מופיע לי כאילו אין תמונות בו. לעומת זאת הוא מראה כי מתוך 128MB זכרון תפוסים כ 30MB אבל אני לא רואה תמונות בה. האם יש דרך לשחזור התמונות ? אני יודע שיש כלים לשחזור תמונות מכרטיס גם אם מחקתי את התמונות... מכירים ? אני מציין הוא SECURE DIGITAL תודה מראש

ארזS

New member
אוהוווו גם אתה אכלת אותה?

גם אני אכלתי אותה בבעייה הזאת, ואז התברר שצריך לעשות שינוי הגדרות במצלמה. אבל דבר ראשון כדאי שתדע שמה שהיה בפנים "הלך פייפן". קשה, כואב, אבל אין מה לעשות לפי מה שאני הבנתי כבר אז כשזה קרה לי. מה שאתה צריך לעשות זה להתקשר לתמיכה של HP ולקבל מהם הנחיות וקובץ מתאים. זה תהליך קצת מסורבל אבל אין ברירה וחייבים לעשות אותו אם רוצים לצלם במצלמה הזאת בכרטיסים של 128 MB.

gold33

New member
לא הבנתי......

היי לא הבנתי את הטעינת קבצים לזכרון הכרטיס והמצלמה כבר עשיתי לפני שנה וחודשיים כשקניתי אותה. אז הוא פתח לי אותו לצילום עם 128MB . שוחחתי עם HP והם העבירו אלי שוב את אותם קבצים בכדי שאטען אותם שוב. יש תוכנה שיודעת לשחזר מכרטיס זכרון , אני שמעתי עליה ומישהו שאני מכיר השתמש בה רק קשה לי ליצור איתו קשר עכשיו. מכירים ?

ארזS

New member
או קיי

יש תוכנה שנקראת DIR לשחזור קבצים. יש לי את התוכנה הזאת אבל טרם עשיתי בה שימוש ולכן אינני יודע אם היא עובדת, פשוט קבלתי אותה במייל מחבר. אם אתה רוצה אני מוכן לשלוח לך אותה במייל. שלח לי מסר אישי עם כתובת המייל שלך. אני מקווה שזה יעזור לך.

למעלה