שחזור מבחן העדפה ובחירה חברתית

תותחנים

New member
שחזור מבחן העדפה ובחירה חברתית

1- כל התשובות לא נכונות (רובניות לא נחוש, לא מקיים a,b והעדפה נגלית) 2- כל התשובות לא נכונות (לגבי חד שיאית כי זה לא מקיים U ולא היתה אפשרות כזאת) 3- כל התשובות לא נכונות (שאלה משוחזרת, מה מניע פונקצית בחירה חברתית) 4- בורדה מקיים את: T,P,U,ND 5- לא אנונימי אבל נייטראלי ומגיב חיובית 6- דודג'סון זה לפי הרוב הפשוט 7- אחידות דעים לפי המרה זה בורדה והיו 2 תשובות נכונות לדעתי: מאפשר להביע העדפות ולא עקבי בצמצום 8- שאלה מהדף, אי בחירה זה כמו 0 ולכן זה פוגע במועמד לא מוכר 9- APPROVAL VOTING (שאלה מהדף) 10- עקבי קונדורסה (שאלה מהדף, אני ממש לא בטוח שזאת התשובה, אולי זה היה שהכל לא נכון) 11- טענה 1 בלבד (בתנאי אי ודאות לפרטים יש תוצאות שונות כי יש להם הסתברויות שונות לבחור נכון, הניסוח היה משהו כזה, לא מדוייק) 13- טענה 3 בלבד (משהו עם בחירה לעומת העדפות, כלומר אם יש בחירה אז בהכרח יש העדפות ובהכרח רציונאליות וכו'... היו 4 טענות). 14- טענות 1 ו-3 נכונות (הטענה הלא נכונה, 2, היא זאת שהיה כתוב בה על פונקציית בחירה שלרוב משתמשים בה...). 15-יכול להיבחר ע"י רוב פשוט (שאלה על תנאי אי ודאות, איך בוחרים את ההחלטה). נו מה אומרים??? הפתיע אותנו ניצן....

לינוש22

New member
אני אומרת שאם אלו באמת התשובות

אז עברתי גבולי,אבל לפחות עברתי! :) 6.אתה צודק,אני התלבטתי בין בורדה לרוב פשוט אבל לצערי סימנתי את הראשון... 9.סימנתי כל התשובות לא נכונות (אבל זה בגלל שלא ידעתי מה זה approval voting) 10.סימנתי כל התשובות לא נכונות (שיוכיח לנו שזה עקבי קונדורסה:) 13.אתה זוכר מה הייתה טענה 2? משהו עם יחס העדפה בהכרח מבין לרציונליזציה... הייתה עוד שאלה-2 טענות עם IIA ואחת לגבי בורדה(שהיא נכונה)...

לינוש22

New member
השאלה החסרה...

התבלבלתי,זאת עם IIA ובורדה זה שתשובות 1+3 נכונות חסרה השאלה שקרטריון אחדות הדעים היא תכונה של פונק' הבחירה החברתית...

למעלה