שחזור הגדרות יצרן?

שחזור הגדרות יצרן?

הי, יש לי סמסונג גלקסי S2, שהיה נעול בסיסמא. היום בבוקר פתאום נכבה המכשיר, ולא מקבל לי את הסיסמא. אחרי כמה ניסיונות הוא ננעל ונכבה לגמרי.
אני מבינה שצריך לאפס אותו לחלוטין, אבל לא מצליחה לעשות את זה... ראיתי כל מיני מאמרים שאומרים ללחוץ על כל מיני קומבינציות כדי להגיע לתפריט איפוס, אבל שום דבר לא קורה...

יש לכם מושג מה אפשר לעשות??

תודה!

blzvi

Active member
לא כל כך ברורה

האם את מתכוון לנעילת מסך הפתיחה ?
באיזה שלב היית צריך להקליד את הסיסמא ?
האם המכשיר נרכש בארה"ב?
יתכן וסיפור המעשה שונה בתחלית ממה שאת מתארת .
אז אנא הוסיפי הכל מה שאת יודעת.

אנסה להסביר...

הטלפון שלי נעול עם סיסמא (יש לי חיבור למייל של העבודה עם הצפנה). כשקמתי בבוקר, הטלפון נכבה, וכשניסיתי להדליק אותו ביקש (כרגיל) את הסיסמא. כשהזנתי את הסיסמא קיבלתי הודעה שהיא לא נכונה (מערכת ההפעלה לא עלתה כלל עדיין), ניסיתי עוד כמה פעמים ואז הטלפון ננעל לחלוטין... עכשיו הוא גם לא מבקש את הסיסמא, פשוט תקוע על הסמל של סמסונג וזהו..
מה שאני מנסה לעשות זה hard reset to factory settings או משהו כזה, שאני יודעת שאמור למחוק לי את הכל אבל לא נורא, עם זה כבר השלמתי.... ראיתי כל מיני מאמרים כמו
http://www.hard-reset.com/samsung-i9100-galaxy-s2-hard-reset.html
אבל שום דבר לא עוזר... התפריט של ה-Reset בכלל לא עולה....

מקווה שזה יותר ברור עכשיו... תודה רבה!!

blzvi

Active member
לא הבנתי ,אבל

סוגרים ,מוציאים את הסוללה ,ממתינים 5 דקות.
מחזירים .
לחיצה משולשת סימולטנית ,כפתור volume down (הנמכת שמע) כפתור הבית וkcxu; כפתור ההפעלה לחיצה ארוכה עד שהמכשיר מגיב ומקבלים את הרובוט.
בוחרים בתפריט wipe data -factory default (מזיזים שורה ע"י ה volume מאשרים ע"י כפתור הדלקה.
לא נוגעים עד שגומר לבצע reset

עכשיו ניסיתי שוב

הוצאתי את הסוללה לחצי שעה, וכשלחצתי על 3 הכפתורים הופיע הסמל של galaxy (לבן עם רקע שחור) ואז המסך נכבה שוב.... זהו, שום תגובה נוספת...

blzvi

Active member
אז יש מצב של מכשיר מקולקל

לא היתה בעיה של סיסמא .
מכשיר נדפק.

למעלה