שחור... שחור...

Lonely In Blue

New member
שחור... שחור...

עשו לנו שחור

Black Is Black / Los Bravos Black is black I want my baby back. It's grey, it's grey, since she went away Oh-oh, what can I do?? 'cause I-I-I-I-I, I'm feelin' blue. If I had my way, she'd be back today. But she don't need time to see me again. Oh-oh, what can I do 'cause I-I-I-I-I, I'm feelin' blue. I can't choose, it's too much to lose my love's too strong. Maybe she would come back to me What did I do wrong? Bad is bad, this fella is so sad. It's time, it's time, that I found peace of mind. Oh-oh, what can I do 'cause I-I-I-I-I, I'm feelin' blue. I can't choose, it's too much to lose my love's too strong. Maybe she would come back to me What did I do wrong? Black is black I want my baby back. It's gray, it's gray, since she went away Oh-oh, what can I do 'cause I-I-I-I-I, I'm feelin' blue. 'cause I-I-I-I-I, I'm feelin' blue...​

Lonely In Blue

New member
אופס...

את רוצה להגיד שבגלל ה"נורטון אינטרנט סקיוריטי" אני מפסיד משהו
בד"כ אני דפקא שמח להפסיד את כל הפירסומות...

זה אכן מפתה...

להוריד לו לרגע את מערכות ההגנה...אומר לעצמי כל הזמן,תתגבר...זה אף פעם לא משתלם.קופצים ימינה או שמאלה תשאיר למקומות אחרים...שחור, פה בקופסא.זה רק טוב...והכי חשוב,זול,לפחות לאורך זמן.

../images/Emo6.gif

שחור לונלי? זה שחור? אצלי היא בלונדינית עם חזון
נו, נו, תפוז החליט להגשים למי מאיתנו כאן פנטזיות רק שכחו כמה מאיתנו

תימניה

New member
ואם בשחור עסקינן...../images/Emo8.gif

שחרחורת
שחרחורת יקראוני צח היה עורי ומלהט שמש קיץ ואני שחורי שחרחורת יפיפית כל כך בעינייך אש בוערת ליבי כולו שלך
(משה אלימלך)

nando

New member
ותרומתי הדלה לעניין

שחרחורת ביצוע: יפה ירקוני מילים ולחן: טולי רביב אמרי נא לי למה מדוע כבשת אותי במבטך בזמר אהבה פרוע ליבי רודף את לבבך ואין עוד טעם לאביב שבלבבך תני רק עוד פעם לחיל אמונתך. שחרחורת כך קראו לה בפלוגה ילדונת מכולן את חמודה שחרחורת הכוכב שבמרומים ילדונת לך נכתב שיר השירים. אל תוך חדרי תציץ עוד שמש אותך עדיין אחבק אביטה ואזכור ליל אמש ואת עיניך אנשק וזרועותיך מתפתלות כלהבה ואש שפתיך טעמתי טעם אהבה.

למעלה