שחור סביב העניים

doodinke

New member
שחור סביב העניים

אני מבקש המלצה להרכב של משחה או קרם (אני עושה בעצמי) או כל דבר אחר שיכול לעזור לעור כהה מסביב לעניים תודה

יונתן1988

New member
כמה אפשרויות

1) להניח שקיות תה מתחת לעיניים, במשך עשר דקות בערך. רצוי תה לימון 2) פרוסות דקות של כרוב לבן. עשר דקות. אותו עיקרון 3) מלפפון. 2 פרוסות בינוניות. להניח. אותו עיקרון יש לציין, שיש הבדל בין נפיחות לבין שחורים בעיניים. אם לדוגמא, קורה לך שאת קמה בבוקר עם סתם נפיחות בעיינים, ראיתי טיפ כלשהוא כדלקמן: לקחת כף, להקפיא עשר דקות בפריזר. ולהניח מתחת לעיניים לכמה דקות. אמור לעזור. ראיתי את זה גם בסרט גם בסרט "13" פעם אחת, כשלילדות היו סימנים בוהקים מתחת לעיניים (חבל שבמקרה שלהן זה בא עקב שימוש בסמים), הן לקחו כף. זה מרגיע את המקום

doodinke

New member
סחטתי לימון הספתי מים חמים

ושקית חליטה של קמומיל הנחתי 10 דקות וזה נראה אותו דבר כמה פעמים אני צריך לעשות את זה עד שיראו שינוי? והאם זה טוב מה שעשיתי? ועוד שאלה קטנה על שמן שקדים האם הוא נטול ריח לחלוטין?

יונתן1988

New member
לגבי השמן שקדים , לא יודע

לגבי השאר, מצאתי עוד קישור: ) טיפים לעיניים נפוחות, "שקיות בעיניים": ישנם מספר סוגים של קומפרסים אשר יכולים לעזור להורדת נפיחות מסביב לעיניים, להלן שתי דוגמאות: 1) לגרד, בפומפייה דקה, תפו"א ולהניח על צמר גפן רטוב או גזה. לשכב ולהניח על העיניים למשך 5-12 דקות. 2) להכין תה מתמצית קמומיל, להוסיף קוביית קרח ולערב לקירור התה. לאחר מכן יש לטבול צמר גפן בתה ולהניח על העיניים. * טיפ זה מצוין גם להפחתת אדמימות מהפנים, לפני יציאה לדוגמא. 3) על מנת להימנע מראש משקיות כאשר קמים בבוקר, מומלץ לא לאכול לפני השינה מאכלים מלוחים כגון דג מלוח, פיצוחים, חטיפי צ’יפס למיניהם, מלפפון חמוץ, גבינה מלוחה וכדומה. לקוח מפה: http://www.aldema.co.il/article.asp?articleId=37#עיניים%20נפוחות

למעלה