שחור מתחת לעיניים

shirazlovemor

New member
שחור מתחת לעיניים

שלום יש לי שחור כזה מתחת לעיניים אמרו לי פעם שזה בגלל שאני לא שותה מספיק אבל זה לא עוזר לי הרבה \: יש לכם פיתרון איך להעלים את זה?

טוטס

New member
גם תזונה משפיעה

לא לאכול בערב בשר, ביצים או מוצרי חלב. הגוף לא מספיק לעכל את זה לפני השינה ואצל חלק מהאנשים זה יוצר עיגולים שחורים מתחת לעיניים!

shirazlovemor

New member
כן.. אני מאוד רזה

ולא אוכלת טוב בכלל אבל אין לי הרבה מה לעשות בעניין אני באמת מנסה לאכול כמו שצריך אבל אני לא מצליחה.אין לכם איזה...תרופת סבתות לזה?

טוטס

New member
תשמעי...ראיתי גם מה כתבת בפורום השנ

ואם הגישה שלך היא "אין לי כוח לשנות כלום בחיים שלי ואני לא מוכנה לעשות כלום כדי לשפר - אני רק רוצה תרופת קסם" - כלום לא יעזור לך... מישהי כותבת לך על שינוי הרגלי שינה - את עונה שאין לך איך לשנות אותם, אני אומרת לך לא לאכול דברים מסוימים בערב - את אומרת שזה לא אפשרי. אני לא יודעת אם יש לזה תרופה - אם מישהו פה יודע הוא יכתוב לך על זה בקרוב, אבל חבל שזו הגישה שלך...לרוב אין לדברים האלה פתרונות קסם. סורי

shirazlovemor

New member
זה לא שאין לי רצון

פשוט כמה כבר אפשר לפטם את עצמך כשאתה לא רעב

ה מוזה

New member
יקירתי

זה לא כמה את אוכלת השאלה היא מה את אוכלת [תוכלי להעזר בפורום תזונה] בכל אופן לעיגולים הכהים מתחת לעיניים יכולות להיות סיבות רבות החל מתזונה מתח וכו' עצות סבתא תוכלי למצוא במילון המונחים [ לינק ירוק בראש הפורום ] ראי נא בערך עיניים

shirazlovemor

New member
תודה

באמת מצאתי את זה שם אני אנסה את התפוחי אדמה והמלפפונים

bubblegums

New member
אבל אם זה התחיל לך מתזונה לקויה

פתרון זמני כמו תפוחי אדמה ומלפפונים לא יעזור לך כמו לשנות את היסוד, מה שגרם לך לזה. התרופה הכי טובה זאת שינה ואוכל מזין (לא חובה לחסל את מקדונלד, פשוט אוכל בריא). כל עוד את לא עושה את זה, תאמיני לי עם ניסיון אישי- את תקלפי הרבה תפוחי אדמה בעתיד הקרוב...

bubblegums

New member
תראי..

"להשתדל" לאכול נכון, ו"להשתדל" לישון טוב, זה לא ממש יעזור.. בייחוד ששינה ואוכל נכון זה לא עינוי, אלא דבר שאמור ליגרום הנאה ובריאות לגוף וזה גם לא מאמץ (זה לא ספורט או משהו כזה..) כך שקל וחומר זה לא אמור לידרוש מאמץ מיותר בייחוד *שינה*.. אבל אם שינה ואכילה הפך אצלך לתחום שהוא בגדר של מאמץ כדי לבצע אותו.. אז אני חושבת שכדאי לך לפנות לאיש מקצוע שאולי יעזור, כי הדבר הבסיסי שבחיים כמו אכילה(בייוד כשאמרת שאת לא בעודף משקל או משהו כזה) ושינה לא אמור ליצרוך מאמץ ,לא אמור להיות בעיה, רק כשהוא הופך להיות מהנאה למאמץ-למטרד-קושי, אז צריך לפתור את הבעיה הזאת. אני אישית הייתי מתה לעודף שינה ואוכל טוב. שיהיה בהצלחה לך בכל אופן.

למעלה