שחור בעינים

shoshi1

New member
שחור בעינים ../images/Emo110.gif

ביום שישי עשה לי הרופא שחור בעינים.. באתי בגלל כאב , שהתברר כדלקת עיניים קלה אבל הוא לא הסתפק בזה ושם לי את הטיפות המזעזעות הללו שגורמות לאישונים לגדול ולראיה להטשטש לגמרי (עד כדי כך שהסתובבתי אחר כך שעה בבית עם משקפי שמש) אבל זה היה הרע במיעוטו.. בסופה של הבדיקה הוא הודיע לי רשית שאני זקוקה למשקפיים.. איזה מרגיז , אני בכלל לא מוכנה נפשית לענין, בגילי המופלג להתחיל עם התלות הזו בזכוכיות?! דרך אגב, מישהו יודע מה זה צילינדרים? האם הכוונה לזוויות ראיה שונות במספרים שונים או מיקוד לא טוב? עידוד , חבר´ה , עידוד!

J-סיקה

New member
גם לי יש צילינדרים !!!

והם עוזרים לפיקוס הראיה זאת אומרת שאין לך בעיה של ראיה מרחוק או מקרוב אלא יש בעיה לשים את הדברים במסגרת ברורה והעולם נראה לך פסטוראלי משהו... המשקפיים יעזרו לך לפקס אותו בהצלחה

shoshi1

New member
טוב או רע

זה נשמע כאילו זו בעיה קטנה יותר אבל אנשים בעבודה שאיתם דיברתי על הנושא כרגע אמרו שזה יותר גרוע מסתם בעית ראיה. מה גורם למספר לגדול מהר יותר , צילינדרים או בעית ראיה רגילה?

J-סיקה

New member
אני עם אותו מספר צילינדר כבר

4.5 שנים נכון אין אפשרות לתקן את זה בלייזר אבל זה לא משהו שאי אפשר לחיות איתו ....

אתי@

New member
לא מדויק ../images/Emo70.gif לי היה מספר 2.5 עם

משהו כמו 3/4 צילינדר שתוקנו בניתוח לייזר. לא מתקנים את הצילינדר, אלא מתקנים כאילו המספר קצת יותר גבוה וזה מקזז אחד את השני. אפשר להגיע לראייה 6/6 ומספר 0 גם כשיש צילינדר...

shoshi1

New member
קשיי הבנה

ובכל זאת , אולי תסבירו לי מה זה צילינדר? ג´סיקה, סליחה שלא כל כך הבנתי מה שניסית להסביר. ואיך אפשר לתקן צילינדר בניתוח והאם כדאי בכלל?

אתי@

New member
מוזר...../images/Emo5.gif

אולי בגלל שזה מס´ כ"כ קטן שקשה להם להגיע לכזאת רמת דיוק... כי לי כן תיקנו צילינדר.

J-סיקה

New member
העיקר שיש לי ../images/Emo22.gif משקפיים יפות

ועכשיו יש מבצע אצל אופטיקה הלפרין ב-99 אז אני אחגוג ...

החתולה

New member
את תמיד יכולה לעשות מה שאני עשיתי

ניתוח לייזר!!! מדהים, לא צריך משקפיים... ולמי שיודע מה זה, הסיוט נגמר... ופתאום אני מרגישה יותר יפה.. וכולם מחמיאים, ואין טםות בגשם על המשקפיים ואין אדים ואפשר ללכת לים בלי סימני זיהו ימהחברים ולא צריך את העדשות המעצבנות האלא, בכל מקרה, גם משקפיים זה ממש לא נורא.. וכמו שאבא שלי אמר לי שהתלתי להרכיב--- "יש לך עיניים כל כך יפות שהן פשוט חייבות להיות מאחורי מסגרת" עלי זה עבד.... בהצלחה,

החתולה

New member
ולך ג´ס....ולמי שתהה על הניתוח

לא כל אחד יכול לעשות ניתוח אבל זה לא תלוי בצילינדר או מספר.. זה תלוי ב: עובי הקרנית, כמה דמעות העיניים שלך יכולות לייצר וכו´... ואלי נפלת באחד מהשלבים האלו...

למעלה